Britney Spears a KISS FM UK rádióműsorában vendégeskedett a napokban, ahol szót ejtett a popdíváról, Ariana Grandéról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears hallott már jobbat, mint Ariana Grande előadása
2016. október 02. 00:46
2016. október 02. 02:54
|
|
NanaChanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 105 Csatolások: 1 Azonosító: 180691 offline
|
Szeretem Britneyt, de szeretnék látni tőle egy hasonló produkciót amiben több előadó hangján próbál énekelni.
Mondjuk a Rihannától választhattak volna jobb számot is amiben tényleg énekelt volna, mert ez így kifigurázásnak tűnt.~
2016. október 02. 06:53
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Girl22: aztaaa rohadt... Ez fájt.
nagyon el vagy tévedve..
2016. október 02. 06:55
|
Lilicukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.29. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 258467 offline
|
Most ezt nem értem. "Haha, nagyon vicces! Nagyon ügyes. De hallottam jobbat is. - mondta röviden Godney".
Ki az a Godney? Nem Britney, szóval nem ő mondta azt ami a címben van. "Britney ettől függetlenül csak jókat tud mondani Ariról, melyről interjú közben mesélt a rádió hallgatóinak. Nagyon jó! Imádom a hangját! Nagyon kellemes". Most akkor mi van? Britney csak jókat mondott? Akkor miért az a cikk címe ami? Világosítson fel valaki mert lehet, hogy még nem ébredtem fel rendesen és ezért nem tudom felfogni.
Ki az a Godney? Nem Britney, szóval nem ő mondta azt ami a címben van. "Britney ettől függetlenül csak jókat tud mondani Ariról, melyről interjú közben mesélt a rádió hallgatóinak. Nagyon jó! Imádom a hangját! Nagyon kellemes". Most akkor mi van? Britney csak jókat mondott? Akkor miért az a cikk címe ami? Világosítson fel valaki mert lehet, hogy még nem ébredtem fel rendesen és ezért nem tudom felfogni.
2016. október 02. 07:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ezt a Haha nagyon vicceset őszintén vagy ocsmányan nevetve mondta? Mert nem mindegy.
2016. október 02. 07:05
Britney a szerencsétlen Carpool Karaokéja után inkább meg se szólaljon !
2016. október 02. 07:17
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Szerintem Ariana sokkal jobb, mint Britney de ez nem sz én dolgom...
2016. október 02. 07:26
Idézet (Lilicuki @ 2016.10.02. 06:55)
Most ezt nem értem. "Haha, nagyon vicces! Nagyon ügyes. De hallottam jobbat is. - mondta röviden Godney".
A Godney az Britney-re utal, ha jól tudom.
Egyébként szerintem Ariana nagyon tehetséges lány, bár számomra a hangja egy idő után kicsit irritáló. De tőle legalább hallottunk már teljesen élő produkciót, ami Britney-ről nem nagyon mondható el.
2016. október 02. 07:31
Ariana sokkal jobb,mint Britney...
Domi05:Egyetértek....
Domi05:Egyetértek....
2016. október 02. 08:37
Hisz Ariana többet ért el mint Britney.....egyébként is a műsornak az volt a lényege hogy viccesen legyen beállítva az egész ,,előadás". Ariana meg sokkal jobb mint Britney...
2016. október 02. 08:48
Hát... Szeretem Britney-t is, de Ari kicsivel tehetségesebb. Szóval szerintem tévedt Britney.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: