Starity

Selena Gomez felhagy az énekléssel

2011. augusztus 03. 12:12   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez feladja zenei karrierjét, hogy a színészetre koncentrálhasson.

hirdetés
Selena Gomez felhagy az énekléssel

Selena Gomez nemrégiben azt nyilatkozta, nem veszi komolyan a zenélést. Most még inkább úgy tűnik, komolyan gondolta e szavakat, ugyanis kijelentette: felhagy a zenéléssel, hogy színészi karrierjére koncentrálhasson.

Selena még egészen kicsiként kezdte el a színészetet a Barney és barátai című gyereksorozatban, de igazán híressé mégis a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozat tette. Csak később kezdett el érdeklődni az éneklés iránt, így érthető, hogy a színészet mindig előbbre való lesz nála.

Habár eddig panasz nélkül csinálta egyszerre mind a kettőt, most a 19 éves lány mégis úgy érzi, nem tud többé mindkettőre egyidejűleg koncentrálni.

„Azt hiszem, talán egyszerre egy dologhoz kéne ragaszkodnom. És ez valószínűleg a színészet lesz – mondta Selena az E! Newsnak. – Úgy gondolom, a zene örökké az életem része marad, még ha ez csak abból is áll majd, hogy énekelgetek a házban vagy a kocsiban. De úgy érzem, a színészet tartozik igazán hozzám.”

A Disney üdvöskéje hozátette, hogy nem bánta meg az éneklést, de most már úgy érzi, nem erre kellene összpontosítania fejlődése érdekében. „A zene természetesen remek lehetőség arra, hogy fejlődjek, de most inkább olyan karakterrekkel tudnék fejlődni, amelyek pont az ellentéteim.”

Selena eddig három lemezt adott ki bandájával, a Selena Gomez & the Scene-nel, és éppen első, We Own the Night című turnéjával járja Amerikát, melynek állomásaira barátja, Justin Bieber is elkíséri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek