Starity

Sztárok és előnytelen fotóik III.

2012. június 24. 12:12   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Celebek, modellek és más hírességek, amikor azt hiszik, hogy senki nem figyeli őket, a kinézettükel sem törődnek. Ráncosan és gyűrötten néznek ki, mint a hétköznapi emberek - sorozatunk folytatódik a harmadik résszel.

hirdetés
Sztárok és előnytelen fotóik III.

Rengetegen irigykednek olyan sztárokra, akik állandóan a tökéletes formájukat mutatják és nincs más dolguk, mint hogy jól nézzenek ki. Természetesen ők is csak emberek, és ha nem ültetik őket a sminkszékbe legalább egy órára, ugyanúgy néznek ki, mint egy átlagember egy átlagos napon.

Az első és a második cikkünkben olyan sztárokat mutattunk be, akiknek rosszul vagy éppen jól áll, ha természetes az arcuk. A mostani írásunkban híres celebeket, valóságshow-sztárokat és modelleket vonultatunk fel.

Kim Kardashian

A reality-sztár a férfiak egyik nagy kedvence, de nem a tehetsége, sokkal inkább formás hátsója és nagy mellei miatt. Mindig csinosan mutat a vörös szőnyegen, sok nő nyugodott meg azonban, amikor smink nélküli fotók láttak napvilágot róla. A képeken ugyanis egyértelműen látható, hogy ő is ugyanolyan sápadt és átlagos, mint bárki más, és közel sem olyan tökéletes, mint ahogyan azt sokan gondolják.

Khloe Kardashian

Abban biztosak lehetünk, hogy Kimnek jól áll a természetesség is, ezzel szemben Khloe-t alig lehet felismerni smink nélkül. Puffadt és pattanásos az arca, bár ezt főként annak köszönheti, hogy a kép készültekor éppen az edzőteremből távozott. Plusz pont, hogy nem sminkben megy sportolni, mivel az nem tesz jót a bőrnek.

Nicki Minaj

Látta már valaki az énekesnőt smink és paróka nélkül? Bizony ez ritka pillanat, főleg úgy, hogy Nickit leginkább a nagy szempillák, különféle parókák és a rózsaszín rúzs jellemzik. A jobb oldali képen látható, hogy igencsak meglepődött a paparazzók láttán, hisz biztosan nem így akart mutatkozni a nyilvánosság előtt: smink nélkül, egy törölközőből készült turbánnal a fején. Ennek ellenére olyan, mintha csak egy hétköznapi lányt látnánk, aki épp megszépül a fodrászszalonban.

Kelly Osbourne

Ozzy Osbourne lánya sok mindenről híres, csak épp szárnyaló karrierjéről nem. Külsejétől is rendszeresen visszhangzik a sajtó: látványosan lefogyott, és mostanában lila színű hajjal láthatjuk. Ám megdöbbentő, milyen átlagos smink nélkül, igaz, az Osbourne-lányt nem érdekli a dolog, hisz ő maga is posztolt már ilyen képet magáról.

Paris Hilton

Paris Hilton, az örökösnő leginkább semmittevéséről és féktelen bulizási szokásairól híresült el. Hollywoodban neki csak annyi a dolga, hogy felhívja magára a figyelmet extrém vagy éppen csinos külsejével. De mint tudjuk, senki sem tökéletes, így Paris kisasszony sem. Neki is zsíros és pattanásos a bőre, és ezen sajnos a hatalmas napszemüvegek sem segítenek.

Kendra Wilkinson

Hefner exbarátnője is kifejezetten hétköznapi, bár attól még bájos. Igaz, a jobb oldali kép nem igazán előnyös, de mindenkiről születhetnek rossz pillanatképek.

Jessica Simpson

Jessica pózolt már természetes mivoltában a magazinoknak, de még így sem mutatta meg teljesen sminkmentes arcát, hiszen ki menne el egy fotózásra gyűrötten és smink nélkül? A mindig bájos Simpson-lánynak is vannak olyan fotói, amelyekre nem lehet büszke. A jobb oldali képen a máskor dögös Jessica azonban szinte már átlagon alulian fest.

Pamela Anderson

Minden idők egyik leghíresebb nyuszilánya is büszkén állíthatja, hogy férfiak kedvence lett az évek alatt, hisz melyik hímnemű ne imádná hatalmas szilikonkebleit és karcsú, sportos alakját? Pedig a negyven fölötti Baywatch-lánynak is meggyűlik a baja azokkal a szépséghibákkal, amelyek a legtöbb korabeli társának is problémát okoznak: táskásak és beesettek a szemei. Természetesen ez a korral jár, így nagy valószínűséggel ez sem tántorítja el milliós férfi rajongótáborát.

Heather Locklear

Mindenkinek lehet rossz napja. Ez történt azon a bizonyoson napon is a színésznővel, amikor a középső kép készült. Nem a legelőnyösebb, de ez csak azért lehet, mert épp a vízből jött ki, és mindenki tudja, ha belemegy a szemünkbe, az nem a legkellemesebb. A jobb oldali kép bizonyítja, hogy Heather smink nélkül is szép és jó formában van.

Heidi Klum

A gyönyörű modell bebizonyította, hogy természetesen is szép, de mi van akkor, ha neki sincs épp jó napja? Karikás a szeme és zsíros a haja. Igen, ő sem lehet mindig a topon, így már az sem biztos, hogy a középső és a jobb oldali képen felismernék őt, ha nem lenne odaírva a neve. Hiába, a legtöbb modell átlagos külsejű.

Kate Moss

Szegény Kate! A jobb oldali fotó bejárta a világot, ami nem sok jót mond el a világ egyik leggazdagabb topmodelljéről. Nem tudni, hogy a drog is közrejátszott-e mostani kinézetében, de tény, hogy Mossnak meggyűlik a baja a pattanásokkal és a ráncokkal is. Ennek ellenére Kate is pózolt már natúran egy magazinnak, ahol smink és retus nélkül látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek