Starity

VV5: Debreczeni Zitával kavart az alfahím

2011. október 27. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 széria Gergője a valós életben több híres hölggyel is közelebbi kapcsolatba került, valószínűleg nővére segítségével.

hirdetés
VV5: Debreczeni Zitával kavart az alfahím
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Gergő a villa falain belül is rögtön elkezdte csapni a szelet a szenvedélyes nőként bekerülő Seherezádénak, pedig nem egyedülállóként ment be a luxusbörtönbe. A tetovált fiú úgy tűnik tényleg egy alfahím, és szereti ha körberajongják a nők. Kiderült, hogy hódításainak listáján több népszerű magyar celeb hölgy neve is szerepel.

Dukai Regina öccse még a börtönévei előtt járt együtt Debreczeni Zitával. A fiú barátai állítják, hogy ha Gergő nem kerül a rács mögé, akkor egy hosszabb és érzelmesebb kapcsolata is lehetett volna a fekete hajú modellel, aki azonnal kiadta az útját, amikor letartóztatták.

Miután kikerült több playmate-tel összegabalyodott, de egy énekesnőt is az ágyába csábított. Tavaly nyáron a Fresh együttes szőke szépségével kerültek közelebbi kapcsolatba. Andi és Gergő sokáig úgy érezték, hogy megtalálták egymásban az igazit, de végül mégis barátként maradtak meg egymás mellett.

A két hölgy nem tagadja kapcsolatát a villa alfahímjével, és mindketten szurkolnak neki, hogy ő vigye haza a játék főnyereményét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek