Starity

Lana Del Rey ismét két videoklippel készül

2012. május 26. 20:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blue Jeans énekesnője hamarosan két kisfilmet is bemutat Born To Die című lemezéről. Az új klipeket a National Anthem és a Summertime Sadness című dalokhoz forgatták.

hirdetés
Lana Del Rey ismét két videoklippel készül

Lana Del Rey egy percig sem tétlenkedik mostanában, egymás után készíti és adja ki kisfilmjeit. Az énekesnő Born to Die című – hatalmas sikereket elért – nagylemezéről eddig megjelent kislemezként a Video Games, a címadó dal és a Blue Jeans, melyekhez videoklip is készült. A Carmen című szerzeményhez pedig csak videót adtak ki.

Az énekes-dalszerzőnő most ismét új klipeket forgatott le áprilisban és májusban. Már korábban kiderült, hogy az egyik kisfilm Lana egyik kedvenc számához a lemezről, a Summertime Sadness című dalhoz készül. A videó forgatását néhány napja fejezték csak be, de már rengeteg kép napvilágot látott belőle, és azt is tudni lehet, hogy az énekesnő mellett Jaime King is feltűnik majd benne, akinek a férje, Kyle Newman volt a klip rendezője.

Képek a Summertime Sadness forgatásáról

A másik kisfilm a National Anthem című számhoz készül, mely az album egyik legnépszerűbb dala. A szerzemény régebbről ismerhető, mivel már jóval az album érkezése előtt, tavaly kiszivárgott demó verzióban.

A National Anthem klipjét pár napja forgatták le, és az már biztos, hogy szerepelni fog benne Apathy Angel modell is. A társadalomkritikus szerzemény a nyár folyamán az album negyedik kislemezeként is megjelenik majd, azt viszont még nem tudni, hogy a Summertime Sadness is kiadásra kerül-e vagy csak videó készül hozzá.

Lana legutóbb a Carmen saját készítésű, montázsszerű videóját és második profi klipjét, a Blue Jeanst adta ki, most pedig úgy tűnik, már a két új kisfilm is rendezővel készített lesz. A hamarosan megjelenő klipek történetéről még nem sokat tudni, de valószínűleg az előzőekhez hasonló elvont hangulatú és művészi videók várhatóak majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek