Starity

Scooter Braun ismét felhozta Taylor Swifttel kirobbant vitáját

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. május 12. 18:42 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
Újra szóba került egy interjúban az egész dráma, Scooter elmondta, mit tanult belőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. május 12. 20:03 #2
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Imádom Taylor-t és mellette állok, mert keményen megdolgozott az albumaival az évek alatt, pláne, hogy van egy albuma amit full egyedül írt és most ezek Scooter kezében vannak, aki gúnyt űzött belőle Kanye-val és Justin-nal karöltve.
Viszont úgy gondolom, hogy a fanok átléptek egy bizonyos határt. Akármilyen ember legyen Scooter, senki nem érdemli azt, hogy emberek ezreitől halálos fenyegetést kapjon ő és a családja is nap mint nap. A felesége meg a gyermekei meg pláne nem tehetnek az egészről, miért kell őket belevonni?
Akármennyire szeretem Taylor-t, szerintem ezzel az üggyel kapcsolatban sok minden el van hallgatva és egyik fél sem ártatlan. Taylor-nak nem kellett volna belevonnia ebbe az elvetemült rajongóit, amivel egy család biztonságát veszélyezteti, Scooter-nak meg mondjuk nem kellene ennyire ragaszkodnia Taylor albumaihoz és az abból származó bevételekhez, ha már ennyire hangoztatja, hogy aggódik a saját és a családja biztonságáért.
Ez az ügy a kettőjük harca, nem értem miért kell a nyilvánosság előtt drámázni és belevonni olyan embereket, akiknek semmi köze hozzá.
1 felhasználónak tetszik: Harlow
2020. május 13. 11:57 #3
- törölt felhasználó -    
Teljesen megértem. Bár nyílván ő sem teljesen ártatlan az ügyben, hiszen az érmének két oldala van, de Taylor rettentő gyerekesen kezeli a helyzetet. Egy multimilliomos énekesnőről beszélünk. Nyílvánvaló, hogy ha akarná, jogi úton oldaná meg a dolgot. Minden lehetőség adott számára, hogy pert indítson. Ennek ellenére, insta storyzik az esetről, és belevonja a rajongóit, akik tisztelet a kivételnek, de nagyrészt vérmesek, teljesen elvetemültek, az átlagéletkoruk pedig a 14 év, tehát semmilyen szinten nem értenek az egész dologhoz. Undorító, amit a fanjai leművelnek. Egyáltalán nem normális a viselkedésük. Teljesen megszállottak más hírességekkel, főleg Scooter-el és az ő csapatában lévőkkel. A saját kedvencük élete helyett csak másokéval vannak elfoglalva. Nem csodálom, hogy Scooter félti a családját tőlük, mert sok köztük nem teljesen normális, és köpködjetek le, de ez az igazság. Scooternek valóban nem kéne ragaszkodni a dalokhoz(bár biztos vagyok benne, hogy Taylor annak idején aláírt erről egy szerződést), de Taylornak is teljesen máshogy kéne hozzáállnia ehhez az egészhez, mert semmilyen módon nem tartozik az ügyük, sem a rajongóira, sem úgy általában véve a nyilvánosságra.
2020. május 13. 14:29 #4
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.04.
Hozzászólás: 488
Csatolások: 0
Azonosító: 220562
Offline offline
Ha egy sztár a közösségi médiában csak a szépet és a jót osztja meg a világban az oké de ha megmeri osztani az őt ért rossz dolgokat és negatív véleménnyel van valakiről/valamiről akkor az már baj és tilos. Taylor soha nem mondta vagy utalt a rajongóinak arra hogy fenyegessék meg halálosan az általa nem kedvelt embereket legyen az Scooter vagy akár pl, Kanye vagy akárki. Ha valamelyik rajongója úgy dönt hogy ezt megteszi akkor az a saját felelőssége nem Tayloré.. Isten ne adja de pl ha valaki tényleg megverné Scootert akkor Taylort kéne a börtönbe küldeni csak mert a közösségi médiában véleményt alkotott egy őt ért dologgal kapcsolatban? (mondjuk az egészben csak az a vicc hogy mindenki azt írja hogy ezek a fenyegetőzök agyatlan 10-14 évesek szóval hahó ezeknek a kis gyerekeknek esélyük sem lenne beváltani a fenyegetéseket egy épp eszű felnőtt rajongó meg pusztán ezért biztos nem kockáztatna plusz nehéz is lenne a több tucat biztonsági őrön átjutni xd) Szóval ez az egész Scooter részéről csak egy okos reklám fogás amit jól megragadott és vissza fordította Taylor ellen.

Amúgy a dologról meg az a véleményem hogy Taylornak az egészben egy élet munkája van ami Scooternek semmit sem jelent ő csak a pénzt látja benne a évek kemény munkáit nem.
Csak hogy értsük a dolgokat, egy olyan emberhez kerültek teljesen gáz módon a masterek, aki éveken keresztül nyilvánosan támadta Taylort, ez az ember kap minden egyes dollár bevételt az összes lejátszásból streaming serviceken, vásárlásból, youtubeból, stb.

Én már csak azt nem értem ha tényleg valós a félelme és nem csak egy okos reklám fogás (bár szerintem az utóbbi) akkor miért nem lép vissza? Tényleg ennyivel többet ér neki az a pénz amit Taylor után kap mint a családja biztonsága?
2020. május 13. 14:58 #5
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Taylor pontosan tudja hogy mekkora a befolyása, nekem az hogy nem ő mondta hogy essenek neki nem jó magyarázat.
2020. május 14. 20:43 #6
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég
 
StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.19.
Hozzászólás: 350
Csatolások: 0
Azonosító: 263801
Offline offline
Nincs olyan év, amikor ez a nő ne pécizne ki magának valakit. Csodálom a tehetségét, hihetetlen hogy mindig képes elhitetni az emberekkel, hogy ő az áldozat.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok