Starity

Két pasi meg egy kicsi: vége a sikernek?

2011. június 10. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába találták meg azt, aki megmenthetné a show-műsort, a sorozatban szereplő színészek nem akarják, hogy folytatódjon Charlie nélkül.

hirdetés
Két pasi meg egy kicsi: vége a sikernek?

A Két pasi meg egy kicsi szereplője, Jon Cryer elmondta, hiába vették fel Ashton Kutchert a sorozatba, a színészek ugyanis úgy vélik, Charlie Sheen nélkül mit sem ér az egész munka.

A zűrös színészt azután bocsátották el, miután nyílt vitába keveredett a show készítőivel – többek közt Chuck Lorre-val. Cryer David Letterman show-jában nyilatkozott a folytatásról, és elmondta, a színészek nem biztosak a sorozat további sikereiben.

„Nagyszerű barát, szeretem. Közülünk senki sem akarta nélküle folytatni a produkciót. Fájó volt a búcsú, és zűrös a folytatás. Mindent napok alatt összedobtak: egy gyors találkozót Ashtonnal, a repülőutakat... Tudni szerették volna, hogy kijövünk-e vele. És minden jól ment” – nyilatkozta a színész.

Elmondása szerint bár várták a közös munkát Kutcherrel, mégis mindenkinek hiányzik Sheen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek