...legalábbis ezt mondják a külföldiek! Nézzük a legjobb mémeket Siklósi Örsnek köszönhetően az Eurovízióról, amelyek szinte vírusként terjedtek el a közösségi médián.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az AWS nyerte a legjobb mém-díját az Eurovízión
2018. május 14. 22:59
Zentabieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 261040 offline |
Mar volt Eurovizio? Nemar lemaradtam xd (ebbol most latszik mekkora fan vagyok)
2018. május 15. 13:30
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline |
Szerintem inkább cikizik! Ciki volt
2018. május 15. 16:05
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Jó látni,hogy az amerikaik is nézik az ESC-t,még akkor is,ha az indulóinkról nincsennek jó véleménnyel:D
Szerintem mémek esetén is ikonikusabb ,,A Csirke",de az biztos,hogy az AWS is kiemelkedő xD
Szerintem mémek esetén is ikonikusabb ,,A Csirke",de az biztos,hogy az AWS is kiemelkedő xD
2018. május 15. 17:04
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Hát ezek nagyon jók! Legalább valami pozitív dolog is lett a médiában Magyarországgal kapcsolatban Amúgy PewDiePie mindegyik számról írt egy-két vicces szót, nem csak a magyarról, ha valakit érdekel nézze meg őket, nagyon jópofák.
2018. május 15. 17:29
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Egyébként szerintem szuper volt a dalunk, tudom, nem mindenkinek jön be a stílus, de nekem eddig az egyik, ha nem legjobban tetsző eurovíziós dalunk.
2018. május 15. 17:58
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline |
Szerintem tök jó volt a dal Mondjuk tényleg olyan volt az előadás mintha valami középiskolai fiúbanda adta volna elő, de jófejek
A legjobb ezek közül a Mood:yells in hungarian meme. Sokan mondják, hogy olyan hangzása van a magyar nyelvnek mintha mindig mérgesek lennénk.
A legjobb ezek közül a Mood:yells in hungarian meme. Sokan mondják, hogy olyan hangzása van a magyar nyelvnek mintha mindig mérgesek lennénk.
2018. május 15. 19:34
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
na, pewdiepie-t muszáj volt megemlíteni a cikkben.
2018. május 15. 19:55
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 594 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Esküszöm elolvastam, de semmit nem tudtam meg ebből az irományból
2018. május 17. 17:51
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
lol pewdie... mintha az ő videói cseppet sem lennének erőltetettek:D
amúgy meg nagyon vicces volt, sokszor észrevettem, hogy milyen fejeket vág. legalább a mém bajnokságot mi nyertük, szerintem ez többet ér lol
amúgy meg nagyon vicces volt, sokszor észrevettem, hogy milyen fejeket vág. legalább a mém bajnokságot mi nyertük, szerintem ez többet ér lol
2018. május 18. 16:46
BeliveGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 269847 offline |
Pewdie a te véleményed nahonn nem kell ide , mert a te videód is erőltetett!
Aztán pedig Sárkánypóz !!! LOL ...
De amúgy tényleg ők voltak a legjobb mémáradatok , meg a sokkot kapó kis svéd srác !
Aztán pedig Sárkánypóz !!! LOL ...
De amúgy tényleg ők voltak a legjobb mémáradatok , meg a sokkot kapó kis svéd srác !
2018. május 18. 19:11
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline |
tök jó fejek! nemtom mi baja van ennek a Pewdiepie-nek
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.