Starity

Adatlapos topik 3.

173 oldal 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. február 03. 23:52 #2801
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Sziasztok!

Kicsit offolok. Olvasgattam pár hozzászólást, és nem értem mi baj volt Selz1992 hozzászólásával. unsure.gif Az adatlapos topikok első oldalán levő szabályzatban ott áll, hogy először a lapjainkat tegyük rendbe, utána kérjünk. Jó, az hogy egy lap nem tökéletes nem a világ vége, de ha már többnél is lenne mit frissíteni, akkor inkább először a leendő lapjainkat kéne rendbe tenni, mielőtt kérünk, különben az lesz mint régen. Lesz egy rakat lap mindenkinél, egy csomó meg nem frissül. Most így is sokan el vagyunk maradva a frissítésekkel, erre jó lenne figyelni. Ha valamit nem bírunk, ott a halasztós topik.
Tényleg ideje lenne erre mindenkinek figyelni, legyen az bármilyen tag.

Az, meg, hogy kiírta az első lap életrajza értelmetlen, fordítóból kimásolt szöveg az tény. Nem tudom ezt hogy lehetne szebben megírni. Ha a fordítással vannak gondjaid lehet segítséget kérni.
Ha tudunk mi is segítünk, vagy megpróbálunk ajánlani valamit. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Harlow, Alysia, Selz1992, Szandi0820, funny18
2021. február 06. 17:26 #2802
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 69815
Azonosító: 265584
- A szabályok mindenkire vonatkoznak. Azonban, ha egy adatlap nincs megfelelőlen szerkesztve, tehát nincs benne 2020-as információ vagy teljesen/részben másolt az életrajz, hibás a helyesírás, akkor szó nélkül elcsatolásra kerül, ha valaki igényt tart rá.
- Nem másoknak kell figyelni a lapodat, és szólni, hogy hiányos, hanem azért vagy Te a lap szerkesztője, hogy ezekre Te magad figyelj.
- Az nem frissítés, hogy állandóan lecseréled a profilképet, vagy veszed a fáradtságot és feltöltesz egy évről-évre képet, de az információk ugyanúgy hiányoznak.
- Wikipédiáról, rajongói oldalakról való másolás pedig továbbra sem megengedett.
- Ha pedig nincs időd éppen foglalkozni a lapjaiddal, akkor azért van a topik, hogy haladékot kérj.

Sokan nem kevés haladékot kapnak anélkül is, hogy kérnének, mert látjuk, hogy rendesen szerkesztik a lapjaikat, de a mi türelmünk és jóindulatunk is véges. Akinek nem inge, nem veszi magára. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Selz1992, Szandi0820, Bessie, funny18, Harlow
2021. február 07. 13:16 #2803
TommyScans
TommyScans
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 830
Csatolások: 10295
Azonosító: 28189
Idézet (Alysia @ 2021.02.06. 17:26)
- Wikipédiáról, rajongói oldalakról való másolás pedig továbbra sem megengedett. 

A wikipédiát is amatőrök szerkesztik , mint itt az adatlapokat. Csak a wikipédia nagyobb/ismertebb fogalom. Azt meg nem tudod bebizonyítani , hogy ők lopták innen az információkat. Nekem már több adatlapom szövegét lenyúlták részben vagy egy az egyben. Én nemcsak a neten találok infókat , hanem elég sok magazinos interjút is olvasok , amelyekben olyan infók is vannak , ami pl a neten nem található meg. Mégis visszaköszön a wikipédiáról. Régebben megtaláltam a Kökényessy Ági életrajzomat egy másik oldalon , úgy , hogy még ami információt dölt betűvel írtam ,az is úgy lett átmásolva. Természetesen forrás megjelölés nélkül. Amit legutóbb megtaláltam az a Madchen Amick életrajzom. Egy az egyben átmásolta innen egy Clayman707 nevű felhasználó. Még az "Érdekességek" - nél feltüntetett infókat is. Én biztos nem fogom újra írni , mert én dolgoztam vele.
3 felhasználónak tetszik: Bessie, funny18, Éowyn
2021. február 07. 13:24 #2804
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 69815
Azonosító: 265584
Idézet (TommyScans @ 2021.02.07. 13:16)
A wikipédiát is amatőrök szerkesztik , mint itt az adatlapokat. Csak a wikipédia nagyobb/ismertebb fogalom. Azt meg nem tudod bebizonyítani , hogy ők lopták innen az információkat. Nekem már több adatlapom szövegét lenyúlták részben vagy egy az egyben. Én nemcsak a neten találok infókat , hanem elég sok magazinos interjút is olvasok , amelyekben olyan infók is vannak , ami pl a neten nem található meg. Mégis visszaköszön a wikipédiáról. Régebben megtaláltam a Kökényessy Ági életrajzomat egy másik oldalon , úgy , hogy még ami információt dölt betűvel írtam ,az is úgy lett átmásolva. Természetesen forrás megjelölés nélkül. Amit legutóbb megtaláltam az a Madchen Amick életrajzom. Egy az egyben átmásolta innen egy Clayman707 nevű felhasználó. Még az "Érdekességek" - nél feltüntetett infókat is. Én biztos nem fogom újra írni , mert én dolgoztam vele.

Itt nem konkrétan erre gondoltam, hiszen tudjuk, hogy a Wikipédia oldalakat bárki szerkesztheti. Sajnos elég sok szépen megírt életrajzot visznek el innen, nem csak Wikipédiára. De többször is láttam már itt a szerkesztőknél, hogy konkrétan a linkek része is bele lett másolva, illetve tele volt idegen karakterekkel az életrajz, ami másolás miatt keletkezik. Szóval azért vannak jelek, ami alapján elég egyértelmű. Ezeken felül, azért egy idő után észre lehet venni, hogy ki az aki nem tud vagy éppen nem is akar egy normális életrajzot megírni.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2021. február 10. 08:19 #2805
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni az alábbi három adatlapot. Szerkesztőjük nincsen, és "szerkesztőnek jelentkezem" gomb sem.
Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar Molander.
Előre is köszönöm.
1 felhasználónak tetszik: duracell
2021. február 12. 11:19 #2806
LDreamP
LDreamP
♓︎

Státusz"Well, good things don't last, and life moves so fast..."
Hozzászólás: 2134
Csatolások: 39157
Azonosító: 190192
Sziasztok!
Szeretném elkérni Jaina Lee Ortiz és Colin Hanks adatlapját.

Köszönöm! smileeee.gif
2021. február 14. 15:44 #2807
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok el tőlem az alábbi lapokat:

Han Eun Ji
Jo Se Lim
Park Ji Won
Heo Yoo Rim
Wang Yi Ren
Jonah Marais
Daniel Seavey
Choi Beom Gyu
Huening Kai
Kang Tae Hyun
Choi Yeon Jun
Choi Soo Bin
Alex Christine

Illetve szeretném elkérni Kim Yong Sun lapját, mert a szerkesztője inaktív.

Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2021. február 14. 15:58 #2808
imadomacsoki
imadomacsoki

StátuszDid you miss me?
Hozzászólás: 508
Csatolások: 22
Azonosító: 247984
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok őket Starity profilra: Nagy Réka, Jacey Dawn, Stefanie Giesinger, Marshmello, Horányi Juli, Tatár Csilla, Maddie Jane, Emma Fitzpatrick, Coco Rocha
Köszönöm! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Selz1992
2021. február 15. 16:02 #2809
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Sziasztok! smileeee.gif
Mivel nem jelentkezett érte senki, ezért kérlek csatoljátok a Starity profilra Alyssa lapját. Köszi szépen!
2021. február 18. 23:25 #2810
Romolia
Romolia
asgardian princess
Hozzászólás: 3257
Csatolások: 798
Azonosító: 248403
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok hozzá a következő lapjaimat: Miyeon, Minnie, Soojin, Soyeon, Yuqi, Shuhua, Sungkyung, Yeji, Lia ,Wendy, Lucas, Yuta, Moonbyul. Előre is köszönjük. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Alysia, Harlow
2021. február 19. 15:52 #2811
Pavia
Pavia
木漏れ日

Státuszpretty girls don't do drama.
Hozzászólás: 16173
Csatolások: 153473
Azonosító: 270554
Idézet (Romolia @ 2021.02.18. 23:25)
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok hozzá a következő lapjaimat: Miyeon, Minnie, Soojin, Soyeon, Yuqi, Shuhua, Sungkyung, Yeji, Lia ,Wendy, Lucas, Yuta, Moonbyul. Előre is köszönjük. thumbsup.gif

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az eddig hozzám csatolt lapokat! Most vettem észre, hogy Soyeon lapja valahogy lemaradt - amennyiben nem ütközik semmilyen akadályba, kérlek csatoljátok hozzám az ő lapját is!

Nagyon köszönöm!
2 felhasználónak tetszik: Alysia, Romolia
2021. február 20. 19:52 #2812
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 25033
Csatolások: 2325857
Azonosító: 180890
Sziasztok,

el szeretném kérni Taylor Lautner adatlapját meghajolo.gif

ÉLETE

Taylor Lautner - születési nevén Taylor Daniel Lautner – 1992. február 11-én látta meg a napvilágot a Michigan állambeli Grand Rapidsben. Édesanyja, Deborah szoftverfejelsztőként tevékenykedig, édesapja pedig repülőgép pilóta. Van egy 6 évnél fiatalabb húga, aki a Makena nevet viseli. Taylor családja holland, ír, francia, német, valamint őshonos amerikai felmenőkkel rendelkezik. Gyermekkorát a Michigan állambeli Hudsonville-ben töltötte, ahol egy szigorú római katolikus háztartásban nőtt fel.

Taylor tanulmányait a Jamestown Általános Iskola diákjaként kezdte, emellett Fabiano's Karate School intézményében a karate művészetét sajátította el, és ennek köszönhetően teljesítményét hat évesen az országos karate versenyen három díjjal is jutalmazták. Később a louisvillei nemzetközi karateversenyen megismerte az Xtreme Martial Arts alapitóját, Michael Chaturantabut-ot, aki több évre is az edzője volt. Mike edzőterme Los Angelesben volt, ezért Taylornak az edzések miatt mindig ingáznia kellett az Angyalok városa és a michigani kisváros között. Igyekezete, kitartása és ódaadása kifizetődött, ugyanis mindössze 8 évesen megkapta a fekete övet. Több aranyérem tulajdonosa és elnyerte a Nemzetközi Karate Szövetség junior világbajnoka címet.

Taylor a karatén kívül több sportágban is kiemelkedően teljesített (baseball, amerikai foci) és ezenkívül több táncos csapat tagja volt. A fiatal srác úgy mondván edzőjének köszönheti színészi pályafutását, hiszen ő volt aki bátorította őt, hogy kezdjen neki a színészetnek. Első meghallgatása egy Burger King reklámfilmben volt, ennek idején mindössze 7 éves volt.

KARRIER

Színészi pályafutása 2001-ben vette kezdetét amikor megkapta A nindzsa árnyéka egyik mellékszerepét. Családja ráunt a folytonos ingázásra és úgy döntöttek, hogy Los Angelesbe költöznek.

2004-ben kisebb szerepet kapott a Mindig nyár című sorozatban, ezt követően feltűnt a The Bernie Mac Showban és az Életem értelmei című sorozatokban, valamint hangját kölcsönözte két epizód erejéig a Mizújs, Scooby-Doo? című animációs szériában. 2005-ben megkapta egyik híresebb szerepét a Cápasrác és Lávalány kalandjai című alkotásban, ezen kívül szerepet kapott a Tucatjával olcsóbb második részében.

2008-ban a jogosítványa megszerzése mellett le is érettségizett, annak érdekében, hogy teljesen a színészi pályafutására tudjon koncentrálni. Később ügynöké biztatására elment az akkor még ismeretlen Stephanie Meyer könyvei alapján készülő Alkonyat című film meghallgatására. Meghallgatása sikeresnek bizonyult, hiszen megkapta a vérfarkas, Jacob Black szerepét. Taylor mellett akkoriban két további még ismeretlennek számitó színész (Kristen Stewart és Robert Pattinson) is szerepet kapott a később nagy népszerűségnek örvendő filmsorozatban.

Ugyancsak 2008-ban, szerepet kapott az Elsőszámú ellenségem című sorozatban, ahol 7 epizód erejéig formálta meg Jack Spivey-t. 2009-ben megjelent az Alkonyat filmsorozat második része, az Újhold. A két rész közötti rendezőváltás miatt Taylor maradása még kétségben volt, ugyanis az új rendező egy maszkulinabb és izmosabb színészt képzelt el Jacob szerepére. Annak érdekében, hogy maradása biztos legyen, az akkor még 17 éves Taylor keményen dolgozott, hogy közelebb kerüljön a rendező elvárásaihoz, es napi 8-10 órát töltött edzőtermekben, valamint egy teljesen új életrendre váltott. A sok munka és beléfektetett idő kifizetődött, és lenyűgözte az új rendezőt, valamint a producereket, és így már nem volt kérdéses maradása.

2010-ben több nemzetközi híresség oldalán, mint Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Jennifer Garner, Anne Hathaway és Ashton Kutcher, feltűnt a Valentin nap című romantikus filmben. Úgyancsak 2010-ben megjelent a népszerű Alkonyat filmsorozat harmadik része, mely Napfogyatkozás címmel került a mozikba.

2011-ben Nathan bőrében láthattuk őt az Elhurcolva című akciófilmben, és ugyanebben az évben jelent meg a filmsorozat negyedik része, amit 2012-ben az ötödik és egyben utolsó része is bemutatásra került. A népszerű trió (Taylor Lautner, Robert Pattinson és Kristen Stewart) azóta is az egyik leghíresebbnek számít Hollywoodban, és fiatal koruk ellenére még csillagot is kaptak a Hírességek Sétányán.

A népszérű filmsorozat után Taylor karrierje lassabb iramot vett. 2013-ban egy kisebb és jelentéktelen szerepet kapott a Nagyfiúk második részében. 2015-ben a Parkour életre-halálra című akciófilmben kapott szerepet, mint Cam, majd feltűnt Adam Sandler, Rob Schneider és Luke Wilson oldalán a Nevetséges hatos című vígjátékban.

2014 és 2018 között a Kakukk című sorozatban volt látható, mint Dale megformálója. 2016-ban a Run the Tide című filmben kapott szerepet és még ugyanebben az évben megkapta Dr. Cassidy Cascade szerepét a Ryan Murphy által készített tini-horrorban, a Scream Queensben. A sorozatban Billie Lourd, Abigail Breslin, Emma Roberts és Nick Jonas oldalán volt látható. Azóta nem kapott újabb szerepet.

MAGÁNÉLETE

Taylor 2009-ben a Valentin nap forgatása alatt ismerte meg az akkor még country műfajban sikeres Taylor Swiftet. A két híresség kapcsolata nem tartott sokáig, hiszen 2010-ben szakítottak. Az elhurcolva forgatásán összejött filmbeli kolleganőjével, Lily Collinsszal, viszont ez a kapcsolat is kevesebbet, mint egy évet tartott. 2013 és 2015 között a kanadi-görög származású színésznő, Marie Avgeropoulos volt Taylor partnere. 2016 decemberében a Scream Queens forgatásán ismerte meg Billie Lourdot, akivel egészen 2017 júliusáig alkottak egy párt. 2018 óta egy kaliforniai apólónővel alkot egy párt.

ÉRDEKESSÉGEK

Taylor már karrierje kezdete óta botránymentes életet vezet. Soha nem állt kábítószer vagy alkohol hatása alatt
Magánéletet próbálja a lehető legnagyobb titokban tartani
A forgatásokra mindig magával viszi kabaláját, mely egy focilabda
Taylor nagy állatbarát, és imádja a kutyákat (van is neki egy maltese fajtájú kutyája aki a Roxy nevet viseli)
Többször is megkérdőjelezték szexualitását, ám ennek ellenére több Hollywood-i hölgyel is randizott, többek közt Taylor Swifttel is
Imádja az autokat, és tulajdonában van több BMW és Audi márkájú autó
Viaszfigurája Londonban és New York-ban is megtekinthető
Vezetékneve német eredetű
Alom női közé tartozik Jessica Alba, Megan Fox és Miranda Kerr is
Nagyon jó kapcsolatot ápol az Alkonyatbeli színésznőkkel, Nikki Reed-del és Kristen Stewarttal
Rossz szokása a körömrágás és a térde pattogtatása
Kedvenc együttesei a U2, a Black Eyed Peas, az Imagine Dragons, a One Republic és a Kings of Leon
Kedvenc színe a kék, cípőmárkája a Vans, virága a rózsa és imádja a csokiskekszes fagyiit
Imádja a tehetségkutatókot és nagy Simon Cowell rajongó
Imádja a mexikói, olasz és kínai konyhát
Jó barátságot ápol Patrick Schwarzeneggerrel
Gyerekkori legjobb barátja Alyson Stoner

FILMEK

2016 Run the Tide - Reymund Hightower
2015 Nevetséges hatos - Lil Pete
2015 Parkour életre-halálra - Cam
2013 Nagyfiúk 2 – Frat Boy Andy
2012 Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész - Jacob Black
2011 Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész - Jacob Black
2011 Elhurcolva – Nathan
2011 Field of Dreams 2: Lockout (rövidfilm) - Iowa Farmer
2010 Alkonyat: Napfogyatkozás - Jacob Black
2010 Valentin nap – Willy
2009 Alkonyat: Újhold - Jacob Black
2008 Alkonyat – Jacob Black
2006 He’s a Bully, Charlie Brown (szinkronhang) - Bully
2005 Tucatjával olcsóbb 2 - Eliot Murtaugh
2005 Cápasrác és Lávalány kalandjai – Sharkboy
2001 A nindzsa árnyéka - Kismet

SOROZATOK

2014 - 2018 Kakukk (20 epizód) - Dale
2016 Scream Queens: Gyilkos történet (10 epizód) - Dr. Cassidy Cascade
2008 Elsőszámú ellenségem (7 epizód) - Jack Spivey
2006 Love, Inc. (1 epizód) - Oliver
2005 Danny Phantom (3 epizód) - Youngblood
2005 Szuperdod kalandjai a 24 ½ században (2 epizód) - Reggie Wasserstein / Terrible Obnoxious Boy
2005 Mizújs, Scooby-Doo? (szinkronhang, 2 epizód) - Dennis / Ned
2004 Életem értelmeim (1 epizód) - Tyrone
2003 – 2004 The Bernie Mac Show (2 epizód) - Aaron
2004 Mindig nyár (1 epizód) - Boy on Beach
2021. február 20. 22:55 #2813
Romolia
Romolia
asgardian princess
Sziasztok! Kérlek csatoljátok Maisie lapját hozzá.
Köszönjük! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Selz1992, LDreamP
2021. február 21. 09:45 #2814
idone
idone
Timmy Tim

Sziasztok,

el szeretném kérni Jessica Biel adatlapját meghajolo.gif

ÉLETE

Jessica Biel, születési nevén Jessica Claire Biel, 1982. március 2-án látta meg a napvilágot a Minnesota állambeli Elyban. Édesanyja Kimberly, háziasszony és spirituális gyógyító, édesapja Jonathan üzleti szaktanácsadó és a General Electric munkatársa. Jess nagyapja zsidó és magyar bevándorlok gyermeke volt, ezen kívül német, francia, brit és skandináv felmenőkkel rendelkezik. Öccse, aki három évvel fiatalabb nála, a BARE divat-kiegészítő márka vezérigazgatója. Családja korábban többször is költözött, így Jessy több helyen is töltötte gyermekkorát. A család elsőként a Connecticut állambeli Texasban talált új otthonra, később pedig az Illinois állambeli Woodstockban telepedet le, végül a Colorado állambeli Boulderben találták meg az igazi otthont.

Középiskolai tanulmányait a Boulderbeli Fairview gimnáziumban végezte el. Jess a középiskolában nagy hangsúlyt fektetett a sportra. Kipróbálta a tornázást, és a fociba es belé kóstolt. Egyetemi tanulmányait 2000-ben kezdte meg a Massachusetts állambeli Medfordban. Érettségiét nem szerezte meg, ugyanis három szemeszter után, 2002-ben otthagyta a főiskolát.

KARRIER

Jessica gyermekkorában énekesnő szeretett volna lenni, és mai napig szenvedélyesen foglalkozik az énekléssel. Szülővárosában több musicalben is részt vett köztük a Szépség és a szörnyetegben és A muzsika hangjában is. Mindössze 11 éves volt amikor részt vett egy tehetségkutatón, amit a neves International Modelling and Talent Association modellekkel és tehetséges fiatalokat támogató szervezet támogatott. Itt figyelt fel rá egy ügynök és Jess ennek érdekében Los Angelesbe utazott, ahol meg is kapta első munkáját. Modellkedni kezdett és több márka, mint például a Pringles és a Dulux, reklámfilmjében is feltűnt. Első filmbeli szerepét a Digital World című alkotásban volt, amit Paul Greenberg rendezett. 14 éves korában jött a nagy áttörés számára, Jess több televíziós sorozat meghallgatására is elment, majd végül megkapta Mary Camden szerepét a Hetedik mennyország című szériában.

Első jelentősebb filmszerepét 1997-ben kapta a vegyes kritikával fogadott Ulee’s Gold című alkotásban ahol Peter Fond karaktere unokáját alakította. Végül alakítását díjjal jutalmazták, így elnyerte a fiatal tehetségnek járó díjat. 1998 tavaszán, míg a Hetedik mennyország forgatásai szüneteltek, Jess szerepet kapott az I’ll Be Home for Christmas című filmben. Az alkotásban Jonathan Taylor Thomas oldalán láthattuk őt, mint Taylor karakterének szerelme. Mindössze 17 éves volt amikor részt vett egy elég botrányos fotózáson a Gear magazinnak. A Hetedik mennyország rendezői annyira felháborodtak, hogy jogi lépéséket indítottak a magazin ellen. Később Biel is megszólalt ennek ügyében, és elmondása szerint a magazin kihasználta őt és teljesen más képeket mutattak meg neki, mint amiket a magazinba választottak. 2001-ben Freddie Prinze Jr. Oldalán tűnt fel a Summer Catch című filmben, majd 2002-ben a Brett Easton Ellis novellája allapján készült The Rules of Attraction láthattuk őt.

Lassan de biztosan egy igazi Hollywoodi színésznővé nőte ki magát és több sikeres alkotásban is feltűnt. 2003-ban A texasi láncfűrészes című filmben láthattuk őt. A film önmagában negatív kritikákban részesült, míg a mozikban nagy sikernek örvendett. 2004-ben feltűnt a Cartoon Network csatorna által gyártott rajzfilmjében, a Johnny Bravoban. Ugyancsak 2004-ben szerepelt a Mobil, valamint a Penge: Szentháromság című filmekben. Az elsőben Kim Basinger, Chris Evans és Jason Statham oldalán alakította Chloe karakterét, míg az utóbbiban Wesley Snipes, Dominic Purcell és Ryan Reynolds oldalán láthattuk őt. 2005-ben megkapta Lt. Kara Wade szerepét a Lopakodó című filmben Josh Lucas és Jamie Foxx oldalán. Ugyancsak 2005-ben láthattuk őt a London című romantikus drámában. Az alkotásban ismét Chris Evans és Jason Statham oldalán láthattuk őt. Ezt követően szerepet kapott az Elzabethtown című filmben, ahol Ellen Kishmore karakterét alakította. Érdekesség, hogy eredetileg Claire szerepére jelentkezett, melyet végül kolléganője, Kirsten Dunst kapta.

2006-ban A mágus valamint A bátrak hazája című filmekben láthattuk őt. Elsőben Sophie karakterét formálta meg Edward Norton oldalán, míg utóbbiban Chad Micahel Murray, Samuel L Jackson és 50 Cent mellett alakította Vanessa Price-ot. 2007-ben Nicolas Cage-dszel szereptl egyőtt a Next – A holnap a múlté című alkotásban, ezenkívül Adam Sandler és Kevin James romantikus vígjátékában is látthatuk őt a Férj és férj-ben. 2008-ban a Könnyed erkölcsök című vígjátékban volt látható Ben Barnes oldalán. Jess nemcsak színészi munkája mellett, hangját is volt lehetősége megmutatni, ugyanis két betétdalt is énekelt a filmhez.

2009-ben A kék szoba című drámában mutatta meg tehetségét. Az alkotásban feltűnt többek között Lisa Kudrow, Eddie Redmayne és Patrick Swayze is. A filmben sokak meglepetésére egy strippert alakított, így egy kicsit eltérve az eddigi jó kislány imidzsétől. Ugyancsak 2009-ben hangját kölcsönözte Az 51-es bolygó című animációs filmhez. 2010-ben Jessy is szerepet kapott a Valentin nap című filmben, amiben több neves Hollywoodi csillag is feltűnt, köztük Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Anne Hathaway és Ashton Kutcher. Ugyancsak 2010-ben szerepelt A szupercsapat című filmben, mely a nagysikerű televíziós sorozat adaptációja volt, ezt követően pedig feltűnt a Szilveszter éjjel című filmben, melyben ismét több neves csillag oldalán volt látható. A filmben feltűnt, Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Alyssa Milano, Halle Berry és Robert De Niro is.

2012-ben A magas ember című horrorfilmben láthattuk őt, valamint Az embermás remakejében, ahol Kate Beckinsale és Colin Farrell oldalán volt látható. Ő alakította Vera Miles színésznőt a Hitchcock életrajzi filmben, majd Gerard Butler mellett volt látható a Kispályás szerelme című vígjátékban. 2013-ban az Emanuel másik élete című alkotásban tekinthettük meg színészi játékát, mind Linda megformálója. Ezt követték később az Accidental Love és a Vérző szív című alkotások. 2016-ban A szeretet könyve és A gyilkos markában című filmekben volt látható, utóbbiban Patrick Wilson mellett.

2017. augusztus 2-ikán debütált saját készítésű szériája, A tettes. Jess a sorozat első évadában alakította a főszereplőt, egy lelkileg zavarodott és mentális problémákkal küzdő édesanyát. A széria hamar nagy sikernek örvendett az USA Networknon, és be is rendelték a második évadot, ám innentől kezdve Jess inkább a kamerák mögött szeretett volna maradni. Ugyancsak 2017-ben feltűnt James Marsden oldalán a Háborúra készülve című filmben, valamint láthattuk férje, Justin Timberlake: Man of the Woods című videóklipjében is. 2018-ban hangját kölcsönözte a Pete the Cat: A Very Groovy Christmas című animációs filmhez.

2019 októberében debütált a Limetown című széria melyben Jessy ismét főszereplőként volt látható. A sorozatban Lia Haddock újságírónőt alakította, aki egy Tennessee-ben található idegtudományi laborból eltűnt személyek nyomozásába kezd. A sorozat mindössze egy évadot élt meg. 2018 és 2020 között a Pete the Cat című animációs sorozatban kölcsönözte hangját több karakternek.

MAGÁNÉLETE

Biel a Hetedik mennyország forgatása alatt ismerte meg első szerelmét, Adam LaVorgnát, akivel 1998 és 2001 között alkotott egy párt. Később Chris Evans partnere volt, és ötéves kapcsoltuk alatt többször is szakítottak egymással. 2007 januárjában ismerkedett meg Justin Timberlakkel, és egészen négy év együttlét után 2011 decemberjében el is jegyezték egymást. A ceremóniára 2012-ben került sor, és az olasz Fasano-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Kapcsolatuk alatt két fiúk is született: Silas, aki 2015 áprilisában látta meg a napvilágot és Phineas aki 2020 szeptemberében, a Corona válság kellős közepén született.

