Starity

VV Szandika megerőszakolná VV Olivért

2011. február 05. 16:04   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A „nagyszájú” lány megmondta: szívesen összejönne Olivérrel – de szerelemről szó sincs.

hirdetés
VV Szandika megerőszakolná VV Olivért

A valóságshow-ból majdnem távozó lány azt mondta, ha nem lenne ott Olivérnek Enikő, akkor ő már megerőszakolta volna. Mindez akkor derült ki, amikor Olivér a szeretethiányáról panaszkodott Szandikának és Anikónak.

„Annyira szeretethiányom van Szandika, hogy megőrülök, most már tényleg az van, hogy félóránként odamegyek és megölelek valakit – mondta VV Olivér. Ha tudnátok, mi dúl bennem” – tette hozzá. Szandika már nem bírta tovább, hozzáfűzte: „Ha tudnád, bennem milyen érzések dúlnak, de ezt végképp nem mondom el, mert megpecsételem a sorsom.”

A plasztikcica ezután Anikónak mondta el bánatát a fürdőszobában: 4-5 napja érzem, hogy most tényleg lefeküdnék vele. Nem vagyok szerelmes belé, csak most már 2 hónapja itt vagyok bezárva” – mondta a szőke lány.

Később, a szobába visszatérve Szandika már Olivérnek is elmondta, hogy mit is akar a férfitől – amire természetesen – a letaglózott Olivér nem nagyon tudott mit mondani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek