Starity

Vége Lady Gaga és Taylor Kinney románcának

2012. május 03. 00:12   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb sztárpár vetett véget kapcsolatának: szakított Taylor Kinney és Lady Gaga.

hirdetés
Vége Lady Gaga és Taylor Kinney románcának

Lady Gaga mostanában nincs a topon. Nincs elég nagy érdeklődés legújabb lemeze iránt, és sorra buknak meg kislemezei, csakúgy, mint videoklipjei. Most még egy kudarc érte az énekesnőt, méghozzá szerelmi életében.

Taylor Kinney még tavaly, a Yoü & I klipjének forgatásán ismerkedett meg Lady Gagával. Azonban, mint kiderült, a szerelmes jelenetek eljátszása közben a két híresség között valóban lángra kapott az a bizonyos szikra.

Bár a pár nem verte nagy dobra kapcsolatukat, mindketten nagyon boldogok voltak. Év elején még arról cikkeztünk, hogy a szerelmesek közös házat vásároltak, hogy több időt tölthessenek együtt, így derült égből villámcsapásként jött a hír, miszerint a fiatalok véget vetettek kapcsolatuknak.

„Gaga egész évben megállás nélkül turnézni fog, és úgy gondolja, nem tud ezzel egyidőben egy kapcsolattal is megbirkózni – nyilatkozta Gaga egyik közeli barátja az Us Weeklynek. „Azonban az is döntő tényező volt, hogy Taylor önző volt. Csak magával foglalkozott, és nem fordított elég figyelmet Gagára.”

Így tehát az énekesnő volt az, aki megelégelte a kapcsolatot. A pár tavaly szeptemberben jött össze, így románcuk mindössze hét hónapig tartott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek