Starity

Justin Bieber nem tanult meg helyesen írni

2011. február 20. 18:06   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twitteren több mint 7 millió követője van Justinnak. Üzeneteit egykori tanárnője is el szokta olvasni, ám a tinisztár helyesírásával egyáltalán nincs megelégedve.

hirdetés
Justin Bieber nem tanult meg helyesen írni

Justin Bieber általános iskolai nyelvtantanára, Kim Booker a HollywoodLife magazinnak beszélt a tinisztár iskolai teljesítményéről:

„Justin értelmes gyerek, de... írásban nem igazán jól kommunikál. Valahányszor a Twitter-üzeneteit látom, szeretnék felállni és ordítani: »Hé, Justin, ezt nem így kell írni!«– mesélte a tanárnő, aki más bizalmas részleteket is megosztott a főiskoláról ábrándozó Bieber iskolai titkairól.

Elmondásából kiderült, hogy nyolcadikban volt rövid ideig egy barátnője, akivel napokon keresztül a telefonon lógott, aztán váratlanul szakítottak. Kiderült az is, hogy Justin már a suliban is népszerű volt, hisz mindenki őt tartotta az osztály bohócának: állandóan poénkodott, és mindig valami viccen törte a fejét. Előfordult, hogy gitárt hozott magával az iskolába, és az óra közepén énekelni kezdett. A tanárnő szerint, ha valami fontos volt Justin számára, mellőzte a tréfákat – csak sajnos ezek a fontosabb dolgok nem az iskolával voltak kapcsolatban.

A tanárnő végül megjegyezte, hogy egyetlen dolog van, melyben Bieber  kezdettől fogva nagyon béna volt, és ez azóta sem fejlődött, mégpedig a helyesírás. Ez van, senki sem tökéletes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek