A Glee sztárja megemlékezett volt kollégájáról: „Nagyon nehéz úgy tenni, mintha Mark Salling nem létezett volna”.
A teljes cikkhez kattints ide!
#Glee: Heather Morris nem tudja elfelejteni a pedofil Mark Sallinget
2020. december 18. 21:14
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Ez sem normális....glee család mondhatom...gondoljon az áldozataira,ártatlan kisgyerekek,sírjon utánuk is. Egy fan videon kiakadt,mert kitakarták a fejét..nem mintha a tv-be valaha is újra ismételnék a sorozatot,ezt köszönheti a "beteg" családtagjának. Az pedig,hogy Cory-t és Naya-t,két ártatlan jó embert MER egy féreggel összehasonlítani,egy mondatba írni a nevüket...she throught she did somethin...így talán majd megsajnálják meg bocsánatot kérnek,nem igaz? Amikor Naya is teljes mértékben elítélte akkoriban,és a kettőtt teszi egymás mellé példának. Az egész Gleeből senkisem védte,illetve pártolta,de ő most ki áll mellette. Kicsit csalódás volt most ez nekem.
2020. december 19. 01:53
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline |
Egy szempontból igazat adok neki. Amit Mark tett arra nincs bocsánat, de nem lehet úgy tenni, mintha Mark és Puck nem léteztek volna. Mark sokáig alakította Puckot, méghozzá nagyon jól. Puck is a glee része. Amikor meghalt szomorú voltam, hogy idáig jutott. És valóban. Pedofília egy betegség. Nem menti fel, de nem is tehetett róla, hogy ilyen lezt. A többiek szerintem azért nem beszéltek róla, mert ilyen helyzetben nem lehet mit mondani.
2020. december 19. 09:58
Wow akik ennyire empatikusak egy pedoifllal, aki hozzájárult ártatlan gyerekek bántalmazásához... Az akkor is így tenne, ha nem egy ismert emberről lenne szó, akit valaha kedvelt? Vagy ennyire együttérző Miss Heather az áldozatok iránt is?
2020. december 19. 11:22
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Ő maga is leírta, hogy amit Mark tett, arra nincs bocsánat. Nem értem, hogy miért kell ezen ennyi embernek kiakadnia. Egy szóval sem mondta Heather, hogy bárkinek is el kéne felejtenie vagy meg kéne bocsátania azért, amit Mark elkövetett. A pedofília igenis betegség, de ez nem mentség semmire, és Heather sem állította, hogy az lenne.
2020. december 19. 17:40
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Szerintem ez minden oldalból szarul jött ki. Ő is rosszul kezelte, de megérthető nehéz helyzetben van ő is azt kapott amikor meglátta a képet. Jobban tette volna ha ezt a szeretteivel beszéli meg és nem nyilvánosan akad ki.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.