Segítség / Kérdés / Fórum Hiba Topik
2017. augusztus 03. 17:29
A három al fórum (1. 2. 3.) most egyesül. Ezentúl ide tudjátok írni problémáitokat a fórummal kapcsolatban (hibák észlelése), kérdéseiteket és segítséget is itt tudtok kérni.
2017. augusztus 04. 21:56
Üdv! Lehet nem jó helyen kérdezem, de nem találtam más ilyesmi topikot, így meg szeretném kérdezni, hogy a Getty Images képekhez milyen engedély kell pontosa és lehet egyáltalán?
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
2017. augusztus 05. 01:19
Idézet (simplegirl. @ 2017.08.04. 21:56)
Üdv! Lehet nem jó helyen kérdezem, de nem találtam más ilyesmi topikot, így meg szeretném kérdezni, hogy a Getty Images képekhez milyen engedély kell pontosa és lehet egyáltalán?
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Szia.
Mivel a képek vízjelesek (rajta van az oldal neve) ezért lényegében nyugodtan viheted, mert rajta van a képen a forrás. Beágyazni is nyugodtan be lehet ágyazni ugyanis ha a képre kattint az ember, Getty-n nyílik meg. Amúgy pedig vásárolni kell a HQ képeket. ( Lásd: https://imgur.com/hNMrVKt )
De azért hátha vannak okosabbak nálam, de szerintem ennyi.
2017. augusztus 05. 08:36
Idézet (AliceLiza @ 2017.08.05. 01:19)
Szia.
Mivel a képek vízjelesek (rajta van az oldal neve) ezért lényegében nyugodtan viheted, mert rajta van a képen a forrás. Beágyazni is nyugodtan be lehet ágyazni ugyanis ha a képre kattint az ember, Getty-n nyílik meg. Amúgy pedig vásárolni kell a HQ képeket. ( Lásd: https://imgur.com/hNMrVKt )
Köszönöm szépen a válaszodat!
2017. augusztus 23. 16:00
Üdv! Egy kis gond akadt a profilommal. Elkezdtem írni az utolsó szöveget, de ez bizonyos szótól nem dolgozza fel a rendszer, hiába írtam újra negyedszerre is. Megkérdeztem mást is, nála is ez van. Tudom, hogy az emojikat nem tudja feldolgozni a rendszer, nem is írtam bele. Nem is a karakterszám lehet a gond, mert láttam már ennél hosszabb bemutatkozást.
Ha valaki tudja a választ, előre is köszönöm!
2017. augusztus 23. 16:06
Idézet (simplegirl. @ 2017.08.23. 16:00)
Üdv! Egy kis gond akadt a profilommal. Elkezdtem írni az utolsó szöveget, de ez bizonyos szótól nem dolgozza fel a rendszer, hiába írtam újra negyedszerre is. Megkérdeztem mást is, nála is ez van. Tudom, hogy az emojikat nem tudja feldolgozni a rendszer, nem is írtam bele.
Szia! Csak egy tipp, de nem lehet hogy karakter limitje van? Szóval túl hosszú lenne már a szöveg? Próbáld meg úgy hogy kiszedsz egy részt és úgy írod. Ha más nem, akkor a böngészőt indítsd újra.
2017. augusztus 23. 16:25
Idézet (AliceLiza @ 2017.08.23. 16:06)
Szia! Csak egy tipp, de nem lehet hogy karakter limitje van? Szóval túl hosszú lenne már a szöveg? Próbáld meg úgy hogy kiszedsz egy részt és úgy írod. Ha más nem, akkor a böngészőt indítsd újra.
Tényleg ez volt a baj, pedig máskor volt hosszabb profilom és nem csinálta. Köszönöm szépen a válaszodat!
2017. augusztus 23. 16:44
Idézet (simplegirl. @ 2017.08.23. 16:25)
Tényleg ez volt a baj, pedig máskor volt hosszabb profilom és nem csinálta. Köszönöm szépen a válaszodat!
Nagyon szívesen!
2017. augusztus 24. 12:21
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
Sziasztok! Ma feljöttem egy kicsit módosítani a profilom, de láttam hogy eléggé hiányos a bemutatkozásom, mivel eltűntek a képek és a gifek. Viszont a szívecskés képek fent vannak. Egészen idáig semmi baj nem volt. Szeretném megkérdezni hogy miért van ez vagy volt-e valakinek hasonló problémája?
2017. augusztus 24. 12:31
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 69815 Azonosító: 265584 offline |
Idézet (Picy @ 2017.08.24. 12:21)
Sziasztok! Ma feljöttem egy kicsit módosítani a profilom, de láttam hogy eléggé hiányos a bemutatkozásom, mivel eltűntek a képek és a gifek. Viszont a szívecskés képek fent vannak. Egészen idáig semmi baj nem volt. Szeretném megkérdezni hogy miért van ez vagy volt-e valakinek hasonló problémája?
szia ha kulso kepmegoszto oldalt hasznaltal es igy illesztetted be a kepeket url cimmel peldaul, akkor elofordulhat, hogy toroltek a kepeket vagy megszunt a szolgaltato es ezert tuntek el es gondolom nem ugyanonnan valasztottad oket, ezert maradhattak meg a szivecskesek
2017. augusztus 24. 15:51
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
Idézet (Alysia @ 2017.08.24. 12:31)
szia ha kulso kepmegoszto oldalt hasznaltal es igy illesztetted be a kepeket url cimmel peldaul, akkor elofordulhat, hogy toroltek a kepeket vagy megszunt a szolgaltato es ezert tuntek el es gondolom nem ugyanonnan valasztottad oket, ezert maradhattak meg a szivecskesek
köszönöm a választ
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2017. augusztus 25. 20:41
Móni72új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.19. Hozzászólás: 59 Csatolások: 5 Azonosító: 264963 offline |
Nem tudom, jó helyen járok-e ezzel a kérdéssel, de nem találtam technikai problémához fórumot.
Miért van az, hogy a jóistennek se sikerül beírnom új nevet adatlapon a "Kapcsolódó sztárok sorba??
Olyat, amit NEM a legördülő menüből jönne, mert nincs a listában. Egyszerűen nem veszi be!
Tudnátok segíteni?
Miért van az, hogy a jóistennek se sikerül beírnom új nevet adatlapon a "Kapcsolódó sztárok sorba??
Olyat, amit NEM a legördülő menüből jönne, mert nincs a listában. Egyszerűen nem veszi be!
Tudnátok segíteni?
2017. augusztus 25. 20:45
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 69815 Azonosító: 265584 offline |
Idézet (Móni72 @ 2017.08.25. 20:41)
Nem tudom, jó helyen járok-e ezzel a kérdéssel, de nem találtam technikai problémához fórumot.
Tudnátok segíteni?
Tudnátok segíteni?
Csak olyan személyt enged a "Kapcsolódó sztárok" részhez csatolni, akinek van adatlapja. Nem lehet, hogy olyan személlyel próbálkozol, aki nincs az oldalon?
2017. augusztus 25. 21:24
Móni72új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.19. Hozzászólás: 59 Csatolások: 5 Azonosító: 264963 offline |
Igen, ez lehet. Nekem nem volt világos eddig, hogy
de végülis logikus, hiszen képpel hogy adhatná hozzá másképp, hehe...Szóval ezt benéztem... bocs.
de végülis logikus, hiszen képpel hogy adhatná hozzá másképp, hehe...Szóval ezt benéztem... bocs.
Idézet (Alysia @ 2017.08.25. 20:45)
Csak olyan személyt enged a "Kapcsolódó sztárok" részhez csatolni, akinek van adatlapja. Nem lehet, hogy olyan személlyel próbálkozol, aki nincs az oldalon?
Alysia
2017. szeptember 14. 08:14
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Sziasztok!
Most szembesültem a problémával, hogy nem enged képet feltölteni. Vagyis úgy csinál, mintha megtenné, majd se a hozzászólás írásánál, se, ha elküldöm nem látszik semmi.
Másnak is van ilyen, vagy itt keressem a problémát?
Köszi a segítséget!
Most szembesültem a problémával, hogy nem enged képet feltölteni. Vagyis úgy csinál, mintha megtenné, majd se a hozzászólás írásánál, se, ha elküldöm nem látszik semmi.
Köszi a segítséget!
2017. szeptember 14. 08:17
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3563 Csatolások: 68357 Azonosító: 155975 offline |
Idézet (kurrek @ 2017.09.14. 08:14)
Sziasztok!
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!
Szia!
Nálam is ez a helyzet. :/
2017. szeptember 18. 07:56
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (Selz1992 @ 2017.09.14. 08:17)
Szia!
Megint ugyanez a hiba lépett fel és már kezd irritálni...nem lehetne ezzel valamit kezdeni?
Másik böngészővel és másik gépen se engedi, úgyhogy nem hiszem, hogy nálam van a baj.
Selz1992
2017. szeptember 18. 15:42
Idézet (kurrek @ 2017.09.18. 07:56)
Megint ugyanez a hiba lépett fel és már kezd irritálni...nem lehetne ezzel valamit kezdeni?
Másik böngészővel és másik gépen se engedi, úgyhogy nem hiszem, hogy nálam van a baj.
Nálam is mindig ez van, mindenkinél szerintem. :/
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.