Starity

Az Olsen ikrek lettek az év stílusikonjai

2011. november 13. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két Olsen lányt választotta meg a Vogue magazin a legjobban öltözött testvérpárnak.

hirdetés
Az Olsen ikrek lettek az év stílusikonjai

Mary-Kate és Ashley Olsen babért babérra arattak karrierjük során. Ez a 2011-es évben sem volt másként, hiszen divattervezőkként is sikerült újat alkotniuk, amikor áprilisban összefogtak, és online eladásra terveztek pólókat. A divatban való jártasságuknak köszönhetően most újabb elismerésre tettek szert, a Vogue magazin ugyanis 2011 legjobban öltözött testvéreinek kiáltotta ki a két hírességet.

Az egykori filmsztárok így Beyoncét és Solange Knowlest ütötték ki a nyeregből, hiszen eddig ők birtokolták ezt a megtisztelő címet. A magazin munkatársa, Mark Holgate a következőképpen fejezte ki magát a lányokkal kapcsolatban: „Létezik sikkesebb, stílusosabb, fantasztikusabb és eredetibb testvérpár az Olsen ikreknél?”

A listára természetesen sok híres celebpáros került fel, így Dakota és Elle Fanning, Kate és Pippa Middleton, valamint A közösségi háló sztárja, Rooney Mara és testvére, Kate is rajta tündököl.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek