The Game megint azzal kérkedik, hogy szexszelt a Kardashian-Jenner lányokkal. De ezúttal túl messzire ment: megalázó szövegeket rappelt róluk egy felvételen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyilvánosan alázták porig Kim Kardashiant és Kylie Jennert
2019. január 28. 19:55
![]() |
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 ![]() |
Kim Kardashiant nem kell megalázni, ő saját magát alázza. Egyébiránt, teljesen el tudom képzelni, hogy mindkét K lány megvolt neki, egészségére.
A "dalról" pedig annyit, hogy aki hallgatott már rap zenét, az tudja hogy néha csak dobálják a rímeket egymás után, ami épp oda illik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy valós sztorit ad ki.
A "dalról" pedig annyit, hogy aki hallgatott már rap zenét, az tudja hogy néha csak dobálják a rímeket egymás után, ami épp oda illik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy valós sztorit ad ki.

2019. január 28. 20:04
![]() |
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 ![]() |
Akár igaz, akár nem, akármilyenek lehetnek a Kardashian-Jenner lányok. De ez undorító. Konkrétan a hányinger elfogott, miközben olvastam
2019. január 30. 17:46
![]() |
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 ![]() |
mindjárt rosszul leszek... gusztustalan
2019. február 02. 18:12
![]() |
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 751 Csatolások: 53 Azonosító: 265915 ![]() |
nem ismerem annyira, de eléggé szánalmas egy ember lehet
2019. február 10. 10:16
![]() |
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 ![]() |
Idézet (Kiim @ 2019.01.28. 19:55)
Kim Kardashiant nem kell megalázni, ő saját magát alázza. Egyébiránt, teljesen el tudom képzelni, hogy mindkét K lány megvolt neki, egészségére.
Egyetértek veled valami hasonlót írtam volna én is. Köszi hogy leírtad helyettem, jó hogy nem egyedül én gondolom így.

Met-gála: Sophie Turner elárulta, összezavarodott Kendall Jenner szépségétől
Met-gála: Sophie Turner elárulta, összezavarodott Kendall Jenner szépségétől
Találkoztak a gálán.

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Nicola Coughlan árulta el a hírt.

Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
SNL-es monológjára utalt.

Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
Most már nem zavarja, ha nőként is utalnak rá.

Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Bieber rajongói kiakadtak.