Starity

Selena Gomez megköszönte rajongói támogatását

2011. december 27. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Selena édesanyja elvetélt, a sztár rögtön családjához utazott, lemondta médiaszerepléseit, koncertjeit, és a nehéz időszakot a családdal töltötte. Egészen tegnapig semmilyen üzenetet nem küldött a külvilág felé, azonban a Facebookon üzent rajongóinak.

hirdetés
Selena Gomez megköszönte rajongói támogatását

Még novemberben bombaként robbant a hír, miszerint Selena Gomez édesanyja várandós. A sztár a Twitteren osztotta meg követőivel az örömhírt, melyhez egy képet is postolt a boldog édesanyáról és édesapáról. „Anya és Brian végre megosztották velem az örömhírt... Anya terhes a kishúgommal vagy kisöcsémmel. Én vagyok a legboldogabb lány a világon!” – olvasható.

A Gomez család természetesen nagyon boldog és izgatott volt, ám az örömüket beárnyékolta egy szörnyű tragédia: Mandy néhány hetes terhesen elveszítette magzatát. Selena ekkor éppen Los Angelesben volt barátja, Justin Bieber koncertjén. Mikor megkapta a rossz hírt, pánikba esett, és azonnal hazautazott családjához, hogy együtt vészeljék át a tragédiát. A Disney-sztár törölte koncertjeit, lemondta a médiaszerepléseket, és az internetes közösségi oldalakról is visszavonult egy időre. Azonban tegnap megtörte a csendet, és a Facebookon üzent a nagyvilágnak.

"Kicsit megkésve, de boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.. Nem tudom elégszer megköszönni a törődéseteket, hogy végig mellettünk álltatok, és mindezért nagyon hálásak vagyunk. Nagyon szeretlek titeket, és reméljük, hogy kellemesen töltöttétek a családotokkal a karácsonyt. Szeretettel, én, Anya, Brian és az őrangyalunk, Scarlett. Isten áldjon titeket” – olvasható a kedves post Selena hivatalos Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek