Starity

Filmes Idézetek

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. június 07. 20:40 #61
Manni
Manni
visszatérő vendég
 
StátuszI'm addicted to Once Upon A Time.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.09.30.
Hozzászólás: 245
Csatolások: 296
Azonosító: 40372
Offline offline
Mézengúz: biggrin.gif
"Szíve arany, keze vas, szorgos, derekas!"

Derült égbõl Polly:
"Miért nem hagyod abba és lépsz végre tovább? Nem az számít, hogy mi volt a múltban, vagy hogy mi lesz a jövõben. Az ég szerelmére, maga az út a fontos. Nincs értelme végigcsinálni ezt a sok szarságot, ha nem élvezed az utat. És tudod mit? Mikor a legkevésbé várod, jön valami remek dolog, jobb, mint amirõl valaha álmodtál."

Tuti Gimi:
"Ha visszamehetnél és megváltoztathatnál valamit az életedben, megtennéd? És ha igen… Jobbá tennéd az a változás az életedet? Vagy összetörné a szívedet? Esetleg másét? Teljesen más utat választanál? Vagy csak egyetlen dolgon változtatnál? Csak egy pillanaton? Amit mindig is vissza akartál kapni?"

"Tree Hill csak egy hely, valahol a földön… Talán pont olyan, mint a tied. De talán nem. De ha megnézed közelebbrõl, akkor lehet találsz valakit, aki olyan, mint te …valaki, aki az utat keresi…
…valaki, aki a helyét keresi...
…valaki, aki magát keresi…
Néha könnyû érezni amikor te vagy az egyetlen a földön, aki küzd, aki csalódott, vagy elégedetlen, vagy el akar menni. Azok az érzések hazudnak. És ha csak kitartasz bátorságot lelsz, hogy szembenézz a következõ nappal, valaki vagy valami megtalál és mindent rendbe tesz. Mert mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre..
..valaki, aki segít nekünk meghallani az élet zenéjét, hogy emlékeztessen nem mindig ilyen rossz minden."



Idézet(Trinny @ 2009. June 7. - 18:54)
"Fura érzés, hogy egy jó ideje nem láttalak. Láttam a holdat, de lényedet nem. Láttam napkeltét, napnyugtát, de gyönyörû arcodat nem. Szívem a tû hegyénél is apróbb szilánkokra szakadt. Hiányzol, mint virágnak a nap. Mint virágnak a nap a tél árnyékában. A szépség helyett mely lesüt rám, szívem kemény fagyott, mint a hely ahova számûztél... A remény vezet. Átsegít a napon, de leginkább az éjen. A remény hogyha elmész, nem utoljára láttalak..." cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif


deszéép. rolleyes.gif ez mibe volt?
2009. június 07. 20:47 #62
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
Idézet(Manni @ 2009. June 7. - 19:40)
deszéép.  rolleyes.gif  ez mibe volt?

Lovagregény wub.gif
2009. június 08. 17:10 #63
Manni
Manni
visszatérő vendég
 
StátuszI'm addicted to Once Upon A Time.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.09.30.
Hozzászólás: 245
Csatolások: 296
Azonosító: 40372
Offline offline
P.S.: I Love You:

"Veled új emberré lettem. Megváltoztattál. A szerelmed érlelt férfivá Holly, és ezért örökké hálás leszek. Egy dolgot ígérj meg nekem. Kérlek ha szomorú leszel vagy bizonytalan, vagy elveszted a hitet önmagadban, próbáld meg az én szememmel látni magad. Köszönöm hogy a feleségem voltál. Nem bánok semmit sem. Szerencsés ember vagyok. Lesznek továbbiak ígérem, és a legfontosabb, a lényeg, ne félj újra szerelmes lenni. Figyeld a jelet, azt amitõl véget ér az addigi életed!" cray.gif
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, Trinny
2009. június 08. 20:37 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet(Manni @ 2009. June 8. - 16:10)
P.S.: I Love You:

"Veled új emberré lettem. Megváltoztattál. A szerelmed érlelt férfivá Holly, és ezért örökké hálás leszek. Egy dolgot ígérj meg nekem. Kérlek ha szomorú leszel vagy bizonytalan, vagy elveszted a hitet önmagadban, próbáld meg az én szememmel látni magad. Köszönöm hogy a feleségem voltál. Nem bánok semmit sem. Szerencsés ember vagyok. Lesznek továbbiak ígérem, és a legfontosabb, a lényeg, ne félj újra szerelmes lenni. Figyeld a jelet, azt amitõl véget ér az addigi életed!"  cray.gif


ez olyan szépséges cry.gif

Gyûrûk ura:
"Hogyan kell felvenni újra a régi élet fonalát? Hogyan folytatod tovább, ha a szíved mélyén kezded megérteni, hogy nincs már visszaút? Vannak dolgok, melyeket az idõ sem képes helyrehozni. Olyan túlságosan mély sebek, amelyek hatalmukba kerítenek."
2009. június 16. 10:04 #65
Manni
Manni
visszatérő vendég
 
StátuszI'm addicted to Once Upon A Time.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.09.30.
Hozzászólás: 245
Csatolások: 296
Azonosító: 40372
Offline offline
Pillangóhatás

"A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén."
2009. június 17. 12:31 #66
linus04
linus04
OTH & Glee ♥
 
StátuszLea, Dianna, Naya- Lovesong ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.18.
Hozzászólás: 1545
Csatolások: 1294
Azonosító: 74401
Offline offline
Tuti gimi:
"Amikor fiatal vagy, néha úgy érzed semmi sem bánthat. Mintha sebezhetetlen lennél. Az egész élet elõtted áll, és nagy terveid vannak. Nagy tervek. Hogy megtaláld a tökéletes párt, aki kiegészít téged. De ahogy öregszel, rájössz, hogy ez nem is annyira könnyû és csak az életed végén jössz rá, hogy azok a tervek, csak egyszerû tervek voltak. A végén, amikor visszafelé tekintesz, ahelyett, hogy elõre figyelnél, hinni akarsz benne, hogy megtetted a legtöbbet, amit csak tudtál, életed során. Hinni akarsz benne, hogy valami jó hagysz hátra magad mögött, és hogy mindaz lényeges maradjon. "

"És ha elveszíted önmagadat, két választásod marad. Vagy visszatalálsz ahhoz aki voltál, vagy örökre elveszíted."

"People that are meant together always find their way in the end.."

" Az életben 2 tragédia létezik, az egyik, ha minden titkos vágyunkat elveszítjük, a másik, ha megvalósítjuk õket."

"Az ember életében mindig a legelsõ nagy csapás váltja ki a legmélyebb kétségbeesést. Mert ilyenkor meg nem tudjuk, hogy minden seb képes begyógyulni és hogy a kétségbeesést egy idõ után a remény váltja fel. "

"Az igazság még mindig örök érvényû.
Higgy benne- még akkor is, ha kemény s rideg,
És fájdalmasabb, mint azt te valaha elképzeled.
És akkor is, ha az igazság
Kegyetlenebb bármely hazugságnál. "

"Néha, megáll egy pillanatra az idõ... egy-egy jelenet... úgy marad meg bennünk... mint egy kimerevített kép, elhalkuló hangok, lelassult mozdulatok... semmi sem változik, aztán elmúlik a pillanat."

"Vannak pillanatok az életünkben, amikor keresztezõdésben találjuk magunkat. Félelmetes, zavaros, térkép nélkül. A döntések, melyeket ekkor hozunk, meghatározzák az elkövetkezendõ napjainkat. Persze, ha szembefordulunk az ismeretlennel, akkor a legtöbbünk inkább megfordul és megfutamodik."

"A szerelem, amely változik, ha eléri a változás szele, nem szerelem, mert a szerelem egy örök jel, mely háborgó viharokkal néz szembe, de meg nem remeg. A szerelem nem az idõ bolondja, és az ítéletnapig szilárdan kitart."

"Mikor a lelkem megtelik fájdalommal, akkor is mosolygok, mert így ezt a mosolyt látom visszatükrözõdni a körülöttem levõ emberek arcán, s hamarosan már a lelkem is jobb kedvre derül."

"Ha nagyon akarod, megtalálod a reményt. Egy gyerekben, egy bárban elhangzó dalban, vagy annak a szemében, akit szeretsz. És ha szerencsés vagy - úgy értem a földkerekség legszerencsésebb embere - abban, aki ugyanúgy szeret téged, mint te õt."

Los Angeles-i tündérmese:
"Körülöttem az emberek mind szerepet játszanak. De ha veled beszélek az vagyok, aki lenni akarok!"
2009. június 17. 12:46 #67
RedArmy
RedArmy
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.01.19.
Hozzászólás: 312
Csatolások: 5
Azonosító: 23353
Offline offline
Star Wars xD
"Az erõ legyen veled! ha még nem volt"

smileeee.gif
2009. június 17. 12:55 #68
fuge7
fuge7
Dódika
 
StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.23.
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Offline offline
Trainspotting

"Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself."

angolul az igazi thumbsup.gif , de azért itt van magyarul is:

"Válaszd az életet! Válaszd a munkát! Válaszd a karriert! Válaszd a családot! Válaszd a rohadt nagy tévét! Válaszd mosógépeket, a kocsikat, CD lejátszókat, és elektromos konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet, a fogászati ellátást. Válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt! Válassz elsõ otthont! Válaszd meg a barátaidat! Válaszd a szabadidõruhát, és a hozzá illõ sporttáskát! Válassz egy háromszobás lakosztályt részletre egy ócska sorházban! Válaszd "csináld magad"-ot és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy. Terülj el egy fotelban és nézd az lélekölõ, agypusztító tévés kvízjátékokat, tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel! Válaszd a végén a rothadást! Pisálj utoljára egy szánalmas otthonban, élj pusztán zavaró körülményként, rohadék kölkeid számára akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd."
1 felhasználónak tetszik: Zsanó
2009. június 17. 12:56 #69
bajer
bajer
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.25.
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46079
Azonosító: 61874
Offline offline
Idézet(fuge7 @ 2009. June 17. - 11:55)
Trainspotting

"Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself."

angolul az igazi  thumbsup.gif , de azért itt van magyarul is:

"Válaszd az életet! Válaszd a munkát! Válaszd a karriert! Válaszd a családot! Válaszd a rohadt nagy tévét! Válaszd mosógépeket, a kocsikat, CD lejátszókat, és elektromos konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet, a fogászati ellátást. Válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt! Válassz elsõ otthont! Válaszd meg a barátaidat! Válaszd a szabadidõruhát, és a hozzá illõ sporttáskát! Válassz egy háromszobás lakosztályt részletre egy ócska sorházban! Válaszd "csináld magad"-ot és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy. Terülj el egy fotelban és nézd az lélekölõ, agypusztító tévés kvízjátékokat, tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel! Válaszd a végén a rothadást! Pisálj utoljára egy szánalmas otthonban, élj pusztán zavaró körülményként, rohadék kölkeid számára akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd."


Ezt imádom. wub.gif
A filmet is meg ezt az idézetet is. heart.gif Ez van kirakva az egyik termünkben suliban. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Zsanó
2009. június 17. 13:13 #70
fuge7
fuge7
Dódika
 
StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.23.
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Offline offline
ez is a Trainspotting-ban volt:
"A társadalom hazug és csavaros logikával megpróbál magába szívni és megváltoztatni mindenkit, akinek a viselkedése eltér a nagyátlagétól."

+még egypár idézet smileeee.gif

"Nem az a legjobb érzés az egészben, hogy számíthatsz a barátaidra, hanem hogy õk számíthatnak rád."
(Huligánok)

"A szeretet ellentéte nem a gyûlölet, hanem a közöny. És ha gyûlölsz, akkor még számítok neked, még kötõdünk egymáshoz."
(Született feleségek)

"Remegõ kézzel nehéz bakancsot kötni."
(Mátrix - Forradalmak laugh.gif )

"- Vezetett már repülõgépet?!
- Igen... de kiver a víz, ha csak rá gondolok.
- A feladatra koncentráljon, és ne szólítson Verának!"

(Airplane biggrin.gif )

"- Ha nem jönnék vissza, mondd meg anyámnak, hogy szeretem.
- De hiszen anyád halott.
- Akkor majd megmondom neki én magam."

(Nem vénnek való vidék)

- Istenem, Wendell, ez egy nyílt háború. Nem tudok rá jobb szót.
- De kik ezek?
- A múlt héten kapták el ezt a párt Kaliforniában. Szobát adtak ki idõs embereknek. Megölték és elásták õket, aztán kiürítették a számlájukat. De elõbb megkínozták õket. Nem tudom miért. Biztos elromlott a tévéjük.

(Nem vénnek való vidék)
2009. június 17. 15:06 #71
neniko12
neniko12
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.23.
Hozzászólás: 74
Csatolások: 3
Azonosító: 58894
Offline offline
Tuti Gimi:

"Ne tekints hátra, ne vájkálj a múltban, mert ami elmúlt, elmúlt. És ne aggodalmaskodj a jövõ miatt, mert az messze van. Élj a jelenben, és tedd olyanná, hogy érdemes legyen visszaemlékezni rá."

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Úgy imádom ezt az idézetet, ANNYIRA SZÉP!!!!

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2009. június 18. 10:44 #72
neniko12
neniko12
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.23.
Hozzászólás: 74
Csatolások: 3
Azonosító: 58894
Offline offline
Idézet(linus04 @ 2009. June 17. - 12:31)
"Néha, megáll egy pillanatra az idõ... egy-egy jelenet... úgy marad meg bennünk... mint egy kimerevített kép, elhalkuló hangok, lelassult mozdulatok... semmi sem változik, aztán elmúlik a pillanat."


wub.gif Kedvencem!
Hoztam még néhányat:

Tuti Gimi

"Ne hagyd, hogy a tûz kialudjon benned! Egyik szikra pattanjon a másik után, még a kételyek mocsarába is. Ne hagyd, hogy a lelkedben élõ hõs elpusztuljon! A vágyak, amikre életed magányos pillanataidban gondoltál, de soha nem érted el õket. Valóra válthatod a megálmodott sorsot, mert létezik, mert valóság, mert lehetséges, és a tiéd!"

A kövi egy részlet a 6. évadból, tehát csak fordítás! Ez az egyik kedvenc jelenetem.

"Jamie: Tasakos leves?
Nathan: Mi a baj vele?
Jamie: Deb dadus mindig szendvicset csinált nekem.
Nathan: Ó, igen, mi?
Jamie: Két uborkával a jó szerencséért.
Nathan: Hát, Nathan apuci levest csinált neked.
Jamie: Mikor jön vissza?
Nathan: Nem tudom, kis haver!
Jamie: Ez azért van, mert csókolózott Skills bácsival?
Nathan: Te tudsz róla?
Jamie: Igen. Próbáltak úgy tenni, mintha valami belement volna Deb dadus szemébe, de nem tudtak átverni.
Nathan: Ja. És milyen érzés volt egy életre megrémülni?
Jamie: Jó. Szeretem Deb dadust. Szeretem Skills bácsit is. Mi van akkor, ha õk is szeretik egymást?
Nathan: Ez ennél egy kicsikét bonyolultabb! A te Deb dadusod egyben az én anyukám.
Jamie: Igen. De én is hagyom, hogy megcsókold az anyukám.
Nathan: Edd meg a levesed!"

Tökéletes pasi

"AZt hallottam valahol, hogy a szerelem nem mást, mint egy barátság, amely lángra kap. Én is pont így érzek irántad."

Twilight

"Edward: És akkor az oroszlán beleszeretett a bárányba...
Bella: Micsoda buta bárány!
Edward: Micsoda beteg, mazochista oroszlán!"
1 felhasználónak tetszik: linus04
2009. június 18. 15:42 #73
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
Idézet(fuge7 @ 2009. June 17. - 11:55)
Trainspotting

"Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself."

angolul az igazi thumbsup.gif , de azért itt van magyarul is:

"Válaszd az életet! Válaszd a munkát! Válaszd a karriert! Válaszd a családot! Válaszd a rohadt nagy tévét! Válaszd mosógépeket, a kocsikat, CD lejátszókat, és elektromos konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet, a fogászati ellátást. Válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt! Válassz elsõ otthont! Válaszd meg a barátaidat! Válaszd a szabadidõruhát, és a hozzá illõ sporttáskát! Válassz egy háromszobás lakosztályt részletre egy ócska sorházban! Válaszd "csináld magad"-ot és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy. Terülj el egy fotelban és nézd az lélekölõ, agypusztító tévés kvízjátékokat, tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel! Válaszd a végén a rothadást! Pisálj utoljára egy szánalmas otthonban, élj pusztán zavaró körülményként, rohadék kölkeid számára akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd."


Ez jó és milyen igaz sajna
2009. június 19. 11:35 #74
linus04
linus04
OTH & Glee ♥
 
StátuszLea, Dianna, Naya- Lovesong ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.18.
Hozzászólás: 1545
Csatolások: 1294
Azonosító: 74401
Offline offline
Idézet(neniko12 @ 2009. June 18. - 09:44)

A kövi egy részlet a 6. évadból, tehát csak fordítás! Ez az egyik kedvenc jelenetem.


