Starity

Óriási csalódás vagy brilliáns megoldás? A rajongókat megosztotta a PLL fináléja

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 30. 11:48 #21
Selz
Selz
leighade™
 
Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.07.20.
Hozzászólás: 3293
Csatolások: 47425
Azonosító: 155975
Online online
Itt is elmondom, hogy nekem tetszett a befejezés. Nem lehet olyat alkotni, ami mindenkinek tetszik. Viszont nem értem az emberek miért örültek volna, ha Melissa A.D? Nem tudtak volna semmi jó háttérsztorit kitalálni. Meg alapból, a ki lehet A.D. kérdésre a legalapvetőbb válaszok Melissa, Wren, Lucas voltak. Alexre senki nem számított. Most új karakter ide vagy oda legalább mindenkit meglepett. Az pedig, hogy az indoka a féltékenység volt nem teljesen igaz. Egyrészt Charlotte haláláért akart bosszút állni. Szerintem jól ki lett találva ez az Angliában találkozik Wrennel megismeri Charlotte-ot stb. Troian játéka pedig szerintem még élvezhetőbbé tette ezt a leleplezést. Az a brit akcentus valami haláli volt, és nagyon tetszett ahogy alakította a kissé beteg Alex karakterét. Örülök, hogy Wren is többet szerepelt annak ellenére, hogy a végén gyémántként végezte biggrin.gif Kissé nekem is csalódást okozott, hogy majdnem az összes Spoby jelenetnél valóában Alex volt, de szeretett párosom szerencsére a végén ismét egymásra talált, úgy ahogy mindenki más heart.gif de azért egy igazi Spoby jelenetet még a végéről úgy hiányoltam. Mondjuk ahelyett, hogy a végére berakták azt a tök felesleges Addison barátnői jelenetet.
Ami számomra negatívum, hogy tényleg sok kérdésre nem kaptunk választ. Például megígérték, hogy megtudjuk az anyukák hogy szabadultak ki a pincéből, erre annyi volt, hogy Veronica talán megkérdezte, hogy emlékeztek hogyan jutottunk ki? Én meg ültem a tévé előtt és vártam, hogy elmondják, de nem. Emison ikerbabáit se értettem, nekem már túl sok ikerpár van, nem igaz, hogy nem volt nekik elég egy baba biggrin.gif Monát se értettem ott a végén, ez is csak újabb kérdéseket vet fel.
Összességében nekem tetszett, Troian pedig végre megkapja a kiérdemelt dicséreteket, mert fantasztikus színésznő már az eleje óta heart.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2017. június 30. 12:08 #22
- törölt felhasználó -    
Hatalmas csalódás volt az egész. Erről képtelenség többet mondani. Troian hatalmasat alakított és Sasha változatlanul egy őstehetség... smileeee.gif
2017. június 30. 12:20 #23
MissMikaelson
MissMikaelson
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.09.
Hozzászólás: 73
Csatolások: 0
Azonosító: 264801
Offline offline
Nekem az egész évad nem tetszett. Marlene csak olvasott egy fanteóriát, ami neki tetszett, aztán belerakta, hogy húzhassa még egy kicsit és még több pénzt tudjon bezsebelni.
Viszont Troiant imádom, Alex szerepét rendkívül jól hozta, sőt én még meg is szerettem a karaktert, mert hiába kínozta a lányokat, mind azért volt, mert ő sanyarúbb sorsot kapott, pedig úgy néz ki, mint Spencer. De könyörgöm 7 évad alatt nem lehetett volna korábban behozni? Olyannak kellett volna A.D.-nek lennie, aki már az elejétől szerepelt, akit van ideje a nézőnek megszeretni. Így viszont mindenki megkapta a boldog véget, semmi dráma, amitől tipikus szirupos maszlag lett.
Spobyra azt mondta Marlene, hogy ha ők is összeházasodtak volna, az nem lett volna reális, az egész sorozat nem lett, olyan nincs, hogy mindenki boldog, aztán meghalnak, szóval ennyi erővel belerakhatta volna, hogy Spobynak gyerekük lesz/esküvő akármi.
A.D. lebukás is érdekes lett és szerintem túlságosan elsietett.
A végére pedig Addison eltűnése már tényleg nem kellett, bár tény, hogy én a csajt helyből felpofoztam volna.
2017. június 30. 12:40 #24
Paula_98
Paula_98
új tag
 
StátuszBehavior is the mirror in which everyone shows their true image.-Criminal Minds
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.30.
Hozzászólás: 53
Csatolások: 19
Azonosító: 261121
Offline offline
Nekem nem tetszett,egy kicsit túlzásba vitték ezeket az iker sztorikat.A végén még Alieknek is ikreik lettek ,mar szinte mindenki mindenkinek az ikertestvére volt
2017. június 30. 13:10 #25
LadyAly
LadyAly
Mama Roach
 
Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.02.25.
Hozzászólás: 3201
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Offline offline
Én imádtam az utolsó epizódot. Örültem, hogy kapott Spencer ikertesót mióta felmerült ez a teória én ezért drukkoltam. Nekem kerek volt, egész, nem hiányoltam semmit. Nem maradtak bennem kérdések, legalábbis fontos nem. Végül is nem teljesen új karakter, hisz jelen volt ő is, csak nem tudtuk. Szerintem minden jól el lett magyarázva, egy nagyon izgalmas rész volt. Örültem Marlene megjelenésének és az esküvőnek. Imádtam Alit és Emilyt együtt. A búcsú nagyon megható volt. Talán az utolsó előtti jelenet volt a legtutibb Monával. Az haláli volt. biggrin.gif És a legvégső jelenet adta meg a 7 évad keretét, bár nekem nem vált kedvenccé, nem voltak szimpik azok a lányok. Féltem, hogy csalódnom kell, mint a TVD-ben, de szerencsére nem kellett. Köszönöm.
2017. június 30. 13:17 #26
Qweerty
Qweerty
visszatérő vendég
 
Státuszyour silence is my favourite sound
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.21.
Hozzászólás: 113
Csatolások: 0
Azonosító: 259127
Offline offline
Bár én már nem követtem egy ideje a PLL-t, úgy voltam vele, hogy az utolsó részt megnézem. Bár már herótom van az ikertestvéres szálaktól, ez mégis nagyon tetszett! Végre egy jogos magyarázat, arról nem is beszélve, hogy Troian kiválóan teljesített.
2017. június 30. 13:50 #27
- törölt felhasználó -    
számomra egy hatalmas nagy csalódás volt, 4 évet vesztegettem el az életemből a PLL-re és nem ezt a befejezést akartam volna neki
2017. június 30. 14:08 #28
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég
 
Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.11.12.
Hozzászólás: 341
Csatolások: 0
Azonosító: 251568
Offline offline
Szerintem a reptéres jelenetet kár volt belerakni, nekem onnantól teljesen egyértelmű lett hogy az nem lehet Spencer, semmi meglepetés nem volt ebben a fináléban. Az mondjuk tetszett hogy Mona megint egy lépéssel mások előtt járt, bár először nem esett le hogy akivel smarolt az ugyanaz volt mint aki letartóztatta Alexet. Troian játéka viszont tetszett de az angol akcentus nem sikeredett valami élethűre.
2017. június 30. 14:24 #29
- törölt felhasználó -    
őszinte leszek, amikor szerda reggel az epizód végére értem egyáltalán nem voltam megelégedve vele. bár alex érkezésének sokkal jobban örültem, mintha melissa vagy valami hozzáhasonló szereplő lett volna A.D. de azért mégis csak sokkolóbb lett volna, ha valami régi, közkedvelt karakter lett volna a főgonoszunk.
talán amiatt szerettem meg mégis ezt a befejezést, mert Troian eszméletlen volt ebben a fináléban (is). itt látszódott, mennyire sokoldalú színésznő, aki rengeteg elismerést érdemelne már csak ezért a részért. nem hiszem, hogy a csajok közül bármelyikük így előtudta volna adni alex drake karakterét, egyszerűen fenomenális volt.
annak kifejezetten örültem, hogy egy igazi gonosztevőt kaptunk, aki tényleg bosszút akart állni a lányokon, nem úgy mint Charlotte aki a leleplezésekor előadta az áldozati bárányt, és mindenki őt sajnálta. nem, Alex tényleg gonosz volt, én pedig mindig is imádtam az ilyen szereplőket, szóval hosszas gondolkodás után végül is belenyugodtam a fináléba, és fájószívvel engedtem el a sorozatot, amit majdnem 5 éven keresztül kísértem figyelemmel.
azt viszont hozzátenném, hogy a lehető legkevésbé sem érdekel Addison története, így a legeslegvégét feleslegesnek tartom, helyette mutathattak volna valami aranyos kis Spoby jelenetet. heart.gif
plusz a végén Monát (mint ahogy ebben az évadban olyan sokszor) imádtam. Janel és Troian igazán kitettek magukért ebben a részben.
mindenesetre, nagyon fog hiányozni a történet, a színészek és a sok izgalom, ami végig kísérte az elmúlt éveimet.
2017. június 30. 14:50 #30
evelyn125
evelyn125
 
