Starity

Két versenyző távozott ismételten az X-Faktorból

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 29. 18:27 #21
- törölt felhasználó -    
Bereznay-nak be se kellett volna jutnia... Ő volt az idei év Petics Kristófja. rohog.gif
Viola egyébként szerintem tovább ment volna ha most nem adják be a kisfilmet, amiben bevallotta, hogy igazából már itt sem akar lenni csak a modellkedésének beindításában reménykedik.
De egyébként én Líviát sem tudom hovatenni... Igen, szép hangja van, de Ő egy operaénekes. Minden más dalt ha énekelnie kell, harmatgyenge. pardon.gif
2017. október 30. 09:29 #22
Liana410
Liana410
visszatérő vendég
 
StátuszMusic is such a big part of my life but i can't sing.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.11.09.
Hozzászólás: 143
Csatolások: 0
Azonosító: 235744
Offline offline
Operaénekest hogyan lehet hasonlítani egy olyan emberhez, aki énekelni sem tud?!Violának idáig sem kellett volna jutnia, miatta esett ki egy-két olyan ember, akinek van hangja!A másik ilyen érthetetlen dolog számomra a Tóth Bettina jelenség;az sem tud énekelni, csak hörögni és nyögdécselni.Mindenkinek mondják, hogy hozzon valami újat, csak neki nem.Hát persze, mert ő nem tud énekelni, tehát más műfajban nem fog menni semmire.Ricco és Claudia vagy Lívia ülhetne a zsűriszékben, mert ők TUDNAK ÉNEKELNI és TEHETSÉGESEK, nem úgy mint ez a szánalmas csapat.
2017. október 30. 10:19 #23
- törölt felhasználó -    
Nekem igazából egyik extrémebb versenyzővel sincs bajom, hiszen emberileg Viola is és Bettina is szimpatikus, viszont a műsorban semmi keresnivalójuk. Ezen nincs mit kertelni, attól, hogy látványilag fent tudják tartani az emberek érdeklődését, nem lesznek jó előadók. Az meg, hogy belekerült az adásba, amint Viola bevallja, hogy csak a modellkedés miatt jelentkezett a versenyre, a világ legnagyobb bakija volt, bár van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül vágták bele a kisfilmjébe. Valószínűleg a készítők és Viola számára is evidens volt, hogy egy ilyen után nem fognak rá szavazni.
Mindenesetre az én kedvencem még bent van, hajrá Berta Dani! :3
2017. október 30. 20:02 #24
XIXO tea
XIXO tea
 
Státusz#15év #fuvola #starity #zene #B.H. <333 #győr
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.06.05.
Hozzászólás: 854
Csatolások: 1
Azonosító: 256877
Offline offline
Hát pedig a Dani egy vicces figura volt, megcsinálhatná a szempilláimat... rohog.gif
Viola a műsor elején nem volt szimpatikus se a hangja se a kinézete. De idővel elkezdtem sajnálni, hogy annyira csúnyítja magát, mert nem hisz önmagában és ezért ilyen amilyen. A hangja nem lett sokkal jobb, az énekléshez eléggé tehetségtelen. Modellkedésben meg kiváló lett volna, ha nem csúfítja el magát ennyire az önkritikája miatt... dehát most már nincs mit tenni...
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

ByeAlex ByeAlex 779.