Starity

Megérkezett Ashley Greene új filmjének trailere

2012. május 25. 15:03   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg a The Apparition című film előzetese, amelyet augusztus 24-én mutatnak be a tengerentúlon.

hirdetés
Megérkezett Ashley Greene új filmjének trailere

A film a Parajelenség egyetemista verziójának is nevezhető, mivel egy rosszul elsült főiskolai kísérlet során, egy fiatal pá R. Kelly (Ashley Greene) és Ben (Sebastian Stan) rájön, hogy véletlenül megidéztek egy természetfeletti jelenséget. Mint kiderül, a kísértet a félelmükön táplákozik és a világvégén is megtalálja őket, bármennyire is bújkálnak és próbálnak megszabadulni tőle. Egyetlen reménységük egy természetfeletti jelenségekben jártas fiatalember, Patrick (Tom Felton), ám az ő segítsége nem biztos, hogy időben érkezik.

„Kelly nagyon is emberi. A halál hirtelen bekopog az ajtaján, ő pedig meg kell tanuljon túlélni. Sokkal tőbb érzelmet, veszteségérzetet és sebezhetőségett kellett mutatnom a kameráknak, mikor Kellyt játszottam.” – mondta el az Alkonyat-filmekben Alice Cullent megformáló Ashley Greene.

A színésznőt a LOL-on, az Alkonyat utolsó részén és ezen a horror filmen kívül idén valószínűleg nem láthatjuk más projektben, hiszen az ígéretesnek tűnő ABC-sorozata, az Americana végül nem fog adásba kerülni.

A film másik főszereplője, Sebastian Stan nagyon örült, hogy a két világsztárral dolgozhatott: „A rendezőnk még házit is adott, rengeteg horror klasszikust kellett megnéznünk. A forgatás során sokat improvizáltunk, voltak próbáink és jó mélyen beleástuk magunkat a történetbe, szóval sokkal több volt ez annál, mint csak ijedjünk meg és kész.”

Az érkező horror állítólag igaz történeten alapul, az előzetes alapján pedig egy elég érdekes filmnek nézhetünk elébe, amiben Ashley, Tom és Sebastian mellett Julianna Guill és Suzanne Ford is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek