Pénteken került adásba a Sleepy Hollow harmadik évadának fináléja, ám nem titok, hogy a rajongók szomorúan fogadták a végkimenetelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Főszereplőjétől búcsúzik a Sleepy Hollow
2016. április 11. 08:10
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 11. 09:13
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Ja, Nicole lehet, hogy ki akart szállni, de ennek nyilvánvaló fő oka az, ahogy a sorozat és a csatorna hozzáállt a szerepéhez és őhozzá magához. Ha lett volna valami sütnivalójuk, kézen-lábon könyörögtek volna neki, hogy maradjon, ígérve, hogy a jövőben nem felejtik el meghívni például a DVD-n szereplő audió-kommentáláshoz, meg egyebekhez. De hát, a jelek szerint úgy érezték, hogy a sorozatnak nincs kellő szüksége a karakter és az ő jelenlétére. Őszintén, jobban járnának, ha itt le is zárnák a dolgokat, egy új évad max. csak katasztrófa lenne és a nézettség már most is alacsony.
A múltban egyébként szerintem máshogy álltam volna hozzá ilyesmihez, nyilván minden sorozatnak meg kell küzdenie külső behatásokkal, egy színész távozásától még nem kaszáltam, stb... De belefáradtam abba a mintába amit látok, a nyilvánvaló és átlátszó üzenetbe, hogy mégis melyek azok a színészek és karakterek, akik feláldozhatóak, és kik azok, akiknek inkább megduplázzák a fizetését, csak hogy ott tartsák őket. Úgyhogy a Sleepy Hollow részemről mehet a kukába, én már biztos nem fogok soha visszatérni a nézéséhez.
A múltban egyébként szerintem máshogy álltam volna hozzá ilyesmihez, nyilván minden sorozatnak meg kell küzdenie külső behatásokkal, egy színész távozásától még nem kaszáltam, stb... De belefáradtam abba a mintába amit látok, a nyilvánvaló és átlátszó üzenetbe, hogy mégis melyek azok a színészek és karakterek, akik feláldozhatóak, és kik azok, akiknek inkább megduplázzák a fizetését, csak hogy ott tartsák őket. Úgyhogy a Sleepy Hollow részemről mehet a kukába, én már biztos nem fogok soha visszatérni a nézéséhez.
2016. április 11. 14:33
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline |
De amúgy hogy lenne így a sorozat? Vagy hogy akarják folytatni?
Annyira nem követem nyomon a sorozatot, össz-vissz vagy fél évadot láttam belőle, de azt még így is tudom, hogy Abbie karaktere a két kulcsfontosságú főszereplő kőzül az egyik.
Annyira nem követem nyomon a sorozatot, össz-vissz vagy fél évadot láttam belőle, de azt még így is tudom, hogy Abbie karaktere a két kulcsfontosságú főszereplő kőzül az egyik.
2016. április 12. 18:55
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Lassan minden sorozatnak távozik az egyik főszereplője.. Omg.. What's happening in the USA.. :|
Sajnálom, hogy kilépett.
Sajnálom, hogy kilépett.
2016. április 13. 11:41
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Bevallom őszintén engem nagyon meglepett a távozása és ki is akadtam rendesen. Annyi mindent vártam még a sorozattól,annyi mindent a karakterétől amik már sosem fognak megtörténni hisz ő elmegy.Én megmondom őszintén és nyugodtan ki lehet nevetni de én megkönnyeztem,hogy elmegy. Mert a jelenleg futó sorozatok közül ez az egyik legnagyobb kedvencem,erre tessék...jön majd a 4.évad,csak kérdéses,hogy így egyáltalán lesz-e értelme. Plusz most minden sorozatból száll ki valaki?Mi a fene van itt?
Én nagyon sajnálom ezt a döntését,az tuti,hogy erre nem számítottam. Talán ezért is telt napokba mire hozzászóltam a cikkhez,gondoltam hátha csak egy későn jött április elsejei tréfa. De nem az....
Én nagyon sajnálom ezt a döntését,az tuti,hogy erre nem számítottam. Talán ezért is telt napokba mire hozzászóltam a cikkhez,gondoltam hátha csak egy későn jött április elsejei tréfa. De nem az....
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.