Starity

Ezeket a tényeket ferdítette el Meghan Markle az Oprah-interjúban

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 14. 10:59 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Ebben a cikkben összegyűjtöttünk olyan tényeket, amelyeket Meghan Markle elferdített, hogy illeszkedjenek a történetébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 14. 11:21 #2
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Szerintem mind megcáfolható, nem látunk bele a fejébe attól még lehet hogy ő így érezte.
2021. március 14. 12:06 #3
Mensch
Mensch
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.12.
Hozzászólás: 152
Csatolások: 0
Azonosító: 242652
Offline offline
Nem hiszem, hogy nagyon elferdített dolgokat állított Meghan, különben nem került volna kenyértörésre sor. Pláne nem úgy, hogyha a Harry részéről már előzőleg nem lettek volna tele a lelke tüskékkel! Ő mondta ma, (és én hiszek neki), hogy soha sem hagyta volna el a családját és a palotát, ha támogatást kaptak volna a részükről! Bárki is analizálni próbálja ezt a történetet és történéseket ne felejtse el, hogy itt nem egy hétköznapi fiatal házasokról van szó akik nem jöttek ki az apóssal, hanem a világ legbefolyásosabb királyi dinasztiájáról, többszázéves piszok szigorú szabályokkal.Ezért is tűnhet egy hétköznapi embernek nem igazán hihető sok minden, ami a királyi családon belül történik, s ahogyan történik! PS: Minden respektem Harry-é, mert volt bátorsága mindent feladni a szeretett nőért! Remélem boldogságra talált a neje oldalán, és ez még sokáig így is marad.....
2021. március 14. 13:26 #4
LollyPoop
LollyPoop
 
StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.03.08.
Hozzászólás: 941
Csatolások: 0
Azonosító: 262892
Offline offline
Az 1. pontban leírtak simán érthetőek. Szakmailag egyetlen pszichológus/pszichiáter/terapeuta sem kezelhet sem rokont, de még csak ismerőst sem, úgyhogy egyáltalán nem furcsa, hogy Meghan nem járt hozzájuk terápiára. Az már inkább, hogy a kapcsolataik révén miért nem tudtak szerezni egy megbízható kívülállót, ha szükség lett volna rá. Ez viszont magyarázható azzal, hogy a palota tartott tőle, hogy olyan információk szivároghatnak ki, amik árthatnak a királyi családnak... És a kör bezárult.
2021. március 14. 14:22 #5
Sanyedli
Sanyedli
visszatérő vendég
 
Státusz'Élni és élni hagyni!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.10.
Hozzászólás: 237
Csatolások: 0
Azonosító: 287817
Offline offline
A második pontban leírtakat Harry magától nem tudta? Azért ez elég ciki rájuk nézve.Amúgy itt jön le hogy miért is nem tudták beilleszkedni,mert még arra sem vették a fáradságot hogy utána nézzenek a lehetőségeknek.Ez a mentális segítségre is igaz lehet.De degradálni egyszerűbb.
2021. március 14. 15:43 #6
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2013
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Nem mehetett dokihoz mert az rossz fényt vet a királyi családra ha egy idegbeteg tagja van aki öngyilkos hajlamokkal rendelkezik mi olyan nehéz ezen amit nem lehet megérteni Diana bulimiás volt és megpróbált kárt tenni magában de őt is lesz..ák. Magányos volt miután hozzáment akárhányszor szeretett volna találkozni egy barátjával vagy csak elmenni valahova a válasz nem volt a lánybúcsúja egy wellnes hétvége volt, minden mozdulatuk ellenőrizve volt pont mint az összes többi családtagnak. Ami a hercegi rangot érinti nem konkrétan azt akarták hogy hercegi rangja legyen a gyereknek hanem legyen nemesi rang mert akkor védelmet is kap, ha Harry nagybátyjának gyerekei kaptak nemesi rangot akkor az ő fia miért nem. A cégen belül vannak emberkék akik nagyon meg akartak szabadulni tőlük és megtettek mindent hogy senkitől ne kapjanak segítséget konkrétan a királynőtől ő a feje az egésznek de nulla hatalma van de ez nem esik le az embereknek, ha a királynő mint nagymamád felhív hogy feleségestől menj el hozzá és maradj is ott estére aztán pár órával később a cég egyik fejes dolgozója közli nem lesz oké mert sok dolga van a királynőnek akkor már ott lehet tudni valami gáz van
2021. március 14. 20:15 #7
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.03.21.
Hozzászólás: 850
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Offline offline
Szánalmas utó próbálkozások arra hogy meghazuttolják az állításait
2021. március 15. 06:53 #8
sdsd
sdsd
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 185
Csatolások: 0
Azonosító: 162879
Offline offline
1. Etikátlan egy pszichológiai szakembernek rokont vagy valamelyik szerettét kezelnie. Ennyit erről.
2. Valószínűleg arra az időre visszakapta az útlevelét.

Mivel az első két pont után úgy éreztem, nem érdemes tovább olvasnom a cikket, a harmadik pontot nem olvastam el.
2021. március 20. 11:24 #9
vikimumus
vikimumus
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.24.
Hozzászólás: 995
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Offline offline
Szánalmas, ahogyan próbálják őt mindig meghazudtolni. Eddig nem mondhatta el a véleményét, most meg elmondta és az a baj. Ő a saját szemszögéből mondta el a dolgokat, de az nem azt jelenti, hogy ferdített volna az igazságon. Igazság is sokféle van. Az 1. pontban leírt dolog akkora hülyeség, hogy szavakat nem is találok rá. Az anyukája nyilván nem kezelhette, mert a rokona, mással meg nem kerülhetett kapcsolatba, mert féltek, hogy kitudódik a dolog. A 2. pont is marhaság. A magány nemcsak azt jelenti, hoyg a szó legszorosabb értelmében nem találkozhat senkivel. Elvették az útlevelét. Az, hogy mégis járt külföldön, csak azt bizonyítja, hogy ha akarta a család, visszaadta neki. A hercegi cím pedig persze, hogy jogos. Harry születése jogán az és ezt nem kell, hogy befolyásolja, hogy éppen hol lakik. Meghan pedig a házassága révén kapta meg a címet és miért is mondana le róla? Undorító, hogy a Starity enged leközölni ilyen cikket! Elegem van már abból, hogy az emberek Meghant utálják. De miért is? Mert beleszeretett Harry-be? Basszus, micsoda galád tett! (Az utóbbi mondat szarkazmus). Azt a nőt utlják sokan, aki miatt megváltoztattak egy reklámfilmet, mert már gyerekként a nők jogaiért küzdött. Egy olyan nőt, aki ingyenkonyhán dolgozott, miközben a Briliáns elméket forgatta. Egy olyan nőt, aki segített abban, hogy valamelyik afrikai településen kutat építsenek, hogy a nőknek ne kelljen több órát sétálni naponta, hogy tiszta vízhez jusson a család. Egy olyan nőt, aki folyton a nők jogaiért küzd! Biztos ő sem tökéletes ember, ahogyan senki sem. De nem hiszem, hogy ilyen bánásmódot érdemelne! Az emberek a filmekben mindig drukkolnak, hogy a rangon aluli lány megkapja a herceget. A való világban miért nem? Miért kell más boldogságát tönkretenni? Ha valamikor egyszer esetleg tönkremegy a házasságuk, az a média és a sok hülye ember miatt lesz. Mert idegekkel nehezen lehet bírni ezt az egészet. Más nem megy a közösségi oldalakon, mint a mérhetetlen gyűlölet. Folyton megítélnek az emberek olyanokat, akiket nem ismernek. Ők olyan tökéletesek? Én azt mondom, hogy mindenki inkább a saját háza táján sepergessen! Különben meg meghannak azt is sokan felrótták, hogy már volt házas. Ezek szerint sokan úgy gondolják, hogy ha az embernek 1 kapcsolata tönkremegy, akkor nincs joga másikhoz? Már annyira unom, hogy sokan küldetésnek veszik azt, hogy ezt a párt kritizálja. Mégis mi közünk van ahhoz, hogy mit csinálnak? Az, hogy híresek és írnak róluk, az egy dolog. De CSAK ŐK tudják igazán, hogy mi történik velük, nem mi!
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2021. március 23. 15:23 #10
MarilynFox
MarilynFox
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.23.
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 288468
Offline offline
It also seems to me that much is just escaped from context
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok