Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 09. 20:53 #10281
- törölt felhasználó -    
mai tinilánykákból. mindennap 20 kiló sminket magukra kennek, de miért??? think.gif bolond.gif válasz az, hogy: pattanásosak!
anyád, én még full ragyás fejjel is képes vagyok kimenni az utcára. természetes dolog, hogy a tinédzserek pattanásosak. oké, hogy nem valami jó ha úgy nézel ki, mint egy varangy, de ez van, el kell viselni. felnőtt korodra úgyis elmúlik (már ha nem sminkeled ki magad ennyi idősen mindennap úgy, mintha bálba mennél) az évfolyamtársaim is úgy sminkelik magukat, mintha már 20 évesek lennének (annyinak is néznek ki). nem értem, a mai lányok mért hiszik azt, hogy ez a szép shout.gif
7 felhasználónak tetszik: Shadygirl, sg1992, Cute girl 998, LaDySmIth, TearsOnMirror, Bátor Ventillátor, JadeB
2015. szeptember 09. 21:08 #10282
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Itt siránkozom már mióta, hogy magányos vagyok, meg blabla, holott csak a hozzáállásomon kellene változtatni. De neeeeem, én inkább kibújok ez alól is. LOGIKA.
7 felhasználónak tetszik: Shadygirl, sg1992, Jody, Rocket, LaDySmIth, Phaedra, Bátor Ventillátor
2015. szeptember 09. 22:34 #10283
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17626
Csatolások: 18427
Azonosító: 168141
Szerintem 2005 óta nem tanultam ennyit, mint az elmúlt másfél héten. Mindig megéltem abból, amit órán hallottam, tízperces itthoni tanulásokkal 4,8-as átlaggal végeztem anno és azóta is tartom a 4,6-os átlagot. Legalábbis idáig. Üzletiből egyből hat oldalt feladtak és nem a legkönnyebb tananyagból, és az irodalom tanár is 8 oldalt kér majd pénteken számon, s akkor még a történelmet, a németet és a matekot nem is említettem. Múlt pénteken már olyannyira kész voltam, hogy amint hazaértem beestem az ágyba és nyolcig aludtam, akkor is arra keltem, hogy csörög a mobilom. Agyilag kész vagyok, minden bajom van. Nem mellesleg még két hetet kell várnom, hogy a doki megnézze a csuklómat és adjon rá valamit, reményeim szerint egy jó kis sínt, ami legalább megakadályozza a mozgásban s talán segít a megnyúlott ínszalagjaimon. Abban reménykedni sem merek, hogy teljesen elmulasztja a fájdalmat, annyira optimista még én se vagyok.
A gólyaavató miatt is izgulok, végre megértük, hogy tizedikesek lettünk - három év után kész felüdülés volt a 10C feliratot látni - és adhatunk be egy pályázatot az avató megrendezésére. Nem csak a szívatás végett akarunk nyerni, hanem amiatt is, hogy végre egyszer valamiben leverjük a németeseket. Három órán keresztül a feladatokat válogattuk, gyűjtöttük és nagyon reméljük, hogy lesz valami eredménye, mert mindig mindent az A-sok nyernek. Persze, ott a DÖK elnök, nyeressünk meg velük minden versenyt. Még a gólyaavatónkat is ők nyerték meg három évvel ezelőtt, az osztályfőnökük benne volt a zsűriben. mellow.gif

szerk.: Nézem a CSI-t erre megjelenik benne Justin Bieber... Még sorozatnézés közben sem vagyok biztonságban? nea.gif
6 felhasználónak tetszik: Shadygirl, sg1992, virgi09, Szandi0820, Bátor Ventillátor, JadeB
2015. szeptember 10. 16:48 #10284
- törölt felhasználó -    
Még évvégén jelentkeztem kémia fakultációra, mert olyan fősulira szeretnék menni, ahol előjön. Erre kiderül, hogy a csoport zsenikkel van tele, akik mind orvosnak, gyógyszerésznek, meg vegyészmérnöknek akarnak menni. Éppen ezért a tanár bejelentette, hogy akkor mi az emelt szintű érettségire hajtunk, és hamarosan készüljünk arra, hogy megírat velünk egy emelt kémia érettségit próbaképpen, a jegyet pedig vizsgajegynek számolja el. Én hülye meg azt hittem, hogy itt olyan alapokkal fogunk kezdeni, mint a molekula fogalma, és nem olyanokkal, mint 4-etil-5-izopropil-7,7,8-trimetil-6-propil-non-2-én. Olyan gyönyörű. Ma beszéltünk az igazgatóval, adhatom le a faktot, ha csak nem akarok megbukni. thumbsup.gif
8 felhasználónak tetszik: Shadygirl, Cute girl 998, sg1992, Lil98, virgi09, Szandi0820, Bátor Ventillátor, JadeB
2015. szeptember 10. 18:12 #10285
- törölt felhasználó -    
egyesek akkora arccal rendelkeznek, hogy ki kell bontani a falat, hogy beférjenek egy helyiségbe. eltaposhat bárkit következmények nélkül, mert a tanárok megvesznek érte, jó, hogy nem terítenek le előtte bársonyszőnyeget. csak legyen elég bőr a képeden, hogy élni is tudj vele. ha a szüleiddel is jóban van a fél suli, akkor pedig mindent szabad, az évet is nyugodtan zárhatod tíz dicsérettel. gondosan megírt puskával és a tanárok részrehajlásával ez könnyű, hiszen ők mást már azért is széttépnek, ha hátradől a székén, de feltűnően telefont használni és a padra tett füzetből másolni egyáltalán nem gond, sőt, ajánlott is. de csak neki. mert ő a minden, akinek a matektanárnő (!) is "véletlenül" elszámolt hat pontot, hogy meglegyen az ötös a dolgozatára. pedig ő pont, hogy arról híres, hogy számológéppel, brutális odafigyeléssel, többszöri átszámolással javít. de hát ő már szilveszterezett is a tanárnővel. ő olyan áldott, jótét lélek, aki éjt nappallá téve tanul, és neeem, egyszer sem mások súgnak neki számonkérésnél, puskázni sem szokott. soha. kicsit sem feltűnő, amikor a második padban ül, és nem bukik le, pedig a tanár ott bóklászik mellette. és még segít is neki. aztán persze henceg a kiváló eredményeivel. nem pofátlanság, dehogy :DDD annyira igazságtalan, hogy egy csomóan vért izzadnak a jó jegyért, másnak meg simán az ölébe hullik minden a két szép szeméért.
10 felhasználónak tetszik: Shadygirl, sg1992, Vans, Bátor Ventillátor, Cute girl 998, Szandi0820, Lil98, Rocket, virgi09, JadeB
2015. szeptember 10. 18:22 #10286
- törölt felhasználó -    
Elegem van abból h mindig nekem kell alkalmazkodnom másokhoz!!! Kezd egy kicsit unalmas lenni mad.gif
5 felhasználónak tetszik: Shadygirl, Bátor Ventillátor, Lovatics04, Rocket, bitchina
2015. szeptember 10. 19:18 #10287
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Tököm kivan:
Egyrészt:rohadtul náthás lettem dry.gif
Másrészt pedig angolból ha a 200 szóból egyet nem tudsz akkor az egész osztály ír egy dogát.
3 felhasználónak tetszik: Shadygirl, Bátor Ventillátor, JadeB
2015. szeptember 10. 20:49 #10288
goldman
goldman
Hozzászólás: 2470
Csatolások: 6673
Azonosító: 67315
Azzal, hogy többnyire azok fikáznak, meg hőbörögnek azon, hogy kiről szól, vagy kiről nem kéne szólnia az aktuális cikknek, akik soha, egyetlen sort se írtak még a magazinba a kommentjükön kívül. Bezzeg ugatni, na azt tudnak. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Blackheart.com, Szandi0820
2015. szeptember 11. 20:07 #10289
- törölt felhasználó -    
Fáradt vagyok. Tudom, én akartam angol felsőfokra menni, de marha jó, hogy még meg sem melegedtünk az iskolapadban, de én már rendszeresen estig tanulok, meg három hétre előre olyan vizsgadrukkom van, hogy az hihetetlen. Most még ugyan visz előre a kezdeti lelkesedés, meg a nyári elhatározás, hogy végig tudom én ezt csinálni, de... nem tudom. Már most belefáradtam, és még csak két hét telt el. Bizony nagyon nehéz szinte nulla szabadidővel élni. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: Shadygirl, sg1992, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Cute girl 998, JadeB
2015. szeptember 11. 20:27 #10290
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Az ofőnk konkrétan utál és én meg egy csaj volt a hetes, és egész héten szinte mindig én töröltem a táblát, meg locsoltam a virágokat. Erre a héten bevezette, hogy a többieket ki kell küldeni a teremből szünetre. És épp tesi után jöttek fel meg minden. Letörlöm a táblát, leülök inni. Bejön ofőm, hogy mit képzelek magamról, hogy egész héten semmit nem csinálok, meg nem küldöm ki a többieket csak nézek ki a fejemből.
wtf. blink.gif
6 felhasználónak tetszik: Shadygirl, Blackheart.com, Cute girl 998, sg1992, TearsOnMirror, Bátor Ventillátor
2015. szeptember 11. 22:01 #10291
- törölt felhasználó -    
Nyilvánvalóan sokkal nagyobb problémák vannak a világban az enyéimnél de: szeretnék már túl lenni ezen az éven. Túl a nyelvvizsgán, a felvételin, túl mindenen, mert már most elegem van. Szeretnék 2016 júniusáig ugrani az időben amikor már fellélegezhetek smileeee.gif (ugyanakkor meg persze ezeket is át kell élni)
8 felhasználónak tetszik: Shadygirl, Cute girl 998, sg1992, Jody, Bátor Ventillátor, Fannycska999, bitchina, JadeB
2015. szeptember 11. 22:24 #10292
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Egyszer kezdek el életemben egy kicsit fogyni, akkor is a nemlétező seggemből dry.gif
8 felhasználónak tetszik: Shadygirl, sg1992, Szandi0820, Jody, Bátor Ventillátor, Fannycska999, TarjaNightwish, JadeB
2015. szeptember 11. 22:33 #10293
kisrm
kisrm
új tag

StátuszTökön szúrjuk őket, mi aztán nem cicózunk. Puska a nyomiknak, kés a profiknak.
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 247016
A tanárok feladják kilóra az anyagot, mosolyognak és kurvára kellemes hétvégét kívánnak, mintha nem az előbb cseszték volna el a kellemes hétvégemet. jaj
11 felhasználónak tetszik: Shadygirl, sg1992, Szandi0820, Lovatics04, Wyrd, Jody, Rocket, Fannycska999, bitchina, Bátor Ventillátor, JadeB
2015. szeptember 11. 23:22 #10294
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Szép is lenne, ha a szorgalmi feladat ténylegesen szorgalmit jelentene és nem utólag derül ki, hogy akkor most veled ki fognak cs*szni mert nem csináltad meg...
7 felhasználónak tetszik: Shadygirl, Szandi0820, Lovatics04, Jody, bitchina, Bátor Ventillátor, JadeB
2015. szeptember 12. 08:45 #10295
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
azzal, hogy az egyik "barátnőm" milyen kétszínű. amikor velem van, teljes mértékben jó fej, sokat tudunk hülyülni de akár komolyan is el tudunk beszélgetni. viszont már irritál, hogy 10 éves kora óta folyton 10 kiló alapozót nyom az arcára, folyton műszempillát használ és sötét rúzst, meg persze azt a "cicatusvonalt" amitől a falra mászok, na és ő így képzeli magát a világ legjobb nőjének, és persze mindig azt mondja, hogy ő a világ legvonzóbb és legjobb testű nője rohog.gif nem azt mondom, hogy még csak a közelébe sincs ezzel a 10 kilós vakolattal a képén, de hogy jó alakja sincs, az is biztos, mert a nap 24 órájában csak ül otthon és flörtöl az interneten a pasikkal, akik azt hiszik a photoshoppolt képeire, hogy ő valójában így néz ki. na de még hogy meg is játssza magát mások előtt, na azt is rühellem. ő azt mondja, milyen különleges ő, közben ugyanolyan basic bitch mint a város háromnegyede.
6 felhasználónak tetszik: Shadygirl, sg1992, Lovatics04, bitchina, Bátor Ventillátor, JadeB
2015. szeptember 13. 11:55 #10296
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
A némettel. Az egész rohadt nyelvvel. Gyűlölöm. Nincs még egy tantárgy amit ennyire utálnék. Érteni még nagyjából értem, de nem tudom használni, és sosem volt egy rendes tanárom se, aki rendesen el tudta volna magyarázni... Ennek az évnek a végén elvileg leadhatnám, de ezt a szüleim csak akkor hagynák, ha már kb. középfokú-szinten tudnám beszélni. És az egy dolog, hogy nagyjából megértem a szövegeket, de beszélni, írni nem tudok németül; az egyetlen értelmes mondat amit tudok használni, az Ich habe keine Hausaufgaben (=nincs házim), és ezt holnap asszem elő is adhatom, mert már háromnegyed órája szenvedek azzal az egy kibszott feladattal, de már sírógörcsöm van tőle, és egyszerűen nem tudom megcsinálni.
7 felhasználónak tetszik: Lovatics04, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Wyrd, bitchina, Shadygirl, SmileyZ
2015. szeptember 13. 15:58 #10297
Evelin1D
Evelin1D
ღ Forever Young ღ
Hozzászólás: 1428
Csatolások: 7
Azonosító: 211179
Izomlázam van+ ilyen jó időbe tanulom kell dry.gif Ja és holnap suli sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Lovatics04
2015. szeptember 13. 19:38 #10298
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Fannycska999 @ 2015.09.13. 11:55)
A némettel. Az egész rohadt nyelvvel. Gyűlölöm. Nincs még egy tantárgy amit ennyire utálnék. Érteni még nagyjából értem, de nem tudom használni, és sosem volt egy rendes tanárom se, aki rendesen el tudta volna magyarázni... Ennek az évnek a végén elvileg leadhatnám, de ezt a szüleim csak akkor hagynák, ha már kb. középfokú-szinten tudnám beszélni. És az egy dolog, hogy nagyjából megértem a szövegeket, de beszélni, írni nem tudok németül; az egyetlen értelmes mondat amit tudok használni, az Ich habe keine Hausaufgaben (=nincs házim), és ezt holnap asszem elő is adhatom, mert már háromnegyed órája szenvedek azzal az egy kibszott feladattal, de már sírógörcsöm van tőle, és egyszerűen nem tudom megcsinálni.

Na hallod, én is pont így voltam vele. Német sucks. Ami megmaradt 4 év némettanulás után, az 1-1 random szó. Meg Rammstein-dalszövegek XD
2 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Shadygirl
2015. szeptember 13. 19:39 #10299
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Az egész hétvégémet a tanulásra szenteltem, vagyis csak a szlovák irodalomra. De már teljesen ki vagyok, olyan sok, hogy már komolyan a falra mászok tőle. Holnap dolgozatot írunk belőle és nagyjából már a háromnegyedét tudom, és erre az egyik osztálytársam azt írja, hogy azt mondta neki a tanár, hogy rendesen tanuljuk meg, mert mindent össze fog keverni, és a kérdést is máshogy fogja feltenni. Hát kösz. Ezt inkább egy olyannak adja fel aki anyanyelven beszéli a nyelvet.
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Szandi0820, JadeB, Fannycska999, Shadygirl
2015. szeptember 13. 20:15 #10300
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
a héten kétszer lesz első órába tesi. a többi napokon második-harmadik órában. smileeee.gif jah meg lesz olyan, hogy a fél osztálynak lesz első órája, a többinek meg hetedik. nem tudom ki volt az a nyomorék aki ezt összeállította. bár ebben az iskolában már semmin nem lepődök meg. a wc-ben egy szál cigit szívnak nyolcan, ráadásul valami ipari hulladékot, mert olyan rohadt büdös, tudom hogy töltött, de az sem ilyen büdös. de amúgy ők a menők.
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, JadeB, Bátor Ventillátor, Lovatics04, Lil98, Shadygirl
540 oldal 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!