Mire gondoltok most? II.
2016. december 18. 18:56
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Jövő héten karácsony, és még senkinek sem vettem semmit. Inkább az a baj, hogy túl sokat dolgozom, és annyira ki vagyok merülve, hogy a szabadnapjaimon 12-13 órás alvással igyekszem kompenzálni. Akár tetszik, akár nem, valamelyik nap meló után be kell mennem vásárolni, mert magamat ismerve, a szabadnapomon úgysem fogok vonatra szállni.
2016. december 18. 19:16
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
1. A héten mandulagyulladással feküdtem itthon + tiszta nátha vagyok. Levegőt már kapok az orromon keresztül, de teljesen bedugult a jobb fülem, alig hallok rá és nem tudom mit csináljak vele. Fájni nem fáj, de marhára el van dugulva. Kövirózsát cseppentek bele, de a dugulás nem akar megszűnni, fül-orr-gégészetre pedig nem akarok elmenni. Bízom benne, ha már nem leszek ennyire taknyos akkor jobb lesz a helyzet, de nagyon rossz így.
2. Holnap félévi vizsgázok és eddig konkrétan lesz*rtam, de most teljesen bef*stam tőle. Lehet nem ártana valami tanulni rá, de nem vesz rá a lélek.
2. Holnap félévi vizsgázok és eddig konkrétan lesz*rtam, de most teljesen bef*stam tőle. Lehet nem ártana valami tanulni rá, de nem vesz rá a lélek.
2016. december 18. 19:32
A tél a kedvenc időszakom, de egyben ilyenkor vagyok a legdepresszívebb. Hogy is van ez?
2016. december 18. 19:33
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (silenc @ 2016.12.18. 19:16)
1. A héten mandulagyulladással feküdtem itthon + tiszta nátha vagyok. Levegőt már kapok az orromon keresztül, de teljesen bedugult a jobb fülem, alig hallok rá és nem tudom mit csináljak vele. Fájni nem fáj, de marhára el van dugulva. Kövirózsát cseppentek bele, de a dugulás nem akar megszűnni, fül-orr-gégészetre pedig nem akarok elmenni. Bízom benne, ha már nem leszek ennyire taknyos akkor jobb lesz a helyzet, de nagyon rossz így.
Mint szakmabeli két dolgot tudok tanácsolni.
1. Csinálj nyomás kiegyenlítést! Vagyis fogd be az orrodat és fujj egy nagyot! Takonykórnál előfordulhat, többek között orrfújásnál is ezért szokott bedugulni a füled.
2. Mivel felsőlégúti hurutról van szó, előfordulhat, hogy a füled is érintett a gyulladásban. Szájon át alkalmazható antibiotikum mellett használj Ciloxan ciprofloxacin hatóanyagú szem-fülcseppet! (nekem ez jött be nagyon) Ebben az esetben egyáltalán nem biztos, hogy fájdalom a kísérőtünet, hiszen a gyulladás viszketés formájában is megjelenhet. Ilyenkor a dobhártya megduzzad, és eldugítja a hallójáratot, ami ugyebár halláscsökkenéssel, vagyis füldugulással jár.
Ha elmúlik a felsőlégúti hurutod, de a füled állapota nem változik, akkor érdemes felkeresni valóban egy gégészt, mert akkor nagyobb lehet a baj. (pl. középfülgyulladás vagy hallójárat gyulladás) Én mondjuk mindig tartok itthon egy 20-as fecsit, amivel fület mosni is tudok, hiszen annyira egyszerű az egész, hogy egy laikus is meg tudja csinálni orvos nélkül. Remélem azért egy kicsit hasznos volt számodra, és nem csak eltúlzott szakmai blabla lett belőle. Jobbulást, és kitartást, én már kezdek kijönni ebből az egészből, csak a klaritromicin alaposan megkeseríti az életemet. Szó szerint. Olyan keserű a szám, mintha keserű gyógyszert rágnék a nap huszonnégy órájában.
2016. december 18. 20:36
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
120 karamellás keksz+kb. 400 mézeskalács lesütve. Ez egy durva menet volt 3 barátnőmmel+anyukámmal csináltuk, de így is 10 óra volt csomagolással együtt... de büszke vagyok magunkra (nagy része aztán elment ajándékba )
2016. december 18. 21:39
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Most már tényleg csak 3 napot kell aludni karácsonyig. 2 és fél óra múlva hivatalosan is elkezdődik a poklok pokla, a vizsgaidőszak. Én már felkészültem -oh, sweet irony-, jövőhéten 4 vizsgát ás 4 ZH-t fogok írni #azéjjelsohanemérhetvéget #ohholnapcsakkétvizsga
9 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
LaDySmIth,
Beyla,
Psyché,
Fannycska999,
Lil98,
Szandi0820,
Denna,
ilus1996
2016. december 18. 22:03
Idézet (CandUs @ 2016.12.18. 21:39)
Most már tényleg csak 3 napot kell aludni karácsonyig. 2 és fél óra múlva hivatalosan is elkezdődik a poklok pokla, a vizsgaidőszak. Én már felkészültem -oh, sweet irony-, jövőhéten 4 vizsgát ás 4 ZH-t fogok írni #azéjjelsohanemérhetvéget #ohholnapcsakkétvizsga
Kitartást!
2016. december 18. 22:14
Rájöttem, hogy február tizenkettedike még piszkosul messze van; valamint arra, hogy az irodalom- és nyelvtan tanárom nem éppen a kedves emberek közül került ki, arról nem is beszélve, hogy nála idegesítőbb személyt sem szülhettek a világra. Nem elég, hogy minden óra elején úgy jön be, hogy az arcán ott van a letörölhetetlen, undorító vigyora, és közben a kezében lóbálja a szilencium-dolgozatokat (ilyen orbitális marhaságot is csak ő tudott kitalálni), de nagyon próbál nyalni az embereknek, már elnézést. Minden diákkal elhiteti, hogy ő kedves, ő ártatlan, ő a legjobb arc tanár, de közben egy rakás szerencsétlenség. Nem bántani akarom, sőt, mi több, mérhetetlen sajnálatot érzek iránta, de kissé már kezd tele lenni azzal a hócipőm, hogy 45 perceket képes végig beszélni egy olyan témáról, ami nyilvánvalóan senkit nem érdekel, és ezt ő is tudja, de azért meg minket tol le, ha meg merünk mukkanni egy másodpercre is, azért pedig külön taps jár, ahogy fegyelmez. Nyílt napon nyelvtant tartott (pedig azelőtti napon külön irodalmat kért, hogy hozzunk, de semmi baj), és szó szerint mi, a diákok vittünk színt az órába, pontosabban öt csapattársam, és én. mondjuk ez kissé nagyképűen hangzik, de teljesen igaz. Nem elég, hogy irodalom és nyelvtan tanár létére az egyik lány javította ki minden második mondatának a helyesírási hibáit, de olyan mértékben unalmas és élvezhetetlen volt, hogy az szörnyű. Tele volt az óra olyan feladatokkal, amiken már sírva röhögsz, annyira gyerekes, és mi is ezt tettük, de természetesen ebbe is bele kellett kötnie, idézem: Lányok, fogjátok be (!), rossz színt vettek rám, még azt hiszik, nem tudok fegyelmezni! Mi magunkban már haldokoltunk a nevetéstől, mert ez egy teljesen alapvető tény: nála rosszabbul senki sem fegyelmez, plusz az, hogy jól érezzük magunkat, szerintem nem (csak ) azt jelenti, hogy képtelen megnevelni a diákokat, akár csak egy kicsit is, hanem, hogy jó a hangulat a tanórákon, és szerintem, ha a mi csapatunk, plusz még olyan 7-8 további jófej lány nem lett volna ott az órán, a szülők és a felvételizők sírva rohantak volna ki a teremből óra végén.
Ó, és mint már mondtam, február tizenkettedike leírhatatlanul messze van, és én addig felakasztom kb. magamat, de nem baj, addig is beérem ezzel a khm... enyhén fangörcskeltő plakáttal.
és még mindig hihetetlenül szerelmes vagyok Lauren-be, Maggie-be, Tom-ba, Jesus-ba, Kish-be, Rosita-ba, meg úgy mindenkibe
Na, de komolyan. Milyen csodálatos félévadzáró volt ez, meghalok.
és fogalmam sincsen ezeket miért írtam le, így, vasárnap este negyed tizenegykor hihetetlen, mennyire nincsen mit csinálnom
Ó, és mint már mondtam, február tizenkettedike leírhatatlanul messze van, és én addig felakasztom kb. magamat, de nem baj, addig is beérem ezzel a khm... enyhén fangörcskeltő plakáttal.
és még mindig hihetetlenül szerelmes vagyok Lauren-be, Maggie-be, Tom-ba, Jesus-ba, Kish-be, Rosita-ba, meg úgy mindenkibe
Na, de komolyan. Milyen csodálatos félévadzáró volt ez, meghalok.
és fogalmam sincsen ezeket miért írtam le, így, vasárnap este negyed tizenegykor hihetetlen, mennyire nincsen mit csinálnom
2016. december 19. 11:53
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Kezdek eltűnődni azon, mégis mennyire lehetek szr alak, ha a dagadék macskám képes azért felugrani az ágyamra, hogy megharapja a kezem, aztán elviharzik. Reggelinél meg majdnem kikapta a kiflit a kezemből.
2016. december 19. 14:49
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Tesin kidobóztunk és belenyúltam a labdába. Letörött a fél körmöm, amely esetemben 1 cm minimum. Majdnem elájultam, mert fájt és vérzett is. Négyre megyek körmöshöz, de az is egy külön művészet lesz, míg leszedi a ragtapaszt, bele se merek gondolni, hogy mit fogok csinálni, mikor nekiáll a körömnek.
De, mivel minden rosszban van valami jó; odajött hozzám, megkérdezte mi bajom, nagy szemekkel nézte a körmömet, érdeklődött, hogy mennyire fáj és megkért, hogy küldjek majd képet.
De, mivel minden rosszban van valami jó; odajött hozzám, megkérdezte mi bajom, nagy szemekkel nézte a körmömet, érdeklődött, hogy mennyire fáj és megkért, hogy küldjek majd képet.
2016. december 19. 14:50
Idézet (Nagisa @ 2016.12.19. 14:23)
nem tudom minek nézek sminkelős videókat youtubon, mikor én jó ha egyszer egy hónapban ha kifestem magam bár most karácsonyra ki kell
Néha én is nézegetek sminkelős, körmös, vagy épp frizurakészítős videókat, és hasonlóképp nem tudom, miért, mikor legutóbb másfél éve sminkeltem (heló, szempillaspirál), a hajam többnyire kiengedve hordom (kivéve keddenként, gyakorlaton, akkor egyszerűen összefogom), és a körmöm nagyjából két éve nem látott körömlakkot.
On: Annyira jóóóó, hogy van itthon vagy 6 karácsonyi égősor, és mindnek legfeljebb a fele világít, és hiába tekergetem az égőket, nem jó. Az egyik már egy hete fent van az ablakban, de egyre kevesebb világít. Hogy legyen így karácsonyi hangulata az embernek? (Na jó, erre rásegít az épp eső hó. )
2016. december 19. 18:05
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Na, két vizsgán már -így vagy úgy-,de túl vagyok. Már csak 4 van hátra az elkövetkezendő 3 napban
9 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
LaDySmIth,
An_d_a,
Beyla,
Psyché,
Fannycska999,
Szandi0820,
Lil98,
ilus1996
2016. december 19. 18:37
Megint itt vagyok rontani a levegőt, de egyszerűen nem fér a fejembe pár ember gerinctelensége. Ahhoz őszintén, mennyi emberség kell, hogy miután két ember se szó, se beszéd megszakít egy majdnem egy éves, elválaszthatatlan barátságot, az egyik fél csak úgy hirtelen felindulásból elkezdje bemocskolni a másik embert? Könyörgöm, 10 hónapig még a fűnek és a fának is azt híresztelte, hogy XY a legjobb barátom!, most pedig csak úgy lazán melegebb égtájakra kívánja? Hogy is van ez?
2016. december 19. 20:41
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Egyik barátnőm nagyon szereti a mély, enyhén szólva is depresszív zenéket, úgyhogy karácsonyra válogatásalbumot írok neki. Ma egész este ahhoz kerestem és hallgattam zenéket, és, így, másfél óra után már olyan lelkiállapotba jöttem, hogy eret tudnék vágni magamon szinte megint kilencedikesnek érzem magam
2016. december 19. 21:37
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Félévi vizsga✓. Nagyon féltem a bőrdiagnosztikától, de sokkal jobban ment, mint ahogy gondoltam. Már csak a holnapi kémia/biokémia (vagy ki tudja mi annak az órának a hivatalos neve) dolgozatra kell(ene) tanulni, de elég nehéz az anyag és hogy őszinte legyek nincs is sok kedvem hozzá.
2016. december 19. 22:14
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
meg csak ket napja van szunet de en mar nem tudom, mit csinaljak a sok szabadidovel ami hirtelen ramzudult
adrian es en imadjuk a pszichopata es horroros dolgokat, de a srac eleteben nem olvasott meg konyvet ezert osszeallitottam neki egy listat, plusz horroranimeket ^^
adrian es en imadjuk a pszichopata es horroros dolgokat, de a srac eleteben nem olvasott meg konyvet ezert osszeallitottam neki egy listat, plusz horroranimeket ^^
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2016. december 19. 23:07
Beylacarter |
A mai nap folyamán sikerült beszerezni két tollas bizsufülbevalót, ráadásul az egyik nagyon extrém. Amikor megláttam, kényszert éreztem, hogy megvásároljam. Az egy dolog, hogy évek óta gyűjtöm a bizsu fülbevalókat, ráadásul azt vallom, hogy minél nagyobb, hosszabb, annál jobb. Már csak az a nagy kérdés, hogy ezeket hova és mikor fogom felvenni, ugyanis melóban tiltottak az ilyen csilingelő, hosszú tollas biszbaszos fülbevalók, itthon meg csak nem mászkálok tollakkal a fülemben.
2016. december 19. 23:28
Idézet (abacaxi @ 2016.12.19. 23:19)
Vajon mennyi az esélye annak, hogy holnap átmegyek a vizsgán úgy, hogy tanulás helyett Agymenőket nézek?
Hát ha fizika írd le Sheldon egyik beszólását, hátha lesz egy kegyelem kettes xd Vagy a tanár is rajongó és talán 3as is xd
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.