Starity

Egy héten belül jön az új Lady Gaga-klip

2011. augusztus 14. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megérkezik a Grammy-díjas énekesnő új videoklipje, melyet a Born This Way nagylemezen lévő Yoü and I című dalhoz forgattak.

hirdetés
Egy héten belül jön az új Lady Gaga-klip

Július végén forgatták le Lady Gaga legújabb, Yoü and I című klipjét Nebraskában. A kisfilmben fel fog tűnni az énekesnő férfi és sellő alteregója is. A kislemez hivatalosan augusztus 23-án jelenik meg, és a rádiók is akkor kezdik el játszani. A Yoü and I borítóját nemrég tette közzé, melyen férfi alteregójaként, Jo Calderone-ként szerepelt, aki a klipben és a 2011-es MTV Video Music Awardson is fel fog tűnni.

Lady Gaga korábban elmondta már, hogy az új videoklip az ezredik Twitter-üzenetében fog érkezni. Az énekesnő nemrég beszélt a klip történetéről is.

„A videó elején télies ruhában sétálok végig New Yorkon, és a barátomhoz tartok – mesélte a Judas énekesnője. – Lesétálok az autópályára, és a lábaim véresek. Van négy út, amerre mehetek, de sok más történhet. A valóság és a fantázia közötti világban játszódik.”

Az énekesnő tegnap írta meg a Twitteren, hogy a videoklip egy héten belül érkezik.


Lady Gaga nemrég újabb képet osztott meg a Yoü and I klipből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek