Jelenleg fotósként dolgozó Zita, őszintén nyilatkozott arról, hogy bizony felszaladtak rá a kilók, illetve más titkokat is elárult az életéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debreczeni Zita kilenc kilót felszedett, de jobban érzi magát, mint valaha
2019. január 08. 11:19
Szoktam nézni a Liluland-et és láttam ezt a részt is.
Amint megjelent a videó a sajtó már is felkapta, hogy 9 kilót hízott. Eléggé megdöbbentő volt, hogy ez volt a legfontosabb információ azok után ahogy megnyílt Lilunak.
Néhol úgy állították be a dolgot, mintha ez számára egy hatalmas tragédia lenne, pedig a videóban nem is mondott ilyet.
Sajnálom, hogy ennyit sikerült megérteni, gondolom Zita is megbanta már, hogy elmondta.
Örülök viszont, hogy magára talált, mostanában egyre jobban kedvelem.
Amint megjelent a videó a sajtó már is felkapta, hogy 9 kilót hízott. Eléggé megdöbbentő volt, hogy ez volt a legfontosabb információ azok után ahogy megnyílt Lilunak.

Sajnálom, hogy ennyit sikerült megérteni, gondolom Zita is megbanta már, hogy elmondta.
Örülök viszont, hogy magára talált, mostanában egyre jobban kedvelem.
2019. január 08. 17:51
![]() |
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 ![]() |
Nem az a fontos hogy kívül mi van hanem hogy belül. Nem a mérleget kell nézni hanem azt ahogy a tükörben nézünk ki még azt ahogy érezzük magunkat. Sose voltam olyan nehéz mint most de mégis most vagyok a legjobban megelégedve magammal.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Ilyen volt a közös munka.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.