FILMEK

2018 Pete the Cat: A Very Groovy Christmas (televíziós film, szinkronhang) - Bonnie Burrow
2017 Háborúra készülve - Lisa Mayr
2016 Spark: A Space Tail (szinkronhang) - Vix
2016 A gyilkos markában - Clara Stackhouse
2016 A szeretet könyve - Penny Herschel
2015 Vérző szív - May
2015 Accidental Love – Alice Eckle
2013 Emanuel másik élete - Linda
2012 Kispályás szerelem – Stacie
2012 Hitchcock – Vera Miles
2012 Az emlékmás - Melina
2012 A magas ember – Julia Denning
2011 Szilveszter éjjel - Tess Byrne
2010 A szupercsapat – Charissa Sosa
2010 Valentin nap – Kara Monahan
2009 Az 51-es bolygó (szinkronhang) - Neera
2009 Guys and Dolls at the Hollywood Bowl – Sarah Brown
2009 A kék szoba – Rose-Johnny
2008 Könnyed erkölcsök - Larita Whittaker
2008 Hole in the Paper Sky (rövidfilm) - Karen Watkins
2007 Férj és férj - Alex McDonough
2007 Next - A holnap a múlté - Liz Cooper
2007 Vanity Fair: Killers Kill, Dead Men Die (rövidfilm) - The Lady in Red
2006 A bátrak hazája - Vanessa Price
2006 A mágus - Sophie
2005 Elizabethtown – Ellen Kishmore
2005 London – London
2005 Lopakodó - Lt. Kara Wade
2004 Penge: Szentháromság - Abigail Whistler
2004 Mobil – Chloe
2003 A texasi láncfűrészes - Erin
2002 A vonzás szabályai - Lara
2001 Kapás van - Tenley Parrish
1998 Látástól Mikulásig - Allie
1997 Ulee aranya – Casey Jackson
1994 It's a Digital World – Regrettal

SOROZATOK

2018 – 2020 Pete the Cat (10 epizód, szinkronhang) - Bonnie Burrow / Mrs. Burrow / Stage Manager Burrow
2019 Limetown - Lia Haddock
2016 – 2018 BoJack Horseman (5 epizód, szinkronhang) - Jessica Biel
2017 A tettes (8 epizód) - Cora Tannetti
2014 Új csaj (1 epizód) – Kat
2005 – 2013 Family Guy (2 epizód, szinkronhang) - Brooke
2009 Saturday Night Live (1 epizód) - Jessica Rabbit
1996 – 2006 Hetedik mennyország (134 epizód) - Mary Camden
2004 Johnny Bravo (1 epizód, szinkronhang) - Jessica Biel
2021. február 22. 07:04 #2815
idone
idone
Timmy Tim

Sziasztok,

el szeretném kérni Allison Janney adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif
2021. február 22. 17:52 #2816
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni Avan Jogia adatlapját.
Előre is köszönöm

Éltrajza:
Korai élete:
Avan Tudor Jogia néven született 1992. február 9-én a brit Columbia tartománybeli Vancouverben, Kanadában. Mike és Wendy Jogia második gyermeke, egy bátyja van Ketan, aki zenei producerként tevékenykedik. Édesanyja révén walesi, ír és angol vér csörgedezik ereiben; míg édesapja felén indiai vér is megtalálható benne. Avan kettős állampolgársággal rendelkezik; angol és kanadai. Elsőnek a King George Gimnázium tanulója volt, majd a Killarney Gimnáziumban folytatta tanulmányait, de végül tizedik osztályos korában otthagyta, hogy színészi karrierjére koncentrálhasson; ezért magántanuló lett. 17 éves korában úgy döntött, hogy Los Angelesbe költözik, de szülei nem voltak oda érte. Azt mondták, hogy kap hat hónapot, és addigra vagy szerepet kap egy űsorban vagy folytatja az iskolai tanulmányait. Nem sokkal odaköltözése után kapott is egy szerepet. Két brit színész is inspirálta színészi játékával kapcsolatban: Tim Curry, a Muppet Treasure Island-os szereplésével és Sir Ben Kingsley, akivel később sikerült is együtt szerepelnie.

Karrierje:
2006 - 2009: Kisebb szerepei
Első említésre méltó szerepét a Gyűlölt másság filmdrámában kapta meg és a főszereplő öccsét alakította. Az Agnieszka Holland által rendezett film valós történetet dolgoz fel és igen komoly témákat boncolgat. 2007-ben a The CW sitcom sorozatában, az Aliens in America-ban Sam karakterét keltette életre, akit 3 epizódon át játszhatott és még ebben az évben látható volt a Az ördög naplója című horror filmben egy kisebb szerepben. Következő szerepe 2008-ban, a Nickelodeon Gym Teacher: The Movie című vígjáték filmben volt, ahol Champ Sinclair karakterét alakította. A filmben együtt szerepelhetett Nathan Kress-el és Christopher Meloni-val. A Nickelodeon 2009-es Spectacular! című zenés vígjátékéban Tajid szerepében volt látható és a későbbi kolléganője, Victoria Justice is megjelent mellette. A filmben még együtt szerepelhetett Nolan Gerard Funk-kal, Jesse Moss-al, Britt Irvin-nel és Tammin Sursok-kal.

2009 - 2013: Caprica és V, mint Viktória
2009 és 2010 között Avan visszatérő szerepet játszott a Caprica című televíziós sorozatban, amely a Battlestar Galactica spin-offja volt. Itt Ben Stark karakterét keltette életre. 2009 végén csatlakozott a Nickelodeon által létrehozott Victorious, magyarul V, mint Viktória nevű televíziós sorozat szereplőihez. A sorozatban Beck Oliver-t játszotta, Jade West (Elizabeth Gillies) barátját. A sorozatban olyan színészekkel/énekesekkel játszott együtt mint, Victoria Justice, Ariana Grande, Elizabeth Gillies, Leon Thomas III, Matt Bennett és Daniella Monet. Ez volt a színész első főszerepe egy televíziós sorozatban. A sorozat 2010-től egészen 2013-ig futott és mindössze 4 évadot élt meg. A sorozatban Avan inkább színészkedett mint énekelt, így őt énekelni alig hallhattuk, legtöbbször csak vokálozott; háttérénekesként volt hallható. Egy epizódban volt hallható a hangja; a "Tori the Zombie" (1. évad 6. rész), itt a "Finally Falling" dal volt hallható. Avan megjelent az iCarly és V, mint Viktória crossover-ében, az iParty with Victorious-ban.
A V, mint Viktóriában töltött ideje alatt Avan különféle filmekben játszott. 2010-ben feltűnt a Triple Dog című drámában, majd a gang-bűnügyi, Finding Hope Now-ban, mint Santos Delgado. Később az Alex című rövidfilmben szerepelt amit egyben ő is rendezett; ez volt az első projektje, amelyet ő maga rendezett. A következő évben, 2012-ben szerepelt a Nickelodeon Rags című televíziós filmjében Keke Palmer és Drake Bell mellett; itt Finn Covingtont alakította.

2013 - 2016: Twisted, Az ifjú fáraó (=Tutanhamon) és más projektek
2012 októberében főszerepet alakított az ABC Family rejtély-thriller Twisted nevű (eredetileg Socio című) sorozatában. A sorozatban Avan volt a főszereplő, s mellette olyan színészek játszottak még, mint Maddie Hasson, Kylie Bunbury, Denise Richards, Sam Robards és Kimberly Quinn. A sorozat pilot epizódja 2013. márciusban volt, ami után februárban az ABC berendelte az egész sorozatot. A forgatások áprilisban kezdődtek meg Studio Cityben. A sorozat Avan így nyilatkozott: "A Twisted hasonló a Pretty Little Liars-hoz, mivel mi megpróbáljuk kideríteni, hogy ki tette [...], de ez inkább a szereplők közötti emberi kapcsolatokról és a dolgok rájuk nehezedő terheléséről szól. Ez egy kicsit társadalmi kommentár is, mert nagyon időszerű kérdéseket fed le." Az egész sorozat premierje 2013. június 11-én volt, és egészen 19 részig futott; Desai szerepéért Avan két jelölést is kapott a 2013-as és 2014-es Teen Choice Awards-on, a "Summer TV Star: Male" és a "Actor: Drama" kategóriákban. 2014 augusztusában az ABC Family úgy döntött, hogy nem újítja meg a Twisted-et egy második évadra.
2014-ben Avan szerepelt a Spike TV minisorozatában, az Az ifjú fáraóban, Sir Ben Kingsley angol színész mellett. A címadó Tutanhamon fáraó főszerepében Avan újra összeállt Kylie Bunbury-vel (a Twisted sorozatbeli kolléganőjével), aki Suhad –Tutanhamon szerelmét alakította. A sorozatot Marokkóban forgatták, a premierje 2015. július 19-én volt a Spike-on.
2014 februárjában a Deadline bejelentette, hogy Avan szerepelni fog a Ten Thousand Saints-ben, mely egy könyv alapján készült. 2015-ben jelent meg és a filmben olyan színészek is szerepeltek még, mint Asa Butterfield, Hailee Steinfeld és Ethan Hawke. 2014 augusztusában megkapta Nico Gladstone szerepét az I Am Michael filmben, mely a "My Ex-Gay Friends" alapján készült el. A filmben olyan hírességek mellett szerepel, mint Emma Roberts, James Franco, Zachary Quinto és Charlie Carver. A filmet a 2015-ös Sundance filmfesztiválon mutatték be. Ugyanebben az évben feltűnt a Here Now nevű shortfilmben. Később megjelentetett egy horror-thriller rövidfilmet, ami az Of Dogs and Men nevet kapta. A rövidfilmben megjelent Sir Ben Kingsley, akivel korábban együtt forgatott Az ifjú fáraóban.
2016-ban Teijo Littlefoot-ként szerepelt a Shangri-La Suite-ban, ami az 1970-es évekbeli történetet dolgoz fel. A film 2016 végén jelent meg. Még ugyanebben az évben feltűnt a Last Teenagers of the Apocalypse-ben, melyben Bones-t alakította. A négyrészes minisorozat 2016. április 21-én jelent meg.