Én is imádom ezt a részt! Jamie nagyon cukki benne. smileeee.gif
2009. június 19. 13:01 #75
neniko12
neniko12
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.23.
Hozzászólás: 74
Csatolások: 3
Azonosító: 58894
Offline offline
Idézet(linus04 @ 2009. June 19. - 11:35)
Én is imádom ezt a részt! Jamie nagyon cukki benne. smileeee.gif


Ó igen. =D Meg ahogyan Nathan néz Jamie utolsó mondata után. (L) Megfogták <3
2009. június 19. 22:24 #76
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Buffy

"The hardest thing in this world is to live in it."

cry.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: miss_areo
2009. június 20. 11:01 #77
Horgi
Horgi
Lady with an attitude
 
Státuszwords like violence, break the silence
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.07.25.
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Offline offline
"I've often felt that dreams are answers to questions we haven't yet figured out how to ask." - Fox Mulder
2009. június 21. 20:38 #78
neniko12
neniko12
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.23.
Hozzászólás: 74
Csatolások: 3
Azonosító: 58894
Offline offline
Hoztam még néhány idézetet =D

Tuti Gimi

"Néha, mikor visszapillantasz az életedre, bizonyos pillanatokra jobban emlékszel: az érettségid napjára, az esküvõdre, a napra, amikor megtudtad, hogy apa leszel. Legtöbbször mindez ebben a sorrendben történik. Legtöbbször."

"Nem tudsz elfutni a gyengeségeid elõl. Vagy leküzdöd õket, vagy elpusztulsz, és ha ez így van, miért nem most rögtön, miért nem ott ahol állsz?"

"Tudod, egyszer minden dal véget ér, de ettõl még élvezheted a zenét!"

"Azt hiszem amikor válaszúthoz érkezünk és tétován nem tudunk dönteni, eszünkbe kellene jusson a halálunk, hogy az életet válasszuk, mert a halálunk nem teszi boldogabbá a világot."

"Kiskoromban minden reggel kocogtam. Minden nap. És volt egy perc pirkadat után, amikor megálltam, hogy... beszívjam a levegõvel együtt a világ varázslatát. Itt melletted most ugyanezt a csöndet érzem. Mintha még semmi nem lenne annyira elrontva, mint amennyire el van."
2009. június 21. 21:12 #79
linus04
linus04
OTH & Glee ♥
 
StátuszLea, Dianna, Naya- Lovesong ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.18.
Hozzászólás: 1545
Csatolások: 1294
Azonosító: 74401
Offline offline
Hogy nehogy azt mondjátok hogy mindig OTH-t hozzok. smileeee.gif

Twilight saga:
"- I think your friends are angry with me for stealing you
- They'll survive..
- I may not give you back, though"
[Edward & Bella, Twilight]

"Majdnem egy évszázada már, hogy Edward egyedül volt. Aztán rád talált. Te nem láthatod rajta a változást, amit mi, akik már olyan régen vele vannak, észreveszünk. Szerinted a következõ száz évben bármelyikünk is a szemébe tudna nézni, ha téged elveszítene?" [Alice,Twilight]

"I don’t care who’s a werewolf and who’s a vampire. If Angela turns out to be a witch, she can join the party, too.."
~" Nem érdekel, hogy ki vérfarkas és ki vámpír! Ha Angela-ról kiderülne, hogy boszorkány, õ is beszállhatna a buliba.. "[Bella, Eclipse]

"What’s for breakfast? O negative or AB positive?" biggrin.gif [Jacob, Breaking Dawn]

"I'll be back so soon you won’t have time to miss me. Look after my heart - I've left it with you. "
~"Olyan hamar visszajövök, hogy nem lesz idõd hiányolni engem. Vigyázz a szívemre - itt hagytam veled" [Edward, Eclipse]

"Én vagyok az, aki hangokat hall a fejében, és te aggódsz azon, hogy õrült vagy?" [Edward, Twilight]

"Ahogy ott aludtál, egyszer csak kimondtad a nevem. Olyan tisztán, hogy azt hittem felébredtél. De aztán nyugtalanul forgolódni kezdtél, újra a nevemet motyogtad és felsóhajtottál.Az érzés, ami elöntött erõs volt, annyira, hogy megijedtem tõle. És tudtam, hogy többé nem tudom eljátszani, hogy nem veszek rólad tudomást ["Edward, Twilight]

"You know how you drown a blonde, Rosalie? Glue a mirror to the bottom of the pool" biggrin.gif
~ Tudod hogy lehet vízbe fojtani egy szõke nõt, Rosalie? Ragassz egy tükröt a medence aljára [Jacob, Breaking Dawn]

"Ha tudnék álmodni, én rólad álmodnék, és nem szégyellném" [Edward, Twilight]

Neniko, köszi az idézeteket nagyon jók! meghajolo.gif
2009. június 21. 22:25 #80
neniko12
neniko12
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.23.
Hozzászólás: 74
Csatolások: 3
Azonosító: 58894
Offline offline
Idézet(linus04 @ 2009. June 21. - 21:12)
Neniko, köszi az idézeteket nagyon jók!  meghajolo.gif


Szívesen! Örülök, hogy tetszenek =D beer.gif
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!