Starity

Adatlapos topik 3.

171 oldal 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. szeptember 30. 11:50 #1861
Liverpool Fan
Liverpool Fan
új tag
    Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 16.01.03.
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 252898
Offline offline
Helló! Szeretném elkérni Xabi Alonso,Peter Crouch és Dirk Kuyt lapjait,mert nincs szerkesztőjük.Köszönöm!
2018. szeptember 30. 11:55 #1862
pporakoo
pporakoo
little euphoria
 
Státusztake my pressure to the moon, astronaut •
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.21.
Hozzászólás: 1538
Csatolások: 301
Azonosító: 261438
Offline offline
Helló. Kérlek javítsátok át az Ő nevét Toru Yamashita-ra, mert korábban szó volt itt erről, hogy az adatbázisban fordítva vannak a japán nevek. Továbbá én sem szeretnék ebből problémát. A wikipédia is így írja a nevét, azaz fordítva. Köszönöm.
2018. szeptember 30. 20:40 #1863
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Néhány alapszabály. wink.gif Első oldalon olvashatjátok a többit, ha frissíteni akarjátok az emlékezeteteket.

Az adatlaphoz tartozó kép mindig Fotósorozatos ARCkép / Portré legyen, és ne egész alakos, félalakos illetve félarcról készült képek. 18+-os se szerepeljen felnőtt filmes sztárnál és glamour modellnél. Ha lehetséges mindenképpen színes fotó kerüljön az adatlapra.

Az adatlapon az Életrajz ne 3-4 mondatból álljon, illetve ne az adott sztár kedvenceinek a felsorolásából. Összefoglaló, egész mondatos életrajzok kellenek. K-pop sztároknál ne vércsoport, hajszín, stb felsorolása legyen.

Az adatlapok mindig legyenek aktuálisak. Ha az adott életrajz két éve nem frissült, de a "szerkesztem" gomb meg van nyomva elcsatolható. Azért ne tarts meg egy adatlapot, hogy más ne kaphassa meg, ha úgysem szerkeszted!

Az inaktív szerkesztő, akkor számít inaktívnak, ha legalább 3 hónapja nem látogatta meg a fórumot. Ilyenkor el lehet kérni az adatlapját, amennyiben az nem 1500 alatti.

KIEMELT TAGOK - ugyanúgy vonatkozik rájuk a szerkesztési kötelezettség. A kiemelt tagoknál több a türelmi idő - 9 hónap - de az adatlapjaikat szerkesztetlenség miatt szintén átkerülhetnek máshoz. (A KIEMELT TAGOK NEM A MODERÁTOROK)

Mielőtt bárki lapot kér, előbb a saját meglévő lapjait szedje rendbe, mert szúrópróbaszerűen fogjuk ellenőrizni kéréskor - ha sok a hiányosság akkor az új kért lap nem lesz átadva.

Ha egy sztár nem aktív, akkor azt tüntessétek fel az életrajzában. "Jelenleg nem aktív., Szülési szabadságát tölti., stb."

Ha egy adatlapnál nincs életrajz, teljes életrajzzal kérhető el. (Nem másolt az internetről, és nem webfordítós természetesen) Nagyon elhanyagolt lapnál kell még új profilkép, filmográfia / diszkográfia.

Ha komplett életrajzzal, új profilképpel, filmográfiával, diszkográfiával kérsz lapot nincs adatlap kérési limit!

Új lapokat még mindig akkor lehet igényelni, ha a meglévő lapjaid rendben vannak!

Ha nem vagy minimum két hónapja az oldal AKTÍV tagja, akkor ne kérj lapot!
8 felhasználónak tetszik: Betti90, adrienne12345, idone, silenc, Alysia, kurrek, FruFruChan, missdaisy
2018. október 01. 12:15 #1864
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.
 
Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.22.
Hozzászólás: 2579
Csatolások: 20631
Azonosító: 267416
Offline offline
Sziasztok!

Szeretném elkérni a Starity profilról Dakota Blue Richards adatlapját, ha lehetséges.

Életrajza:

KEZDETEK
Dakota Blue Richards 1994. április 11-én látta meg a napvilágot South Kensington-ban, Londonban. Édasanyja Michaela Richards. Édesanyja azért válaszotta neki a Dakota Blue nevet, mert egy hely és egy szín kombinációját szerette volna a lánya nevének tudni. A család később Sussexbe, ahol Dakota a Newlands Iskolában kezdte meg tanulmányait. Az iskolában nagyon kevés drámaórát vett, illetve az osztály által előadott produkciókban sem vett részt aktívan, viszont hétvégén drámaórákon vett részt és az iskolai meghallgatásokra is eljárt. Dakota végül a Szent Pál Általános Iskolában végzett, utána pedig a Blatchington Mill, illetve a K-Bis Theatre nevű iskolákban tanult.

SZÍNÉSZI KARRIER
Mikor 9 éves korában az édesanyja Az Úr Sötét Anyagai című könyvsorozatot olvasta fel neki, már akkor tetszett neki Lyra szerepe, végül mikor látta a könyv színházi változatát már biztos volt benne, hogy el szeretné játszani ezt a szerepet. Mikor a könyv szerzője, Philip Pullman meglátta Dakotát, azt mondta, hogy pont ilyennek álmonda meg Lyrát. Chris Weitz volt a rendezője a könyv alapján készült filmnek, vagyis Az arany iránytűnek, és ő is azonnal tudta, hogy Dakota lesz a megfelelő színésznő Lyra szerepére. A film végül 2007 decemberében jelent meg és 372 millió dollárt bevételt hozott számukra. A forgatások során Dakota két oktatótól is kapott órákat. A filmbeli alakítása sok pozitív kritikát kapott, többek közt hatékonynak és varázslatosnak tartották a színészi játékát.

Egy évvel később ismét egy film főszerepét játszhatta el, mégpedig a The Secret of Moonacre, vagyis a Holdhercegnő című fantasyban. Ebben Maria Merryweather-t alakítja, aki kénytelen hátra hagyni addigi fényűző életét, mert a szülei a haláluk után csak adósságot hagytak rá, ezért a nagybátyja vidéki birtokára kell költöznie. Egy könyvet is örököl, amiről kiderül, hogy nem mindennapi. Egy titokzatos, ősrégi történetet mesél el, amelyből Maria előtt két család viszálykodása elevenedik meg: a Merryweather és a De Noir családok között folyik a harc a Hold varázsgyöngyeiért. A kislány, ahogy egyre jobban belemélyed a történetbe, úgy döbben rá, hogy Holdfölde veszélyben van. 2008-ban még játszott a Dustbin Baby című filmben is, mint April Johnson. 2009-ben egy újabb filmben kapott szerepet, mégpedig a Five Miles Out-ban, amelyben Cassey-t alakítja.

Dakota 2011-ben szerepet kapott a Skins című sorozatban, amelyben Franky Fitzgerald szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Franky egy okos, félénk és zárkózott tinédzser lány, aki a második évadra már egy lázadó és szenvedélyes karakter lett. Dakota eredetileg Liv Malone szerepére jelentkezett, de végül Franky szerepét ítélték oda neki. Dakota azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretett a részese lenni ennek a sorozatnak. 2013-ban 5 epizódon keresztül játszotta Eve szerepét a Lightfields című sorozatban. 2014-ben három filmben is játszott, mégpedig a The Fold-ban, a The Quiet Hour-ban, amelyben ismét főszerepben volt látható, illetve a Girl Power című rövidfilmben. 2016-ban szerepet kapott a ChickLit című filmben, amelyben Zoe karakterét formálta meg. Még ugyanebben az évben szerepet kapott az Endeavour című sorozatban is, mint WPC Shirley Trewlove. Dakota egészen napjainkig erősíti a sorozat színészi gárdáját. 2018-ban az 52 Story Minutes című minisorozatban alakítja Blue szerepét. 2018-ban megkapta Margaret Osburne szerepét a Beecham House című sorozatban, ami várhatóan 2019-ben jelenik majd meg.

MODELLKEDÉS
2011-ben részt vett egy kampányban, ami a túlhalászás megakadályozásáért jött létre, ennek keretében több női hírességel együtt meztelenül pózolt óriási halakkal. A képek 2012-ben jelentek meg az Ocean magazinban. Ezt követően az "Immortal Sorapol" AW13 nevű londoni divatmárka modellje lett, a fényképeket pedig Joe Prileszky készítette. Dakota a képeken kézzel készített ékszereket is visel.

MAGÁNÉLET
Dakota jelenleg Brighton-ban él. A szabadidejében szívesen foglalkozik a művészettel, különösen a modern és az elvont stílussal. A fotósok közül nagyon kedveli Christian Coignyt, Tracey Emin és Damien Hirst képeit, emellett pedig imádja Hayao Miyazaki-t és a Studio Ghibli filmjeit. Zenei téren Lady Gaga nagy rajongójának vallja magát. Mikor Az arany iránytű című film miatt vörösre festette a haját, az iskolában többen is bántották emiatt. 2008-ban részt vett egy két hetes táborban, a Lake District-ban, amelyet az Egyenlőség és az Emberi Jogi Bizottság szervezett, azzal a céllal, hogy elérjék, hogy a fiatalok összefogjanak a diszkrimináció ellen, illetve, hogy megvitassák ezt a témát velük. Dakota 2010 óta támogatja a Akció a gyermekekért nevű szervezetett, ami segíti a kiszolgáltatott fiatalokat az igazságtalanság és a nélkülözés leküzdésében. Emellett a 2014-ben megnyitott The Young Actors Group nevű iskolát is támogatja, amelyben tizenéveseket oktatnak színészetre. Dakota vegán életmódot folytat.

FILMOGRÁFIA

FILMEK
2007 .... Az arany iránytű / The Golden Compass - Lyra Belacqua
2008 .... Holdhercegnő / The Secret of Moonacre - Maria Merryweather
2009 .... Five Miles Out - Cassey (rövidfilm)
2014 .... The Fold - Eloise Ashton
2014 .... The Quiet Hour - Sarah
2014 .... Girl Power - Cassey (rövidfilm)
2016 .... ChickLit - Zoe

SOROZATOK, TELEVÍZIÓS FILMEK
2008 .... Dustbin Baby - April Johnson
2011-2012 .... Skins - Franky Fitzgerald
2013 .... Lightfields - Eve
2016-napjainkig .... Endeavour - WPC Shirley Trewlove
2018 .... 52 Story Minutes - Blue (minisorozat)
2019 .... Beecham House - Margaret Osburne

SZÍNHÁZI DARABOK
2015 .... Arcadia - Thomasina
2015 .... A Streetcar Named Desire - Stella
2017 .... What The Butler Saw - Geraldine

Köszönöm, ha megkaphatom!
2 felhasználónak tetszik: duracell, Betti90
2018. október 03. 08:50 #1865
kia08
kia08
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 50334
Azonosító: 179313
Offline offline
Szeretném elkérni Amy Forsyth adatlapját, ugyanis a szerkesztő tavaly április óta nem aktív, szerkesztve 2015-ben volt és azóta is életrajz nélkül van.

Amit tudni kell róla
Amy Forsyth kanadai színésznő karrierjét 2010-ben kezdte. Eleinte kisebb szerepekben volt látható különböző filmekben, majd epizódszerepeket kapott. Ismertebb szerepeit többnyire sorozatokban osztották rá, ezek a Defiance, The Path, Channel Zero valamint a Rise. Emellett idén két filmben is jelentősebb szerepben látható, továbbá egy filmjén még a munkálatok zajlanak.

KEZDETEK
Amy Forsyth Torontóban, Ontarioban, Kanadában született 1995. augusztus 6-án. Édesanyja Jane Forsyth, aki színésznő és a vonásait leginkább tőle örökölte. Van egy bátyja, Joel, aki ipari tervezőként dolgozik, valamint egy lánytestvére, Kaitlin Forsyth.

KORAI ÉVEK
Színjátszás iránti szeretete a balett tánccal kezdődött fiatal korában, ekkor a helyi táncstúdióba járt Stouffville-ben, mely Toronto északkeleti kisvárosa. Később a zenés színházra váltott át, és miután 10 évet itt töltött különböző előadásokban, sikeresen szerződtette egy ügynök, ezáltal fel tudja fedezni milyen a filmek és a televíziózás világa.

KARRIER
Filmes pályafutását 2010-ben kezdte meg, de ekkor még ugyancsak kis szerepekhez sikerült hozzájutnia. Első három munkája rövidfilmekben volt, ezek a Halfway Point, egy évvel később A Sweet Uncertainty és 2012-ben a Blizzard. Egy évvel később már a Torment című horrorfilmben volt látható, de még szintén kisebb szerepben. Ezt követően vendégszerepelni kezdett sorozatok 1-1 epizódjában.

2013-ban kapott szerepet a Cracked sorozat egy részében mint Julia Grieveson. 2014-ben a Reign sorozat egy epizódjában tűnt fel, mint Isobel Durant. Karaktere unokatestvére Sebastiannak (Torrance Coombs), ugyanis a lány édesapja féltestvére a fiú anyjának, ezáltal együtt is nőttek fel. Karakterét lopással vádolták meg és börtönbe került. Később sikerült megszöknie Bash-el, Mary-vel és Alec-el, és ők igyekeztek biztonságos helyre eljuttatni. Sajnálatos módon a szülés kezdett nála beindulni, emiatt a kocsit meg kellett állítaniuk a pogányokkal teli erdő közepén. Kislányt hozott világra, de nemsokkal a szülést követően a túlzott vérzés miatt életét vesztette. Emellett vendégszerepelt A Degrassi gimi című kanadai tini dráma sorozatban is.

2014 és 2015 között játszott a Defiance című sci-fi sorozatban, mely 2046-ban játszódik egy új Földön. 2017-ben látható volt a Channel Zero című Syfy sorozat második évadában, amely az American Horror Story-hoz hasonlóan különálló évadokból áll. Egyik ismertebb szerepét ekkor kapta meg, ugyanis a The Path című Hulu sorozatban alakította Ashley Fields-et Aaron Paul és Hugh Dancy oldalán.

2018-ban a zenés színház és televíziózás iránti szenvedélye egyesült a Rise című NBC sorozatban, melyet a kritikusok is elismertek. A szériában Gwen Stricklandet alakította, aki a Stanton High School színház részlegének a királynője. Főszerepelt a Hell Fest című CBS Studios horrorfilmjében, aminek rendezője a Paranormális jelenségek / Paranormal Activity film egyik készítője, Gregory Plotkin. A film egy maszkos gyilkosról szól, aki a horror témájú vidámparkot a saját Halloween mészárló házává változtatja. Még ebben az évben látható a Beautiful Boy című Plan B filmben, melyben még szerepel Steve Carrell és Timothée Chalamet. Egy tini drogfüggőt alakít, akit Steve karaktere rávesz, hogy segítsen megtalálni eltűnt fiát. A premiere október 12-re van tervezve.

MAGÁNÉLET
Különböző szervezeteket igyekszik támogatni, ilyenek az Out of the Cold, Free the Children és a Mission to Haiti Canada. Jelenleg a kaliforniai Los Angeles-ben él és egy Gustavo Astudillo nevű fiúval randevúzik.

FILM
201?: We Summon the Darkness - Bev ... utómunkálatok
2018: Hell Fest - Natalie
2018: Beautiful Boy - Diane
2015: Kingmakers - Julia Hennessey
2015: Lead with Your Heart - Lacey Walker
2015: Karácsonyi horrormese - Caprice Bauer
2015: The Music in Me - Alice Kelly
2013: Torment - Mary Bronson / Little Monkey

SOROZAT
2018: Rise - Gwen Strickland - 10 epizód
2017: Channel Zero - Margot Sleator - 6 epizód
2016-2017: The Path - Ashley Fields - 12 epizód
2014-2015: Defiance - Andina - 9 epizód
2014: A Degrassi gimi - Eden - 1 epizód
2014: Reign - Isobel Derant - 1 epizód
2013: Cracked - Julia Grieveson - 1 epizód

SZINKRON
2018: Robot Chicken - Dorothy Ann / Jem - 1 epizód

RÖVIDFILM
2014: Me X Infinity - Daisy
2012: Blizzard - fiatal hölgy
2011: A Sweet Uncertainty - Lea
2010: Halfway Point

MINI-SOROZAT
2015: The Lizzie Borden Chronicles - Penelope Trotwood - 1 epizód

Köszönöm! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Betti90
2018. október 07. 16:42 #1866
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.25.
Hozzászólás: 1662
Csatolások: 10275
Azonosító: 261034
Offline offline
Sziasztok!
Őt és Őt kérlek csatoljátok a megfelelő helyre, az Ő adatlapját pedig szeretném elkérni, ha lehetséges. Előre is köszönöm. smileeee.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 07. 18:05 #1867
- törölt felhasználó -    
Üdv! Őt kérlek csatoljátok hozzá, mert neki adtam. Köszönjük. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 08. 15:52 #1868
TommyScans
TommyScans
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.29.
Hozzászólás: 830
Csatolások: 10295
Azonosító: 28189
Offline offline
Szeretném őt ( https://starity.hu/sztarok/freema-agyeman/ ) és őt ( https://starity.hu/sztarok/reti-barnabas/ ) elkérni.
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 11. 19:49 #1869
oranje31
oranje31
visszatérő vendég
 
Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.01.20.
Hozzászólás: 445
Csatolások: 0
Azonosító: 49968
Offline offline
megkaphatom fler nevu rapper adatlapjàt ?
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 13. 12:47 #1870
Focifan
Focifan
új tag
 
StátuszFoci = Élet
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.03.
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 239940
Offline offline
Hali smileeee.gif Arra szeretnélek titeket megkérni, hogy csatoljátok hozzám ezt ezt és ezt a lapot mert őket nem szerkeszti senki.Köszönöm szépen! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 13. 20:02 #1871
missdaisy
missdaisy
sérendipité
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.09.20.
Hozzászólás: 1631
Csatolások: 34831
Azonosító: 249895
Offline offline
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni ezt, valamint ezt a lapot, ugyanis lejárt a szerkesztési határidejük. Előre is köszönöm, ha megkaphatom őket! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 13. 20:21 #1872
LDreamP
LDreamP
♓︎
 
Státusz"Baby, this is gonna be some movie shit we'll never forget"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.22.
Hozzászólás: 2112
Csatolások: 38901
Azonosító: 190192
Offline offline
Sziasztok!
Szeretném elkérni Graham és Thad adatlapját. Köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 14. 07:45 #1873
oranje31
oranje31
visszatérő vendég
 
Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.01.20.
Hozzászólás: 445
Csatolások: 0
Azonosító: 49968
Offline offline
dj bobo es michelle hunziker lapjàt nem frissiti senki regota, megkaphatom ? koszi
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 14. 11:40 #1874
Blarece
Blarece
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.10.
Hozzászólás: 532
Csatolások: 5438
Azonosító: 258797
Offline offline
Üdv!
Kérlek csatoljátok hozzám őt, ugyanis a szerkesztője nekem adta.
Előre is köszönöm meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 14. 13:58 #1875
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok! Szeretném elkérni Jesse Lee Soffer adatlapját, ugyanis lejárt a szerkesztési határideje. Köszönöm! meghajolo.gif

KORAI ÉVEK
Jesse Lee Soffer 1984. április 23-án látta meg a napvilágot a new york-i Ossiningban, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesapja Stan Soffer, édesanyja Jill B. Hindes. 2003-ban elvégezte a The Gunnery Középiskolát, ahol fociórákra járt, ősszel az all-star csapatba is bekerült. Tanulmányait a New York-i Egyetemen folytatta.

SZÍNÉSZI KARRIER
Színészi karrierje hat éves korában kezdődött, mikor feltűnt a Kix reklámfilmjében. 1993-ban, mikor 8 éves volt, a Matiné című vígjátékban kapta meg Dennis Loomis szerepét, majd a The Silent Alarm rövidfilmben volt látható. 1994-ben a Halálhírre várva drámában jelent meg Percivalként, majd a Brady családban formálta meg Bobby Bradyt, ezután pedig egy évvel később ennek a folytatásában láthatták a tévénézők. Még 1995-ben kisebb szerepben tűnt fel a Wings sorozat egy epizódjában, valamint a From the Mixed-Up Files of Mrs. Basil E. Frankweiler című filmben Jamie Kincaidként. Utóbbi filmben Oscar-jelölt színészekkel, ezt követően pedig a The Royale-ban a világhírű rendezővel, Richard Sheparddal. 1998-ban Taylor Donovanként jelent meg a híres Olsen-ikrek oldalán a 2x2 néha sok(k) sorozat 6 epizódjában. 1999-ben a The Guilding Light szappanoperában kapott kisebb szerepet.

Miután elvégezte a középiskolát, visszatért a színészkedéshez. 2004-től 2010-ig, csaknem 500 epizód erejéig az As the World Turns sorozaban alakította Will Musont, közben pedig a valós történet alapján készült Gracie című filmben is látható volt. Előbbiben nyújtott alakításáért többek között a Daytime Emmy díjátadón is bezsebelt egy jelölést, valamint népszerűségre is szert tett.

2008-ban a CSI: Miami helyszínelőkben kapott kisebb szerepet, Shane Hurlingtonként formálta meg. Később a The Awakening of Spring című filmben volt látható, mint Michael. 2009-ben epizódszerepben volt látható a Világvándor című sorozatban, egy évvel később pedig a The Whole Truth-ban szerepelt. 2011-ben újabb krimisorozatban szerepelt, ez pedig nem más, mint A mentalista, majd a Született detektívek. Ugyanebben az évben a Lopott időben is szerepet kapott.

2012-től 2013-ig, 13 epizódon keresztül alakította Nate Devlint a Maffiadoktor című sorozatban. 2013-ban a JodiArias: Dirty Little Secret és a Hatfields & McCoys című filmekben volt látható, előbbiben Travis Alexanderként, míg utóbbiban Patrick McCoyként.

2013-tól napjainkig is feltűnik Jay Halstead nyomozóként a Lángoló Chicago című NBC sorozatban, majd 2014-ben a Különleges ügyosztály két epizódjában is szerepelt, de a Chicago Medben is ő alakította a karaktert 18 epizódon át. 2014-ben saját sorozatot kaptak Chicago nyomozói, így egészen a mai napig Jay Halsteadet formálja meg a Bűnös Chicago-ban, eddig összesen 112 epizódhoz van felírva neve.

MAGÁNÉLETE
2018 szeptemberében megerősítette, hogy gyengéd szálak fűzik a Hazug Csajok Társaságából és a Chicago Medből ismert Torrey DeVittohoz.
2 felhasználónak tetszik: Betti90, duracell
2018. október 15. 14:04 #1876
hmzoli
hmzoli
 
StátuszTörzsvendég
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.27.
Hozzászólás: 3333
Csatolások: 9815
Azonosító: 168010
Offline offline
Sziasztok, szeretném el kérni Natsuyaki Miyabi adatlapját, előre is köszönöm.
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. október 16. 18:25 #1877
duracell
duracell
mockingjay™
 
StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 2085
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Offline offline
Idézet (oranje31 @ 2018.10.14. 07:45)
dj bobo es michelle hunziker lapjàt nem frissiti senki regota, megkaphatom ? koszi

Szia! Ha egy adatlapnál nincs életrajz (DJ Bobo), teljes életrajzzal kérhető el. meghajolo.gif beer.gif
2018. október 19. 21:07 #1878
Shenayla
Shenayla
Sheyka
 
Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 11.08.18.
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Offline offline
Sziasztok! Ezt a lapot szeretném elkérni: https://starity.hu/sztarok/onur-tuna/

Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2018. október 20. 19:42 #1879
Eunha
Eunha
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.05.
Hozzászólás: 585
Csatolások: 0
Azonosító: 265883
Offline offline
Kedves moderátorok!

Kérlek csatoljátok Qian Kun lapját hozzá, Kim Jin Woo és Lee Seung Hoon lapját pedig hozzá, mert nekik adtam.

Előre is köszönjük! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: BeJoyful, Taesha, Lindsay019
2018. október 20. 20:10 #1880
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni őt és őt, mivel lejárt a szerkesztési idejük illetve Jenny-t is, mert szeretném frissíteni.
Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, duracell
171 oldal 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!