2017 - mostanáig: Filmek, Now Apocalypse és Mixed Feelings
2017-ben Bette Gordon rendezésében, a Drowning (korábban: Border Crossing) című pszichológiai thrillerben játszott Julia Stiles és Josh Charles mellett. A filmben Avan, Dannyt alakította, akit egy 12 évvel ezelőtti emberölésért elítélt férfi (Charles) mentett meg a fulladástól. Ezután Avan a The Outcasts nevű vígjátékban játszott, Victoria Justice színésznő mellett.
A következő szerepe a 2017-es comedy-dráma filmben volt, mint Sebastian Bennett, a főszereplő, Sabrina barátjaként. Sabrinát Zoey Deutch alakította. Zoey-t már régebb óta ismerte, egészen 2012-től 2017-ig alkottak egy párt. Ezután megjelent a Szentivánéji álom című filmben, amelyet eredetileg William Shakespeare írt. Avan feltűnt a Ghost Wars-ban, melynek 2017-ben volt a premierje.
2018-ban főszerepelt a Paper Year-ben, mint Dan Delaney. Olyan híreségekkel tűnt fel, mint Andie MacDowell, Eve Hewson és Hamish Linklater. Ugyanebben az évben Jessica Barden és Camila Mendes oldalán tűnt fel a The New Romantic romantikus filmben. Még ebben az évben szerepet kapott a The Artist's Wife-ban, Bruce dern-nel és Lena Olin-nal. A film premierje 2019 decemberében volt, a Hamptons Nemzetközi filmfesztiválon.
2018 júniusában Kelli Berglund, Beau Mirchoff és Roxane Mesquida mellett Avan-t beválasztották a Now Apocalypse című vígjátéksorozatba. Avan, Ulysses Zane-t alakította aki barátaival együtt "különféle küldetésekben keresi a szerelmet, a szexet és a hírnevet, miközben navigál a furcsa és sokszor zavarba ejtő Los Angeles-i városban". A sorozat 2019 márciusában került adásba, de egy évad után lehúzták a rólót. Ugyanebben az évben szerepelt a Shaft című akcióvígjátékban, illetve feltűnt a Zombieland 2. részében, minz Berkeley.
2019 szeptemberében megjelentette első könyvét, mely a Mixed Feelings nevet kapta. A könyv arról szól, hogy ő egy vegyes indentitású családban nőtt fel és, hogy ez hogyan hatott rá.
2020-ban 11 epizódon keresztül alakította JJ szerepét a The Stranger nevű tévésorozatban.
2021-re két projektje is várható. Az egyikben Leon S. Kennedy-t fogja alakítani, a Resident Evil-ben, a másodikban pedig Stéphane-t, a The Exchange-ben.

Magánélete:
Avan 2012 és 2017 között Zoey Deutch színésznővel volt együtt, akivel öt év után barátságban váltak el. 2010-ben Miley Cyrus énekesnővel és színésznővel volt kisebb afférja. Emellett még szóba hozták V,mint Viktóriás társaival és Keke Palmer-el a Rags forgatásán is. Jelenleg Cleopatra Coleman színésznővel van kapcsolatban. A 2017-es Entertainment Weekly elő-Emmy-partiján erősítették meg kapcsolatukat. Jelenleg is egy párt alakítanak.
2021. február 22. 20:39 #2817
idone
idone
Timmy Tim

Sziasztok,

el szeretném kérni Justin Bieber adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Justin Bieber, születési nevén Justin Drew Bieber, 1994. március 1-jén született Kanadában, az Ontario állambeli Londonban. Édesanyja, Pattie Mallette mindössze 18 éves volt, amikor terhes lett. Justin 10 hónapos volt, mikor szülei külön mentek, ezért sokat volt a nagyszüleivel, szinte nem telt úgy nap hogy nem beszéltek. Ettől függetlenül édesapjával is nagyon jó viszonyt ápol, olyannyira, hogy közös tetoválást is csináltattak. Nem mellesleg van két féltestvére is, Jasmine és Jaxon. Kiskorában rengeteget sportolt, hokizott, kosárlabdázott, focizott. Legjobb barátja, és egyben csapattársa, Ryan Butler, akinek az édesapja volt a fociedzője.

KEZDETEK

A fiatal Justin mindig is szeretett énekelni. Édesanyja, Pattie barátai gyakran jártak át hozzájuk zenélni, ekkor figyeltek fel a kis Justin tehetségére. Két évesen kezdett dobolni, majd később megtanult gitározni, trombitázni illetve zongorázni. Justin nem csak otthon, hanem a templomban és az utcán is tündökölt. Mindenki felfigyelt a fiatal fiú tehetségére. A Stratford-i tehetségkutatón második helyezést ért el. Pattie szorgalmasan töltötte fel a videókat a YouTubera, mivel más államokban is éltek rokonaik, illetve barátaik, akik kérték hogy Justin énekeljen nekik. Justin akkoriban kezdett ismerkedni a YouTube-al, így azt mondta, inkább töltsék fel oda a videókat, és az érdeklődőknek küldjék el a linkeket. Rövid idő múlva észrevették, hogy nem csak a családok és a barátok gratulálnak a fiatal tehetségnek.

2008-ban, Scooter Braun egy baráti összejövetelről ért haza, mikor észrevette Justin egyik videóját. Aretha Franklintől adta elő a Respectet. Scooter végig nézte a videókat, és rövid időn belül szinte megszállott lett. Elhatározta, hogy megkeresi Justint. A találkozóra nehezen került sor. Justin édesanyja Pattie először nem akart találkozni Scooterrel, majd végül a menedzser meggyőzte őt, hogy menjenek el Atlantába, és felvegyenek pár számot, utána pedig ők dönthetik el, hogy aláírják-e a szerződést.

Miután Justin elutazott Atlantába, elkezdték az előkészületeket. Scooter elvitte Justint a stúdióhoz, ahol találkoztak Usherrel, aki akkor még mit sem tudott a fiatal tehetségről. A sikerhez vezető út göröngyös volt. Scooter mindent megtett, hogy elindíthassa Justin karrierjét, ám a fiúval a kiadók nem foglalkoztak. A válasz a legtöbb helyen az volt, hogy a fiúnak nincsen háttere, így szinte mindig zárt ajtókba ütköztek. A menedzser tudta, hogy adni kell egy lökést a fiúnak, így készítettek egy videót Justinnal, amiben Usher is feltűnt, aki akkor már meghallgatta a fiút, és elámult a tehetségén.

Usher segítségével, Scooter megszervezett egy találkozott L.A. Reid-el, aki nem sokkal később lemezszerződést ajánlott a fiúnak, ám még ő sem hitte hogy a fiú ekkora sikereket fog elérni. Justinék Atlantába költöztek, majd megkezdték a munkálatokat.

KARRIER

2009-ben a One Time lett az első kislemez, ám a rádiókban nem akarták leadni a fiú első számát, mondván még túl fiatal. Így hát Scooter úgy döntött, hogy útra kelnek, és megpróbálnak minnél több kisebb fellépést elvállalni. A siker nehezen jött, de Justin nem adta fel. Rádiókba jártak, ahol eljátszotta a One Time akusztikus verzióját, és elérte, hogy az emberek meghallgassák őt. Később ez a kislemez tíz országban került a slágerlisták legjobb 30 száma közé. A dalt nem sokkal később követte Justin debütáló albuma, a My World, mely 2009. november 17-én jelent meg és platinalemez lett az Egyesül Államokban. Ő lett az első előadó, akinek a legelső albumáról hét dala is felkerült a Billboard Hot 100-as listájára.

Nem sokkal később, Justin megjelentette első albumának, a My World-nek a folytatását, ami a My World 2.0 címet kapta. Az album 2010. március 23-án jelent meg, és számos országban került az albumlisták élére. Az albumról az első kislemez a Baby lett, melyben Ludacris is közreműködött. Ez a videó kivívta magának a YouTube legnézettebb videója címet. A Baby-t hamarosan további digitális kislemezek követték, úgy mint az Never Let You Go, és a U Smile melyek szinten jó eredményt produkáltak. Az album második fizikai formátumban megjelent kislemeze a Somebody to Love lett. A dal remixváltozatában Justin Bieber mellett Usher is énekel. 2010. június 23-án Justin elindult első saját koncertturnéjára a My World és My World 2.0 népszerűsítésére, melynek legfontosabb célállomása a Madison Square Garden volt, amire a jegyek nem kevesebb, mint 22 perc alatt fogytak el.

2010-ben Justin számos előadóval közreműködött. Kettő, a We Are the World 25 for Haiti és a Wavin' Flag jótékonysági célúak, míg az Eenie Meenie című dalt barátjával, Sean Kingston-nal vették fel. Még ugyanebben az évben Justin közreműködött a Karate Kölyök című film betétdalában is. A szám címe Never say Never, és ezt a dalt nem mással rögzítette, mint a film főszereplőjével, Jaden Smith-el. Később, ugyanezzel a címmel jelent meg saját filmje, mely bemutatja a sikerhez vezető útját. A filmet 2011 február 11-én mutatták be, és nagy sikert aratott az Egyesült Államokban. A filmben feltűnik többek között Miley Cyrus, Usher , Jaden Smith , Snoop Dogg és még sokan mások.

2011-ben Justin kiadott egy karácsonyi albumot, mely az Under The Mistletoe címet viseli. Az albumról öt dalhoz készítettek klipet, az egyikben Mariah Carey is feltűnik, és együtt éneklik az egyik leghíresebb karácsonyi számot az All I want for Christmas is You-t 2011 végén Justin elkezdte harmadik albumának, a Believe-nek a munkálatait. 2012 februárjában Justin a twitteren tette közzé, hogy az albumról az első kislemez Márciusban kerül majd bemutatásra. Márcisuban a The Ellen DeGeneres Show-ban Justin elárulta hogy az új kislemez a Boyfriend címet viseli, és március 26-án kerül majd a boltok polcaira. A számot Mike Posner segítségével alkotta meg, és rögtön a második helyen nyitott a U.S. Billboard Hot 100 chart-on.

Justin harmadik albumát Június 19-én jelentették meg. Justin mellett az albumon hallható még Nicki Minaj, Drake , Big Sean és Ludacris. A Believe című korongon 16 új dal található. A lemezből az első héten 374,000 példány kelt el. Ezzel 2012-ben az ő albuma lett legsikeresebb új album az USA-ban. Ez Justin negyedik Nr.1 albuma. A Boyfriend klipje május 3-án, az As Long As You Love Me kisfilmje pedig augusztus 1-én került fel az énekes VEVO csatornájára, ezeket pedig a Nicki Minjal közös szerzeménye követte, a Beauty and a Beat. 2012 szeptemberében útnak indult, hogy népszerűsítésre új albumát. A turné a Believe Tour címet kapta. 2012 december 14-én The Ellen DeGeneres Show-ban Justin bejelentette, hogy tervez kiadni egy akusztikus albumot, mely a Believe Acoustic címet fogja viselni. A tervek szerint az album január 29-én meg is jelent, az ismert dalok mellett plusz bónusz számokkal.

2013 februárjában Justin kiadta akkor az új számát a Lolly című dalt. Előszőr a Belibereknek nagyon tetszett a dal de a szülők már más véleményekkel voltak-e felöl és így a dal meleg és hideg fogadtatást keltett a hallgatókban. 2013 áprilisában megjelent Justin All Around The World videóklippje. Ezt a klippet Justin a rajongóinak szánta hogy megköszönje vele a sok támogatást amit tőlük kapott.A klipp Justin akkori Belive turnéján játszódik és itt sok rajongója is látszódik a klippben. Ludaricus is közreműködött a szerzeményben. 2013 áprilisában megjelent egy hét elteltével az előző klippje után a Will.I.Am That power klipp ami nem Justin klippje de közreműködött benne.Justin rajongói nagyon örültek ennek a klippnek és sok pozitív visszajelzést kapott érte.

2013-ban megjelent Justin Bieber és Miley Cyrus közös dala a Twerk. A dalban Miley csak közreműködött. 2013 októberében megjelent Justin Heartbreaker száma ami az eddigi számaitól eltért mivel ez egy lassab és érzelmesebb szám lett. Ebben a számban a kapcsolatait énekelte el,Sok pozitív visszajelzést kapott érte Justin. 2013 decemberében megjelent Justin All That Matters című dalához készült videóklippje. A klippben csak ő és egy táncos hölgy szerepel. A helyszín ahol játszódik a klipp egy sötét és elhagyatott raktárban játszódik. 2013 végén került a mozivászonra Justin második dokumentum filmje ami nem hozott nagy sikert Justinnak.Az első heti jegy eladáokból csa kb 4 millió dollár jött össze. A film kölcsége viszont 15 millió dollár volt.Az első dokumentum filmje 28 millió dollárt hozott aminek nagyobb volt a sikere
2014 januárjában megjelent Justin Bieber Confident dalához készült várva vált klippje.

2015-ben Justin Bieber és Lara Stone lett a Kalvin Kelvin ez évi új arcai.Azt állították a kampány photoshoppolt képekből áll de végül kiderült hogy ez nem igaz mivel nem lettek photoshoppolva a képek. 2015 márciusában megjelent Carly Rea jepsen új klippje amit a I Really Like You dalhoz észült.A klippben Justin is feltűnt és táncolt is benne. 2015-ben Justin duettet énekelt Arianával.A fellépésük rögtönzött volt és Ariana Honeymoon turnéján került rá sor.Három dalt énekeltek el közös Ariana Love Me Harderjét és Justin két dalát a All That Matterst és az As You Love Me-t.A közös produkciójuk nagy sikert aratott a rajongók körében. 2015 áprilisában kezdődő Égessük le Justin Biebert tv műsorban is szerepelt mint saját maga.Itt főképp csak őt égették le és a múltjáról is beszéltek. 2015 június végén megjelent Skrillex and Diplo - "Where Are Ü Now" with Justin Bieber klippje.

2015 augusztusában Bieber megjelentette legújabb kislemezét, mely a What U ean címet kapta, és amit előadott a 2015-ös MTV VMA díj átadón is. 2015. november 13-án pedig legújabb nagylemeze is napvilágot látott. A nagylemez az első helyen debütált a Billboard 200-ás listáján, evvel ez lett Justin hatodik korongja mely az első helyen landolt megjelenésekor. 2015-Ben a negyedik legkelendőbb album lett. 2015 novemberben Justin bejelentette, hogy 2016-bán turnéra indult legújabb nagylemezét népszerűsíteni! A Purpose turné 2016. március 9-én vette kezdetét. 2016. július 22-én Justin megjelentette legújabb kislemezet, ami a Cold Water címet viseli és melyben Major Lazer és MO voltak Justin segítségére. A kislemez már a megjelenéskor nagy siker volt ugyanis a második helyen debütált a Billboard listáján. 2016 augusztusában Justin a francia lemezlovas DJ Snake Let Me Love You című dalánál működött közre. 2016-ban Justin egy Cameo szerep kedvéért látható volt a Zoolander második részében. Ugyancsak 2016-ban, Justin közreműködött Post Malone Deja Vu című szerzeményében. A Purpose című lemezről továbbá olyan kislemezek jelentek még meg, mint a Company és a Love Yourself.

2017-ben közreműködött Louis Fonsi és Daddy Yankee, Despacito című szerzeményének remix változatában, és DJ Khaled - I'm the One című szerzeményében is hallható. Összefogva a francia lemezlovassal, Justin és David Guetta kiadták a 2U című kislemezt, mely rövid időn belül közönségkedvenc lett. Ugyancsak 2017-ben megjelent DJ Khaled I’m the One című kislemeze, melyen Justin is közreműködött. Justinon kívül Quavo, Chance the Rapper és Lil Wayne is hallható a szerzeményen. A dal az első helyen debütált a Billboard Hot 100-as listáján. 2017 augusztusában Julia Michaels és Justin Tranter összefogtak Justinnal, és erdeményként megszületett a Sorry című kislemeze, mely nagy közönségkedvenc lett rövid időn belül. A kislemez Justin negyedik albumán, a Purpose-on kapott helyet. 2018-ban ismét összeállt DJ Khaleddel, az eredmény pedig a No Brainer dal lett. 2019-ben Ed Sheeran segítségére lett, akivel felvette az I Don’t Care című kislemezt. Ezen kívül összeműködött Billie Eilish Bad Guy remixén, valamint összefogott a country duóval, Dan + Shay-el, a kislemez pedig a 10.000 Hours címet viseli.

2019-ben avval a hírrel szolgált, hogy egy ideig visszavonul a zenei ipartól egy időre, hogy régi problémáit rendezze, ám ez az időszak nem tartott sokáig, ugyanis bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja ötödik stúdió albumát, mely a Changes címet viseli. Az album előfutáraként a Yummi című kislemez szolgált, és a Billboard listáján a második helyen debütált. 2019. december 31-én bejelentette, hogy nemsokára megjelenik 10 epizódos dokumentum sorozata, Seasons címmel. A sorozathoz még aznap felkerült egy előzetes Justin YouTube csatornájára. Ezt követően 2020 január végén, vendégelt Ellen DeGeneres showműsorában, ahol elárulta, hogy albuma 2020. február 14-én jelenik meg. Még ugyanazon a napon amikor leadták a műsor epizódját, Justin újabb kislemezt jelentett meg az albumról, ezúttal Khelani-val működött közre a Get Me című dalon. 2020. február 7-én egy újabb kislemez jelent meg a korongról, mely az Intentions címet kapta. A korong első helyen debütált a Billboard listáján.

2020. január 27-én, dokumentum sorozata premierjén bejelentette, hogy összeműködve a kolumbiai énekessel, J Balvinnal, újabb kislemez érkezik a rajongók számára. A kislemez La Bomba címén jelent meg, és Justin két nyelven is énekelte benne (spanyolul és angolul). Ezt követően Ariana Grande kérte fel Justint, hogy működjőn közre a Stuck With U című dalán, mely hamar nagy közönségkedvenc lett. 2020 szeptember 18-án Justin újabb kislemezzel szolgált rajongóinak, mely a Holy címet viseli és melyen Chance the Rapper volt a segítségére. 2020 október 15-én megjelent a Lonely című dalt, melyet Benny Blancoval közösen vett fel. 2020 november 20-án Shawn Mendes és Justin kiadták Monster című kislemezüket, mely Shawn, Wonderre keresztelt korongján kapott helyet. 2021 január 1-jén Justin kiadta Anyone című kislemezét. A dalt a ‘80-as és 90’es évek popzenéje ihlette, az írok között pedig megtalálható Camila Cabello is.

MAGÁNÉLETE

Justin első nagy szerelme Selena Gomez volt, akivel 2010-től egészen 2018-ig volt se veled, se nélküled kapcsolatban. A fiatalpár az évek alatt több alkalommal is szakított egymással, majd újra felrobbant a láng köztük. Ők voltak a bulvárlapok nagy kedvence, hiszen kapcsolatuk majdnem napról-napra a nagy világ előtt zajlott. Végül 2018-ban döntöttek úgy, és ez alkalommal már véglegesen, hogy véget vetnek kapcsolatuknak.

Justin 2015-ben ismerte meg Hailey Baldwin modellt, akivel 1 hónapos kalandja volt, ez idő alatt kapcsolata Selenával parkolópályán állt, majd 2018-ban ismét egymásra találtak. Justin és Hailey végül úgy döntöttek, hogy megteszik a nagy lépést, és bejelentették, hogy összeházasodnak. A ceremóniára 2019 szeptember 30-án került sor a South Carolina állambeli Blufftonban.

ALBUMOK

2020 Changes
2015 Purpose
2012 Believe
2011 Under the Mistletoe
2010 My World 2.0

FILMOGRÁFIA

2020 Justin Bieber: Seasons
2017 Killing Hasselhoff
2016 Zoolander 2
2015 Lip Sync Battle
2014 Behaving Badly
2013 Justin Bieber’s Believe
2012 Zendaya: Behind the Scenes
2012 Katy Perry: Part of Me
2012 Men in Black 3
2011 Justin Bieber: Never Say Never
2021. február 23. 07:41 #2818
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni Michael Clifford adatlapját. Egyszer már kértem de nem jött rá reakció... blush.gif
Előre is köszönöm meghajolo.gif

Életrajza:
Korai élete:
Michael Gordon Clifford néven született 1995. november 20-án az ausztráliai Quakers Hill-en, New South Wales-ben, Sydney külvárosában. Édesanyja Karen Clifford, édesapja pedig Daryl Gordon Clifford. Testvére nincs, egyedüli gyermek. Michael a Norwest Általános Iskolába járt, ahol a leendő együttes társával, Calum Hooddal barátkozott össze a harmadik osztályban. Középiskolai tanulmányait a Norwest Katolikus Gimnáziumban végezte el, ott pedig a 7. évben ismerkedett meg a banda harmadik tagjával, Luke Hemmingsszel. Később elárulta, hogy kezdetben "nagyjából egy évig - gyűlölte" Luke-ot, mielőtt barátokká váltak és hárman megalapították a zenekart. Michael a 9. évében ismerte meg Ashton Irwint, egy közös barát által. A People magazin interjújában elismerte, hogy "sok időt töltött az iskolától távol", és ez azt eredményezte, hogy a 10. évében teljesen otthagyta a középiskolát, és ahelyett a TAFE-n (műszaki és továbbképzésen) végzett.
Clifford nyolcéves korában először a Guitar Hero nevű videojátékból tanult meg gitározni. Felnőve Clifford ének- és zongoraórákat is vett, mielőtt abbahagyta, állítása szerint "utálta" őket. Tizenegy éves korában szülei vásároltak neki egy akusztikus gitárt, Clifford pedig elkezdett gitárórákat venni. A középiskolában Clifford csatlakozott iskolája templomi zenekarához, hogy hangszeren játszhasson.

Zenei karrierje
2011 - 2014: A kezdet és a debütálás
Az 5 Seconds of Summer 2011 végefelé alakult meg, amikor Luke Hemmings, Michael Clifford és Calum Hood, akik mind ugyanabba a középiskolába jártak: a Norwest Katolikus Gimnáziumba, elkezdtek olyan videókat közzétenni, amelyeken népszerű dalok feldolgozását adták elő. Ezeket mind Hemmings akkori YouTube-csatornájára töltötték fel. 2011 decemberében a trió meghívta Ashton Irwint, a dobost, így jött létre a mai felállás. A zenekar nevét Clifford ajánlotta. Az együttes első fellépése 2011. december 3-án volt az Annandale Hotelben, ahol állítólag csak 12 fő számára játszottak. (2020-ban a zenekar tiszteletét tette első fellépésük előtt az "Old Me" című videoklipjükben, amely az Annandale Hotelben készült régi videófelvételt, illetve újra alkották fiatal szereplőkkel, akik a bandát alakítják a(z Old Me) videóklipben).
A zenekar felkeltette a nagy zenei kiadók érdeklődését, és szerződést kötöttek a Sony/ATV Music Publishing céggel. Annak ellenére, hogy a Facebookon és a Twitteren kívül máshol nem promotálták az első EP-jüket, mégis az Unplugged című EP eljutott egészen az Ausztrália iTunes-listájának 3. helyéig, Új-Zélandon és Svédországban pedig a Top 20-ra is bekerült. A banda, 2012 második felét azzal töltötte, hogy az ausztrál Amy Meredith zenekar két tagjával, Christian Lo Russo-val és Joel Chapman-nel közösen írtak két dalt, a "Beside You"-t és a "Unpredictable"-t, illetve a srácok közreműködtek a banda Somewhere New című EP-jükön is. Az együttes 2012. november 19-én adta ki első kislemezét az "Out of My Limit"-et. A videoklip az első 24 órán belül több mint 100 000 megtekintést kapott. Az évet egy kisebb Londoni utazással zárta az ausztrál banda, ahol olyan előadókkal írtak közösen szerzeményeket, mint a McFly, Jake Gosling, Steve Robson vagy éppen a Bustedből ismert James Bourne. Ez idő tájában hagyták ott mindannyian az iskolát.
2013. február 14-én bejelentették, hogy a 5 Seconds of Summer ott lesz a One Direction Take Me Home turnéján. A turné 2013. február 23-án kezdődött a londoni O2 Arénában, és a banda nagyrészt az összes koncerten fellépett. A Take Me Home Tour egyik szünetében az 5 Seconds of Summer hazatért Ausztráliába, ahol egy ország turnét tartottak és a jegyek hozzá perceken belül elkeltek. Körülbelül ekkor kezdett el népszerűsödni és ismertebbé válni a zenekar. November 21-én a zenekar bejelentette, hogy leszerződtetett a Capitol Recordshoz. 2014. február 5-én a banda bejelentette, hogy elő lehet rendelni az új dalukat a "She Looks So Perfect"-et. Március 5-én bejelentették, hogy ismét csatlakoznak a One Direction-höz, az Amerikai, a Kanadai, a Egyesült Királysági és Európai turné részhez.

2014: Debütáló album és LIVESOS
2014. március végén jelent meg az együttes "She Looks So Perfect" című kislemeze Nagy-Britanniában. Annak ellenére, hogy csak egy napot töltött a brit iTunes Store első helyén, mégis a hetét a top 10 alsó végén zárta. Így a banda lett a negyedik ausztrál együttes, amely dala az első helyen debütált az iTunes Store-ban, s elsőként tette ezt meg a 14 év után. Április 9-én harmadik EP-jük, amely a She Looks So Perfect címet viseli és a Billboard 200 2. helyén debütált. Május 9-én kiadták második kislemezüket, a "Don't Stop"-ot. 4 országban az első debütált, az Egyesült Királyság Singles Chartján a második helyén, míg további 8 országban a top 10-be került. Június 15-én a zenekar kiadta negyedik EP-jét, a Dont’t Stop-ot, amelyet Amerikában, Kanadában és Mexikóban nem lehetett megvenni.
Május 13-án az együttes bejelentette, hogy debütáló albumuk, amely a banda nevét viseli, június 27-én jelenik meg Európában és Ausztráliában. Az album a Billboard 200-as lista tetején debütált, 13 országban az első helyen végzett, valamint a 26 ország top 10-es slágerei között volt. Július 15-én a zenekar kiadta harmadik kislemezét, az "Amnesia"-t. Szeptember 5-én az együttes kiadta ötödik EP-jét, az Amnesia-át, amely nem volt elérhető az Egyesült Államokban és Mexikó sem. Október 12-én a zenekar kiadta negyedik kislemezét, a "Good Girls"-t, videóklippel együtt, mely 48 órán belül több mint két millió megtekintést kapott. November 16-án kiadták hatodik EP-jüket a "Good Girls"-t. Nemsokkal utána feldolgozták az amerikai rockbanda, The Romantics "What I Like About You" dalát, mint a banda első kislemeze az első live albumukról, a LIVESOS-ról, mely december 15-én jelent meg.

2015 - 2016: Sounds Good Feels Good
2015. májusában a zenekar megkezdte első világkörüli turnéját, amely a Rock Out With Your Socks Out nevet kapta, s bejárták vele Európát, Ausztráliát, Új-Zélandot és Észak-Amerikát.
Július 17-én a zenekar kiadta a "She's Kinda Hot" című második stúdióalbum első kislemezét. Augusztus 12-én jelentették be, hogy második stúdióalbumuk a Sounds Good Feels Good címet viseli. Augusztus 28-án kiadták a hetedik EP-jükét amely a She's Kinda Hot nevet viselte, s csak az Egyesült Királyságban és Írországban volt elérhető. Október 9-én jelent meg a "Hey Everybody!" második kislemezként és egyben bejelentették a Sounds Live Feels Live World Tour-t. A Sounds Good Feels Good album világszerte október 23-án jelent meg. Ez lett a zenekar második albuma mely a hazájukban megint az első helyen debütált, ugyanúgy, mint az Egyesült Királyságban. December 17-én jelent meg harmadik kislemezük, a "Jet Black Heart"-t, amely videoklipjében több rajongójuk is szerepet kapott.
Június 3-án jelentették be a "Girls Talk Boys" című kislemezüket, mely a Ghostbuster nevű filmben is megjelent; a dal+videóklip július 15-én jelent meg.
Évekig tartó intenzív turnézás és a sikeres Sounds Live Feels Live World Tour 2016 októberi befejezése után a zenekar bejelentette, hogy kisebb szünetet tartanak és következő albumukra koncentrálnak. Tizenévesek voltak mikor elkezdték a zenélést és úgy vélték, hogy rájuk fér egy kis pihenő.

2017 - 2018: Youngblood
2017. január 13-án a zenekar közreműködött a One Ok Rock japán rockegyüttes "Take What You Want" című dalán. Május 11-én a jelentették be, hogy 2017 augusztusától szeptemberig zenei fesztiválokon fognak játszani, Ázsiában, Európában és Dél-Amerikában, köztük a brazíliai Rióban. Az együttes az év hátralévő részét a harmadik stúdióalbum elkészítésével töltötte.
2018. február 22-én a zenekar kiadta a "Want You Back" kislemezt, amely több, mint 15 országban a slágerlisták élére került. A dal megjelenése után a banda bejelentette promóciós turnéjukat a 5SOS III névvel. A jegyek a turnéra körülbelül három perc alatt elfogytak. A turné 2018. március 20-án kezdődött és június 6-án ért véget. Április 9-én a zenekar bejelentette, hogy harmadik stúdióalbumukat, a Youngblood-ot június 22-én jelentetik meg.
Május 22-én az album címadó dala második kislemezként jelent meg, s a dal hatalmas sikereket ért el világszerte. Ausztráliában az első helyen debütált, és nyolc egymást követő héten az ARIA-lista tetején maradt. Négy egymást követő héten az új-zélandi hivatalos toplistán is az első helyen állt, az Egyesült Királyság hivatalos listájának top 5-ében, a kanadai top 5-ben és az amerikai Billboard Hot 100-ban az első helyen végzett.
A dal az amerikai 40 legjobb rádió első helyén tetőzött, így az 5 Seconds of Summer az első ausztrál együttes, amely 21 év után a toplista élén állt. 2020-ban a "Youngblood" 11x platina minősítést kapott Ausztráliában, 4x platina Lengyelországban, 3x platina Új-Zélandon, 2x platina az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Norvégiában, Dániában és Svédországban, valamint 1x platina Kanadában, Belgiumban és Olaszországban. Június 1-jén a zenekar bejelentette, hogy az album megjelenési dátumát 2018. június 15-re hozták előre. A Youngblood kereskedelmi sikert aratott, és Ausztráliában és az amerikai Billboard 200-ban debütált, és ez lett a harmadik egymás utáni első albumuk országok. Az első három helyen debütált az Egyesült Királyságban és további hét országban.
Októberben a zenekar a Billboard Pop Shop egyik postcast-jében beszéltek a "Youngblood" kislemezük készítéséről, valamint a közelgő harmadik kislemezükről, a "Valentine"-ról. Decemberben felléptek az ausztráliai ARIA Awards 2018-on, ahol három díjat nyertek. December 21-én jelent meg a "Lie to Me" című számuk, amelyben Julia Michaels is szerepet kapott. A dalt kísérő videoklip, csak később, 2019. január 18-án jelent meg.
A zenekar harmadik albuma, a Youngblood, a Billboard 200-on és a kanadai albumok top 100-as listáján is szerepelt. 2018-ban, Ausztráliában a "Youngblood" dal volt a legkeresettebb kislemez, valamint az album pedig a legtöbbet streamelt ausztrál album. A "Youngblood" megnyerte az év dalát az ARIA Awards-on, 2018-ban. A dal még 2019-ben is nagy sikereket aratott, hiszen újabb országok toplistáján tetőzött és ez lett a negyedik legtöbbet eladott ausztrál dal 2010 és 2019 között. 2020. februárjában pedig megkapta az APRA AMCOS nevű díjat, mivel elérte az 1 milliárd stream-et.

2019 - jelenleg: CALM
2019. február 5-én a zenekar megosztott egy előzetest a hamarosan megjelenő "Who Do You Love" című daláról, amelyen a The Chainsmokers amerikai DJ duóval működtek együtt. A kislemez február 7-én jelent meg, a dalszöveges videóval együtt a YouTube-on. A dal számos országban a listák élén tetőzött, köztük az Australia Dance toplista első helyén. Márciusban a zenekar a The Chainsmokers mellett a The Tonight Show-ban adta elő és bejelentették, hogy a hivatalos videoklip március 25-én jelenik meg. A zenekar később csatlakozott a The Chainsmokers az észak-amerikai World War Joy turnéjához, Lennon Stella mellett.
2019. május 23-án a zenekar kiadta az Easier nevű kislemezt, mely a közelgő negyedik stúdióalbum vezető kislemeze lett. A dal számos országban felkerült a zeei listákra; Ausztráliában és Amerikában a tizenkettedik, az Egyesült Királyságban pedig a huszonhetedik. A dalt az ARIA 2019 Év dala díjra is jelölték. A Billboardon a 79. helyen debütált. Az album folytatása, a Teeth lett, amely 2019. augusztus 21-én jelent meg és egy netlfixes sorozatban is szerepelt, a 13 Reasons Why 3. évadjában. A dal számos országban felkerült a listákra; Ausztráliában a tizenötödik, Amerikában pedig a huszonegyedik lett.
2020. február 5-én a zenekar bejelentette negyedik stúdióalbumát, a CALM-ot, és egyúttal kiadta a következő dalt, a No Shame-et. Február 16-án az együttes fellépett az ausztráliai tűzharc ellen létrehozott televíziós koncerten a sydney-i ANZ-stadionban, amellyel pénzt gyűjtöttek a bozóttűz enyhítésére. Három napra rá az együttes promóciós kislemezként kiadta az Old Me-t. Március 25-én a debütált a Wildflower, mint az album ötödik és utolsó kislemeze.
A negyedik stúdióalbumuk, a CALM, március 27-én jelent meg. Az album neve, annyit takar mint, C=Calum, A=Ashton, L=Luke, M=Michael. Az album több mint 25 országban került fel zenei listákra; és Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Skóciában is az első helyen debütált. Az album a 17 ország zenei listáján is az a TOP 10 között szerepelt, köztük Mexikóban a második helyen, Ausztriában, Észtországban, Írországban, Új-Zélandon és Portugáliában a negyedik helyen. Júniusban az album felkerült a Billboard-ra, mint 2020 eddigi egyik legjobb albuma. A CALM albummal a zenekar elérte azt, hogy az országukban, Ausztráliába mind a négy albumuk az első helyen debütált. 2021-ben a banda turnéra indul, hogy népszerűsítse az albumot. A turné a No Shame nevet kapta, s eredetileg 2020-ban kezdődött volna, de a COVID-19 járvány miatt elhalasztották.

Magánélete:
Michaelnél szorongást és depressziót is diagnosztizáltak. Pályafutása kezdete óta Clifford arra használta közösségi oldalait, hogy felhívja a figyelmet a mentális egészség fontosságáról. 2015 júniusában Michael pirotechnikai balesetet szenvedett, könnyű arc-, haj- és vállsérülést szerzett a zenekar Rock Out With Your Socks Out turnéja során a londoni SSE Wembley Arénában.
Michaelt számos celebbel próbálta már a média összehozni, például Acacia Brinleyvel, Averyvel, Tatum Hickmannel, Abigail Breslinnel és Camilla Cabelloval is. 2016 januárjában erősítette meg, miszerint Crystal Leigh közösségi média sztárral alkot egy párt. 2019 januárjában kérte meg a lány kezét, az esküvőre nagy valószínűséggel 2021 januárjában kerül sor.

Érdekességek:
    - Angol, skót, ír, német és ausztrál vér is folyik az ereiben
    - Kedvenc filmjei a Forrest Gump és a The Pursuit of Happyness
    - All Time Low a kedvenc zenekara
    - Ariana Grande az álombarátnője
    - Utálja a középső nevét
    - Kedvenc szava a 'sajtburger'
    - Kedvenc színe a zöld
    - Kedvencs csokoládéja a Twirl csoki - szelet
    - Ha most nem lenne a banda, Lukekal és Calummal együtt kőművesek lennének
    - A kedvenc rágógumi íze a dinnyés és a málnás
    - Szeretne megtanulni más hangszereken is játszani, főleg fuvolán
    - Utálja az aláírását
    - Kedvenc étele a Pappadum
    - Egyszer egy interjúban elmondta, hogyha a bandát nem 5 Seconds of Summer-nek hívnák, akkor ő a Bromance nevet adta volna
    - A kedvenc albuma a The Best of Queen (a Queentől)
    - Az évek során olyan hajszíneket is kipróbált, mint a zöld, a pink, a kék illetve a szürke
    - 18. születésnapjára egy iPhone 5-öt kapott
2021. február 23. 22:55 #2819
Romolia
Romolia
asgardian princess
Sziasztok! Kérlek csatoljátok át az alábbi adatlapjaimat hozzájuk:
allisonhale: Caity
heecasso: Kim Lip, Sua, Siyeon
Bae Hee Yeon: Seungyoun
Köszönjük! thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, Alysia, heecasso
2021. február 25. 15:55 #2820
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Sziasztok!
Peyton lapját kérlek csatoljátok allisonhale.-hez. Köszönjük szépen! smileeee.gif
173 oldal 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!