StátuszIf i go to hell, will you come with me? :)<3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.09.
Hozzászólás: 687
Csatolások: 71
Azonosító: 138337
Offline offline
Nem tudom mi volt rosszabb...ez a finálé vagy Aria esküvői ruhája...
2017. június 30. 19:34 #31
DorkaL
DorkaL
új tag
 
StátuszReal Madrid|Könyvek|Orángutánok|Sorozatok
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.12.
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 264855
Offline offline
Bárkit is sokkolt?
Ennél kiszámíthatóbb vég nem is lehetett volna.
2017. június 30. 19:41 #32
Evi03
Evi03
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.26.
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 258357
Offline offline
Brilliáns megoldás ! Nekem az az egy dolog nem tetszett a fináléban , hogy Ariának nem lehet gyereke! ( de mivel nem tudjuk hogy mi fog velük történni a további életükbe , én úgy képzelem el , hogy nehezen de mégis lehet gyereke !
2017. június 30. 19:43 #33
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Nekem összességében nagyon tetszett a finálé! Kár hogy vége sad.gif
2017. június 30. 20:19 #34
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég
 
StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.24.
Hozzászólás: 479
Csatolások: 0
Azonosító: 202486
Offline offline
Nem is tudom igazából hol ketdjem.. A pll a kedvenc sorozataim közé tartozott egészen az 6 évad feléig. Utána már csak azért néztem, hátha látok valami újat, vaalmi új csavart, egy leleplezést, a kérdésekre a választ. De egyre több értelmetlen csavar jött, egyre több kiszámítható jelenet, egyre több kérdés. Ez egy idő után nagyon idegesítő kezdett lenni. Na aztán Marlene azt ígérte, minden kérdésre választ kapunk. Hát ha valaki megmondja nekem, hány kérdés volt összese, és hogy hányra kaptunk TÉNYLEGES választ, akkor azt tisztelem. De hogy konkrétan semmit nse tudtunk meg ez már nevetséges szerintem Marlene részéről. Szerintem azt mondta, hogy A.D egy kedvelt személy lesz, de mondja már meg nekem valaki, hogy HONNAN ISMERTÜK ALEXET? az oké, hogy Troian ikertestvére, és hogy néha láthattuk is, de kinek volt róla fogalma, hogy az a személy nem Spencer? Troian alakítása tényleg nagyon jó, ez volt talán az egyik pozítivum az egész két órás részben. Na meg azis, hogy 2 órás finálé lesz.. A felénél már meg kellett néznem, még mennyi van hátra belőle, mert annyira nem érdekelt már. Na meg az, hogy egy normális ember hogyan tud kiötletelni egy ilyen felszerelt bunkert? A lányok alig múltak el 20 évesek, és mégis Alex és CeCe is felépített egy földalatti bunkert, de a kérdés hogy hogyan, és miből? Gondolom állásuk nem volt. Nagyon nagy csalódás volt ez a rész, talán nem is sajnálom annyira hogy vége, hiszen már nagyon-nagyon vonatott volt ez az egész, és sokkal több kérdést váltott ki belőlem, mint amennyi eddig volt. Marlenet sem szeretem, igazából gondoltam már hogy nem lesz ebből a fináléból semmi értelmes kihozva..
2017. június 30. 21:37 #35
überA
überA
 
Státusz“Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.”
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.01.
Hozzászólás: 1323
Csatolások: 404
Azonosító: 257618
Offline offline
Én is sok helyen olvastam,hogy a finálé el lett cseszve!De ez egy baromság én IMÁDTAM szerintem ez volt az egyik legjobb rész.Vagyis a TOP 3-ba tuti bent van!
2017. június 30. 22:02 #36
meyah_
meyah_
• bite for fun •
 
StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.14.
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Offline offline
Nekem tetszett a finálé.
2017. június 30. 22:17 #37
Lejlus
Lejlus
 
StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.12.30.
Hozzászólás: 2565
Csatolások: 0
Azonosító: 217999
Offline offline
Engem nem igazan sokkolt le.Valahogy ebből a sorozatból már mindent kinézek.De az első 3 évadert azert mindig a kedvenceim közt lesz. smileeee.gif
2017. június 30. 22:33 #38
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég
 
Státuszi can't stop me
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.07.
Hozzászólás: 294
Csatolások: 0
Azonosító: 257820
Offline offline
Hát nem tudom.
Nekem CeCe se tetszett annyira, de azért az legalább meglepő volt, ez viszont teljes katyvasz szerintem. Sőt nevetséges is, hogy a DiLaurentis-Hastings-Drake családot ennyire összekuszálták, teljesen feleslegesen. Ráadásul ismét olyan karaktert kaptunk, akit nem lehetett igazán sajnálni, vagy meglepődni, mert gyakorlatilag egyik lánynak se volt köze hozzá Spencer kivételével, de ő sem kötődött hozzá. Annyi, de annyi jó karakter volt a sorozatban, akikből remek A lehetett volna. Én személy szerint sokkal jobban örültem volna valamelyik testvérnek vagy egy lányokhoz közel álló személynek, de ez így olyan semmilyen volt. Sajnálom, hogy az írók nem merték meglépni, de szerintem akkor is a legjobb az lett volna, ha az egyik lányból vagy a pasijából csinálnak A-t. Csak már Ezránál is akkora hisztit csapott mindenki, pedig szerintem ő már az első résztől fogva gyanús volt. Ellenben a vége tetszett. Számomra mindig Mona lesz az igazi "A" és kész. Emellett pedig (bár ez sejthető volt) rohadt sok kérdés maradt meg még mindig
- CeCe és Alex honnan szedték azt a rengeteg pénzt?
- Továbbra is: mi értelme volt a Dollhousenak? A legzseniálisabb ötletet szinte teljesen jelentéktelennek minősítették a végére.
- Shower Harvey jókedvéből volt Red Coat / Black Widow?
- Oké, hogy ez sorozat, de azért mégis: a DiLaurentis és Hashtings csaldban mindenki félrekefél mindenkivel és a védekezés fogalmát hírből sem ismerik?
stb. stb. stb...
2017. június 30. 23:10 #39
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég
 
Státuszi can't stop me
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.07.
Hozzászólás: 294
Csatolások: 0
Azonosító: 257820
Offline offline
Idézet (mikaelah @ 2017.06.30. 22:33)
Hát nem tudom.
Nekem CeCe se tetszett annyira, de azért az legalább meglepő volt, ez viszont teljes katyvasz szerintem. Sőt nevetséges is, hogy a DiLaurentis-Hastings-Drake családot ennyire összekuszálták, teljesen feleslegesen. Ráadásul ismét olyan karaktert kaptunk, akit nem lehetett igazán sajnálni, vagy meglepődni, mert gyakorlatilag egyik lánynak se volt köze hozzá Spencer kivételével, de ő sem kötődött hozzá. Annyi, de annyi jó karakter volt a sorozatban, akikből remek A lehetett volna. Én személy szerint sokkal jobban örültem volna valamelyik testvérnek vagy egy lányokhoz közel álló személynek, de ez így olyan semmilyen volt. Sajnálom, hogy az írók nem merték meglépni, de szerintem akkor is a legjobb az lett volna, ha az egyik lányból vagy a pasijából csinálnak A-t. Csak már Ezránál is akkora hisztit csapott mindenki, pedig szerintem ő már az első résztől fogva gyanús volt. Ellenben a vége tetszett. Számomra mindig Mona lesz az igazi "A" és kész. Emellett pedig (bár ez sejthető volt) rohadt sok kérdés maradt meg még mindig 
- CeCe és Alex honnan szedték azt a rengeteg pénzt? 
- Továbbra is: mi értelme volt a Dollhousenak? A legzseniálisabb ötletet szinte teljesen jelentéktelennek minősítették a végére.
- Shower Harvey jókedvéből volt Red Coat / Black Widow?
- Oké, hogy ez sorozat, de azért mégis: a DiLaurentis és Hashtings csaldban mindenki félrekefél mindenkivel és a védekezés fogalmát hírből sem ismerik?
stb. stb. stb...

Viszont akkor is úgy gondolom, lehetett volna rosszabb is. Mint mondtam a Monás ötlet a végén remek volt szerintem, plusz a karaktereknek is viszonylag normális végkimenetele lett, annak is örülök, hogy nem lett mindenki ezer százalékosan boldog. Mert azért valljuk be, akkor is elég sok durva dolgot tettek a lányok, szinte mindjük ölt már embert.
2017. június 30. 23:55 #40
Joannexoxo
Joannexoxo
új tag
 
StátuszI live in a hologram with you
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.10.
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 262403
Offline offline
Abban egyet értek hogy merész volt egy új karakter behozása de nekem nagyon tetszett. A háttérsztori is, a karakter is. Bár valószínűleg ha az öt lányból nem Spencernek lett volna az ikre, akkor nem jött be volna ennyire. De Spencenek lett szóval brilliáns volt. Kár hogy vége hiányozni fog, de abban egyet értek hogy ezt tovább húzni felesleges lenne. Ha kedvem van újra kezdem:) Viszlát hazugok!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok