Olvasni azért szeretünk, mert a betűket falva egy általunk elképzelt világ elevenedik meg kedvenc íróink tolla nyomán. Ezzel szemben imádjuk, amikor egy esős délután egy bögre kakaóval ülhetünk a tévé elé, hogy egy maraton keretein belül nyomon követhessük, mi történt kedvenceinkkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
8 közkedvelt tévésorozat, ami könyvön alapszik
2016. május 27. 16:43
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. május 27. 18:04
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
TVD&PLL
2016. május 27. 18:09
The 100 & Game of Thrones
Mellesleg szerintem a The 100-ból a sorozat egy kicsit jobb, mint a könyv, legalábbis még csak az első részét olvastam eddig.. A Game of Thronest meg egyáltalán nem tudom eldönteni, ugyanis sok mást változtattak meg a televízióban, illetve a Shadowhunters is pont ilyen, csak az messze nem olyan jó, mint a könyvek, de ettől függetlenül nem rossz sori
Mellesleg szerintem a The 100-ból a sorozat egy kicsit jobb, mint a könyv, legalábbis még csak az első részét olvastam eddig.. A Game of Thronest meg egyáltalán nem tudom eldönteni, ugyanis sok mást változtattak meg a televízióban, illetve a Shadowhunters is pont ilyen, csak az messze nem olyan jó, mint a könyvek, de ettől függetlenül nem rossz sori
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. május 27. 18:48
Hú a PLL nem is tudtam.Ha lesz idöm biztos elolvasom.
2016. május 27. 18:52
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
A 100 sorozat verziója mérföldekkel jobb, mint a könyv. A könyv tipikus tinidráma, amit szerencsére nagyrészben kihagytak a sorozatból. Maga a showrunner is nyilatkozta anno, hogy azért ez a sorozat nem annyira a l'amour-ról szól, és CW sorozathoz képest ezt nagyon helyén kezelik.
2016. május 27. 19:25
Egy csomó-csomó sorozat, amit ha nem lennék lusta már rég elkezdtem volna. The 100 (ezt folytatnám, a második részig jutottam eddig fél évvel ezelőtt), Outlander, Sleepy Hollow, Trónok Harca (amit szintén folytatnék). A Vámpírnaplókra is gondoltam, de nagyon sok negatívumot hallottam róla, ezért valószínűleg azt még tovább fogom halogatni. Ezek közül csak a Shadowhunterst láttam ténylegesen, az egész első évadot, ami pedig egy hányadék lett, a sorozatban csak pár olyan dolog volt ami tényleg tetszett (ezen kívül persze folytatni fogom, a pokolba azzal, hogy kötelesnek érzem befejezni azt, amit egyszer elkezdtem ).
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!
Gotham Awards 2024: Így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen!
Gotham Awards 2024: Így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen!
Outfitek a vörös szőnyegről.