Starity

Háború van Meghan Markle, Harry herceg és a Buckingham-palota között

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 03. 20:46 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
A Buckingham-palota reagált a vádakra Meghan Markle ellen: egyértelműen háborúban áll a királyi család a hercegi párossal szemben.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 03. 21:11 #2
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2013
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
A drága család akcióba lendült akkor nem tettek semmit amikor Harryt meg Meghant alázta mindenki. Ezek a titokzatos jelentések olyanoktól jöttek akik korábban Williamnek dolgoztak csak át lettek irányítva Harryhez amikor megnősült ez felért egy kirúgással akkor de meglepő módon most megint Williamnek dolgoznak nem is fura a dolog saját belső embere volt a testvére minden lépéséről tudni akart. Sok Harrynek dolgozó panaszkodott hogy már korán reggel emaileket kapnak a napi munkamenetről és Meghan meg Harry már 8 előtt az irodájukban van ez nem pászolt nekik csinálhattak akármit mindig rosszul jöttek ki belőle
2021. március 06. 21:56 #3
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 453
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Ezek az emberek jó pénzért és szakmai elismerésért cserébe dolgoznak a palotában, cserébe viszont különböző szerződéseket kell aláírniuk, ami szerint nem szivárogtathatnak ki semmilyen információt a királyi családról. Ezek a mostani állítások, amik napvilágot láttak Meghanről, egy színvonalas angol újságban kerültek publikálásra, nem egy sokadrangú pletykalapban. Ha a The Times lehoz valamilyen hírt, azt tanúkkal és tényekkel tudja alátámasztani, valószínűleg nem is alacsony szintekről informálták őket. De az az igazság, hogy a sok kisstílű vádaskodás meg beszólogatás után, amit Harry és Meghan művel az utóbbi egy évben, meg is érdemlik, hogy ne hallgasson Angliában mindenki arról, hogy valójában milyen emberek ők. Illetve a cikk után pár nappal később kiadott palotai nyilatkozat sem tagadta egy szóval sem a történteket, hanem ígéretet tett arra, hogy igaz, csak utólag, de jobban utána fog nézni ezeknek a dolgoknak.
1 felhasználónak tetszik: Harlow
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok