NFL
2011. szeptember 15. 23:36
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Brady megmutatta hogy ő a liga legjobb QB-je! A hétvégén nehéz meccs vár ránk,mert a San Diego is nagyon jó Riversel de azért behúzzuk! A Houston meg még nagyon messze van a Pats szintjétől! Majd ha ők is egy 16:0-ás alapszakaszt csinálnak akkor már beszélhetünk erről addig csak szimplán jó kis csapat a Houston! A Colts jelenleg Manning nélkül nagyon gyenge így nyerhetik a főcsoportot ezzel tuti a playoff!Go Pats Go Brady!
2011. szeptember 19. 08:24
Jó úgy felkelni, hogy kikapott a csapatom..
Cowboys @ 49ers 27:24 (hosszabbításban)
A meccset nem néztem, de ma mindenképp bepótolom. Ahogy a meccs utáni kommenteket olvasom, megint jöttek a konzervatív playhívások. Pont ezért lett elküldve tavaly Samurai Mike és most Harbaugh ugyanazt csinálja.
A futás megint nem ment, Gore 20 kísérletből 47 yard..
Cowboys @ 49ers 27:24 (hosszabbításban)
A meccset nem néztem, de ma mindenképp bepótolom. Ahogy a meccs utáni kommenteket olvasom, megint jöttek a konzervatív playhívások. Pont ezért lett elküldve tavaly Samurai Mike és most Harbaugh ugyanazt csinálja.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. szeptember 20. 10:53
Felkerültek a hétfő esti meccs és az e heti szurkolólányok képei, ezzel teljes a 2. hét..
Jó szemezgetést hozzá!
Jó szemezgetést hozzá!
2011. szeptember 20. 15:32
Brady megint mekkorát játszott
remélem meg se állunk a Super Bowlig, és azt is behúzzuk.
mondjuk nem akarok sose elbizakodott lenni, de nagyon érik már a 4. gyűrű...
Secondaryn tényleg lenne mit javítani.
Pufifánk Wilfork milyen interceptiont hozott már össze
Lions meg milyet alázott már, azért kicsit többet vártam a Chiefs-től. Atlantát meg kezdem megszeretni, mondjuk főleg azért mert Ryan a fantasy QB-m
Lions meg milyet alázott már, azért kicsit többet vártam a Chiefs-től. Atlantát meg kezdem megszeretni, mondjuk főleg azért mert Ryan a fantasy QB-m
2011. szeptember 21. 15:22
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (bertmccracken @ 2011.09.20. 15:32)
Brady megint mekkorát játszott
remélem meg se állunk a Super Bowlig, és azt is behúzzuk.
Brady-nek megint tuti meglesz az MVP cím...és a Pats újfent a legnagyobb esélyesek között van...csak jussunk el a Super Bowl-ig...
2011. szeptember 25. 19:08
Végre normális időben van 49ers meccs. Ha esetleg valaki szeretné nézni, itt egy faxa kis stream:
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e408ea265576
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e408ea265576
2011. szeptember 25. 21:06
én is találtam streamet a Dolphins meccshez!
hááá elképesztő hogy a red zone-ban egyszerűen elfogy a csapat nem értem!
képtelenek a TD-re, a futókat Thomas-t és Busht meg állandóan beküldik a darálóba a offense fal is nincs a helyzet magaslatán sokszor!
szóval nem tudom mi lesz a vége ha nyerünk itt Cleveland-ben azt csak a szerencsének köszönhetjük!
Henne jól játszik egyébként rajta nem múlik!
az meg a másik hogy nagyon fegyelmezetlen a csapat a védelem és Marshall is gyűjti a felesleges büntetéseket!
hááá elképesztő hogy a red zone-ban egyszerűen elfogy a csapat nem értem!
Henne jól játszik egyébként rajta nem múlik!
az meg a másik hogy nagyon fegyelmezetlen a csapat a védelem és Marshall is gyűjti a felesleges büntetéseket!
2011. szeptember 25. 21:27
Remélem a 49ers meccset senki sem nézi ... én még ekkora **-t az életben nem láttam, mint amit ezek focinak hisznek. Egyik csapat sem érdemel győzelmet. A két offense teljesítménye egyenlő a nullával.
10 perccel a vége előtt 49ers @ Bengals 3:3
Gore elvesztette a labdát a saját 16 yardosunknál ... faxa
10 perccel a vége előtt 49ers @ Bengals 3:3
Gore elvesztette a labdát a saját 16 yardosunknál ... faxa
2011. szeptember 25. 21:58
hááá aki azt mondta hogy ez a Dolphins vinni fogja idén valamire azt ki kell ábrándítanom!ez egy nagyon csúnya negatív mérleg lesz idén!
azta kuuuva átmentem Buffalo-ba és egál a meccs azigen!
azta kuuuva átmentem Buffalo-ba és egál a meccs azigen!
2011. szeptember 25. 22:15
Neee ... végig a Dolphins vezetett. Ezt, hogy sikerült összehozni?
Közben a Frisco nagy szenvedéssel, de behúzta a meccset. A Defense mindent megtett a győzelemért, az utolsó percekben 2 picket is szereztek, de az Offense bénázásának köszönhetően, meleg volt a pite a végén.
San Francisco 49ers @ Cincinnati Bengals 13:8
Közben a Frisco nagy szenvedéssel, de behúzta a meccset. A Defense mindent megtett a győzelemért, az utolsó percekben 2 picket is szereztek, de az Offense bénázásának köszönhetően, meleg volt a pite a végén.
San Francisco 49ers @ Cincinnati Bengals 13:8
2011. szeptember 25. 22:19
ááá ne is beszéljünk róla a jövőbe tekintek!
Brady 4 interception-t dobott ha nem látom el se hiszem!
há ő is csak ember!
baszki red zoneban a bills!
há ő is csak ember!
2011. szeptember 25. 22:23
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.25. 22:19)
ááá ne is beszéljünk róla a jövőbe tekintek!
há ő is csak ember!
há ő is csak ember!
nekem mondod? kaparom össze az állam a földről...de azért ott a 4 TD passz...Welker meg 216 yard
azért komoly lehet a meccs
2011. szeptember 25. 22:25
háá ezek berúgták a field goalt ha ezt mondja nekem valaki hogy a bills megveri a pats-et kiröhögtem volna!
hááá mindenki sziporkázik a csoportunkba csak a Dolphins szenved nagyszerű!
2011. szeptember 25. 22:34
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.25. 22:25)
háá ezek berúgták a field goalt ha ezt mondja nekem valaki hogy a bills megveri a pats-et kiröhögtem volna!
hát én azért nem...tudtam hogy szoros meccs lesz...de ennyire??? ki hitte volna hogy Brady 4 INT-et dob
2011. szeptember 26. 07:36
Lehet, hogy idén az NFC West még a tavalyi teljesítményét is alulmúlja és 5-6 győzelemmel bejut valamelyik csapat a rájátszásba? Ahogy az eredményeket és a sorsolást nézem lehetséges.
A szezon előtt mindenki által csoportelsőnek várt Rams eddig 3 vereséggel utolsó. Még nem láttam Rams meccset idén, de a másik három csapatot már láttam és ilyen kilátástalan támadójátékkal, hogy egyáltalán valakiben felmerül, hogy egy leendő playoff csapatot lát..
Ha valaki más véleményen van, kérem indokolja meg a dolgot, hátha bennem van a hiba és csak én látom ilyen rosszul a helyzetet..
A szezon előtt mindenki által csoportelsőnek várt Rams eddig 3 vereséggel utolsó. Még nem láttam Rams meccset idén, de a másik három csapatot már láttam és ilyen kilátástalan támadójátékkal, hogy egyáltalán valakiben felmerül, hogy egy leendő playoff csapatot lát..
Ha valaki más véleményen van, kérem indokolja meg a dolgot, hátha bennem van a hiba és csak én látom ilyen rosszul a helyzetet..
gonzales7
2011. október 02. 20:20
Ronnie Brown, hogy mit művelt
... Nem jött össze a futás és megpróbálta eldobni a labdát ... fumble lett a vége.
A szakértő, aki elemezte, azt mondta, hogy ő még életében nem látott ilyent..
Most már összeszedhetné magát kicsit a támadósor. A védelem nem sokáig bírja. Így is a yardokat hozza a Philly, de a pontok nem úgy jönnek, ahogy arra számítani lehetett.
Alex Smith ... fumble
... Nagy vereség lesz így a vége
A szakértő, aki elemezte, azt mondta, hogy ő még életében nem látott ilyent..
Most már összeszedhetné magát kicsit a támadósor. A védelem nem sokáig bírja. Így is a yardokat hozza a Philly, de a pontok nem úgy jönnek, ahogy arra számítani lehetett.
Alex Smith ... fumble
gonzales7
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.