Ard Gelinck a fiatal photoshopper időutazást valósít meg azzal, hogy egyesíti az egyes korok fotóit. A legutóbb készült képeitől minden bizonnyal nosztalgikus hangulatba kerül a néző és könnyeket is csalhat a szemekbe. A képek magukért beszélnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magával ragadó montázsokat photosopolt egy grafikus a sztárok fiatalkori és jelenkori énjéből
2019. február 24. 21:43
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline |
Olyan mint szülő és gyerek néhány képen:)
Tom Cruise-t megmotoztam volna fiatalon:D
Tom Cruise-t megmotoztam volna fiatalon:D
2019. február 25. 00:02
Hina707visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.21. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 270160 offline |
Idézet (Harlow @ 2019.02.24. 15:42)
Bocsánat, ha én vagyok tudatlan, de én úgy tudom, Leo A visszatérō címū filmért kapta az Oscart, nem a Wall Street farkasáért.
Ez nekem is szemet szúrt.
Mellesleg remek képek lettek, megmosolyogtatóak.
2019. február 25. 09:28
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Nekem is szemet szúrt, hogy Leo A visszaterőért kapott Oscart. Ha már valaki cikket ír, nézzen már jobban utána a dolgoknak mielőtt publikálja.
Amúgy jó képek.
Amúgy jó képek.
2019. február 25. 10:22
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Ha már cikket írunk, akkor nézzünk már jobban utána a dolgoknak. Leo a Visszatérőért kapott Oscart, nem pedig a Wall Streetért.
De jók lettek amúgy nagyon a képek!
De jók lettek amúgy nagyon a képek!
2019. március 10. 11:55
ezek baromi ilyesztőek számomra, mintha a gyerekükkel lennének o.o
2019. április 19. 19:09
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline |
Nekem a Paul McCartneyes, A Daniel Radcliffe- es és az Emma Watsonos tetszik a legjobban!!!
2019. május 06. 16:51
Nekem az Emma Watsonos és a Daniel Radcliffees tetszik! És nem csak mert Harry Potter Fan vagyok.
2019. május 18. 23:41
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Néhány elég gyatra munka. Példának okáért az a Cher-es kép valahogy arányaiban nem oké. A régebbi önmaga kétszer nagyobb mint a mostani. De amúgy a többi jó lett csak a Cher-es nagyon feltűnő...
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.