azért nem semmi a 49ers formajavulása erre az idényre...7-1-gyel állnak most és ha jól tévedek csak a Packers áll jobb mérleggel...le a kalappal a Frisco előtt!!!
NFL
2011. november 10. 22:36
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
olvastam hogy a héten meglehet a rájátszásba jutás a San Francisco-nak
azért nem semmi a 49ers formajavulása erre az idényre...7-1-gyel állnak most és ha jól tévedek csak a Packers áll jobb mérleggel...le a kalappal a Frisco előtt!!!
2011. november 11. 08:00
Idézet (Macaroth @ 2011.11.10. 22:36)
olvastam hogy a héten meglehet a rájátszásba jutás a San Francisco-nak
Azért ott még nem tartunk, hogy a rájátszás már most meglegyen ... leghamarabb a 12. héten, a Ravens ellen lehet meg a biztos csoportgyőzelem.
Ahhoz az kell, hogy mi mindent nyerjünk, az üldözők pedig mindent elveszítsenek. A következő 8 meccsünkből 5 csoporton belül lesz, viszont jön a Giants és a Steelers, és megyünk még Baltimoreba ... ezek lesznek az igazán nehéz meccsek
Az, hogy a csoport meglesz, már szinte biztos ... most már csak az lehet a cél, hogy a Playoff első körében pihenhessünk.
Igen, csak a Packersnek van jobb mérlege, de hát ők már más kategóriába tartoznak..
Egy érdekes cikk az elit irányítókról (Alex Smith
http://blog.sfgate.com/49ers/2011/11/10/harbaugh-alex-smith-is-an-elite-qb/
"Who could’ve predicted back in Week 1 that Alex Smith and the San Francisco 49ers would be ranked higher in ESPN’s power rankings than Tom Brady and the New England Patriots?"
A Frisco már szinte minden power rankingen 2. helyen áll..
1 felhasználónak tetszik:
Macaroth
2011. november 14. 01:47
New York Giants @ San Francisco 49ers 20:27
Huhh ... hát erre nem számítottam, megvan a 8:1. Aki teheti, nézze meg ezt a meccset, érdemes
A Frisco védelme megint hatalmasat játszott, csakúgy, mint a Giants védelme. És akkor még nem is beszéltem a támadókról..
Harbaugh Coach of the Year
Huhh ... hát erre nem számítottam, megvan a 8:1. Aki teheti, nézze meg ezt a meccset, érdemes
ConfigKT
2011. november 14. 12:59
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Idézet (mooka @ 2011.11.14. 01:47)
New York Giants @ San Francisco 49ers 20:27
A Frisco védelme megint hatalmasat játszott, csakúgy, mint a Giants védelme. És akkor még nem is beszéltem a támadókról..
Ezek a Harbaugh gyerekek értenek vmit nagyon, mert Jim, és John is eléggé jól vezetik a csapatukat...
Ami a meccset illeti, szerintem egy kicsit szerencse is kellett a végén...Mario Manningham, ha elkapja azt a hosszú paszt, meg ha nem tud felenyúlni Smith a végén...de persze nincs olyan, hogy "Ha"...
Ja...és egyre jobban örülök a Miami feltámadásának...
2011. november 14. 13:52
Idézet (ConfigKT @ 2011.11.14. 12:59)
Ezek a Harbaugh gyerekek értenek vmit nagyon, mert Jim, és John is eléggé jól vezetik a csapatukat...
Ami a meccset illeti, szerintem egy kicsit szerencse is kellett a végén...Mario Manningham, ha elkapja azt a hosszú paszt, meg ha nem tud felenyúlni Smith a végén...de persze nincs olyan, hogy "Ha"...
Így már biztos a 0-16 az INDnek...remélem eszükbe sem jut feltámadni, mert az lenne csak a csalódás... 
... ha Ted Ginn Jr.-nek nincs olyan lukas keze, akkor Alex Smith sem adta volna el a labdát ... a kezéből a fejére, a fejéről meg a védő kezébe pattant a labda ... Nem is értem, hogy miért próbálják elkapóként használni, amikor ez már nem az első ilyen volt nála. Returnernek tökéletes, hagyják csak abban a szerepkörben..
Justin Smith-nél nincs olyan, hogy "ha" ... ő fel tud nyúlni
A Colts témához hozzászólni nagyon nem tudok. Nem értem, hogy mi van ott.
ConfigKT
2011. november 14. 14:49
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Idézet (mooka @ 2011.11.14. 13:52)
... ha Ted Ginn Jr.-nek nincs olyan lukas keze, akkor Alex Smith sem adta volna el a labdát ... a kezéből a fejére, a fejéről meg a védő kezébe pattant a labda ... Nem is értem, hogy miért próbálják elkapóként használni, amikor ez már nem az első ilyen volt nála. Returnernek tökéletes, hagyják csak abban a szerepkörben..
A liga legjobb 3-4-es DE-je.
Ez a jövő évi 1/1 szinte biztos. Bár olvastam olyan híreket, mely szerint Manning lehet, hogy beszállna 1-2 meccsre, mert már ő sem bírja nézni ezt a szenvedést
Akkor azért izgalmasabb lenne ez a harc Luckért 
Nem tudom, láttad-e véletlenül a Colts összefoglalót, de a végén szegények az arc kifejezése mindent elárult a kialakult helyzetről?!
Manning arc
2011. november 14. 15:15
Idézet (ConfigKT @ 2011.11.14. 14:49)
Nem tudom, láttad-e véletlenül a Colts összefoglalót, de a végén szegények az arc kifejezése mindent elárult a kialakult helyzetről?!
Ez az Orlovsky meg a Painter(megjegyzem 30sec-t nem tudott kibírni INT nélkül
) gyerek, annyit sem ér, mint Manning kisujján a köröm...szánalmas...
Manning arc
Manning arc
Megnéztem az összefoglalót.. Mit akarsz? 1 percre rá a Colts visszaszerezte a labdát
ConfigKT
2011. december 05. 09:37
Ki gondolta volna a szezon előtt, hogy a 49ers lesz az első csapat, aki megnyeri a csoportját?
... szerintem senki
Frank Gore 73 yardot futott a Rams ellen, ezzel megelőzte Joe Perry-t és lett a franchise történetének legtöbb yardot futó játékosa. Joe Perry eddig 7344 yarddal tartotta a rekordot, Gore most 7396 yardnál tart.
A 49ers lehozta ezt a meccset is úgy, hogy nem futottak ellenük TD-t és ezzel megdöntötte a Providence Steam Roller rekordját, akik 1928-ban tudták úgy kezdeni a szezont, hogy az első 11 meccsen nem kaptak futott TD-t. Továbbra sincs olyan futó, aki átlépte volna a 100 yardot ellenünk, így ez a rekord is folytatódik ... 34 ilyen meccsnél tartunk
De, hogy ne csak a 49ers-ről írjak, a Packers is megnyerte a csoportját, igaz a Giants ellen nem volt könnyű dolguk, csak egy FG-val sikerült nyerni.
Frank Gore 73 yardot futott a Rams ellen, ezzel megelőzte Joe Perry-t és lett a franchise történetének legtöbb yardot futó játékosa. Joe Perry eddig 7344 yarddal tartotta a rekordot, Gore most 7396 yardnál tart.
A 49ers lehozta ezt a meccset is úgy, hogy nem futottak ellenük TD-t és ezzel megdöntötte a Providence Steam Roller rekordját, akik 1928-ban tudták úgy kezdeni a szezont, hogy az első 11 meccsen nem kaptak futott TD-t. Továbbra sincs olyan futó, aki átlépte volna a 100 yardot ellenünk, így ez a rekord is folytatódik ... 34 ilyen meccsnél tartunk
De, hogy ne csak a 49ers-ről írjak, a Packers is megnyerte a csoportját, igaz a Giants ellen nem volt könnyű dolguk, csak egy FG-val sikerült nyerni.
gonzales7
2011. december 05. 12:13
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (mooka @ 2011.12.05. 09:37)
Ez az NFL. Minden meccsen akár percenként képesek rekordokat megdönteni, legyenek azok viszonylag frissek, vagy szakállasak.
Idézet (mooka @ 2011.12.05. 09:37)
Semmi bajom a Green Bay-el, de ezen a mecsen kaptak egy kis támogatást a játékvezető csapattól. Volt egy-két döntés ami 50-50, de volt egy pár, ami elég erősen beleszólt a mérkőzésbe pontok szempontjából. Ahogy az Kovács Sanyi szakértő kommentátor úr ki is fejtette, egy bajnokot nem kell ilyen látványosan támogatni. Offensive Pass Interference helyett Defensive-re fújták. Az a dadógós labda az End Zone-ban inkább incomplete pass volt, mint TD.
A Giants viszont az idei alpszakasz legjobb meccsét hozta. Bár azért most is volt néhány érdeks hívás. Egy sikertelen hosszú passz, utána egy középső futás, majd egy screen, a végeredmény meg 1 megtett yard, és másfél perc a pályán...
Ahogy láttam, a Saints megint tarolt. Ez a Tebow gyerek úgy látszik jó kabalája lesz a Denvernek, Newton is jó napot zárt, a Patriots - Colts meccs pedig látatlanban oszágos kettes volt, az idei teljesítmény alapján.
Tamás2.0
2012. január 09. 10:47
azta mindenit mekkora volt a Broncos-Steelers nahhh ez a football!!!
2012. január 09. 13:21
|
|
ozolivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 116 Csatolások: 2 Azonosító: 55592 offline
|
Tebow imája megint meghallgattatott! A Denver megverte egy fantasztikus mecsen a Steelerst! Bradyék viszont nagy falat lesz nekik így a Pats játszik majd Afc döntőt a Ravensel! Az Nfc döntő szerintem egy Saint vs Packers amiből Breesék mennek a Super bowlba ott viszont kikapnak a Patriotstól! Go Brady go Pats!
2012. január 11. 19:06
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (ozoli @ 2012.01.09. 13:21)
Tebow imája megint meghallgattatott! A Denver megverte egy fantasztikus mecsen a Steelerst! Bradyék viszont nagy falat lesz nekik így a Pats játszik majd Afc döntőt a Ravensel! Az Nfc döntő szerintem egy Saint vs Packers amiből Breesék mennek a Super bowlba ott viszont kikapnak a Patriotstól! Go Brady go Pats!
Igen Go Pats de kérem azért ne írjuk még le Wonder Tebow-t...az előző meccsük is elég izgalmas volt és azért ott a tény hogy az előző Super Bowl egyik résztvevőjét verte meg a Denver...nem lesz ez olyan egyértelmű meccs...és nem is biztos hogy a másik továbbjutó a Ravens lesz...inkább tartom esélyesnek a Houston-t...de azért GO PATS!!!
2012. január 12. 17:40
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.12. 14:40)
azért a 49-et sem írnám még le! 
én sem (sőt szerintem super bowl-ba jutnak) de a 49ers az NFC-be vannak míg most az AFC-ről beszéltünk
ha már NFC...szerintem 49ers-Giants lesz a döntő és onnan a Frisco jut tovább a nagydöntőbe
2012. január 12. 18:01
Idézet (Macaroth @ 2012.01.12. 17:40)
én sem (sőt szerintem super bowl-ba jutnak) de a 49ers az NFC-be vannak míg most az AFC-ről beszéltünk
ha már NFC...szerintem 49ers-Giants lesz a döntő és onnan a Frisco jut tovább a nagydöntőbe
ozolit idézem:
"Az Nfc döntő szerintem egy Saint vs Packers amiből Breesék mennek a Super bowlba"
erre írtam hogy a 49-et nem írnám le!
ez szerintem nfc nem Afc!
2012. január 14. 19:53
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.12. 18:01)
ozolit idézem:
"Az Nfc döntő szerintem egy Saint vs Packers amiből Breesék mennek a Super bowlba"
igaz elvesztem a sorok között
gonzales7
2012. január 14. 21:53
Idézet (mooka @ 2012.01.14. 21:44)
... és a 49ers-nek drukkolni
ez csak természetes!
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Megvannak a helyszínek.
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, néhány részlet a ruháról.
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Nagyon megváltozott a színész külseje.