Pàr napja bukkantam rà erre a sorozatra és annyira magàval ragadott, hogy màr le is daràltam az eddigi részeket. Zseniàlis. Minden idök legjobb rablos sztorija (szerintem), remek tervvel, izgalmakkat. Egy percig sem unatkoztam. Spoiler nélkül csak annyit irnék a történetröl, hogy az állami pénznyomdàbol akarnak 2,4 milliàrd eurot elrabolni.
Úrsula Corberó - Tokio
Itziar Ituño - Raquel Murillo
Álvaro Morte - El Profesor
Paco Tous - Moscú
Pedro Alonso - Berlín
Alba Flores - Nairobi
Miguel Herrán - Río
Jaime Lorente - Denver
Esther Acebo - Mónica Gaztambide
Enrique Arce - Arturo Román
María Pedraza - Alison Parker
Darko Peric - Helsinki
La Casa de Papel / A nagy pénzrablás (2017-)
2018. július 29. 00:05
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
9 felhasználónak tetszik:
LDreamP,
Romolia,
yonghee.,
Alexiiis,
nightfever,
Glamster,
chaoswitch.,
standoffan,
Blarece
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.