Starity

Sztárok és előnytelen fotóik

2012. május 29. 10:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok hétköznapi élete már nem a csillogásról szól. A reflektorfényből kilépve már ők is nézhetnek ki gyűrötten, fáradtan és ráncosan. Nézzük, hogy is néznek ki ebben a formában!

hirdetés
Sztárok és előnytelen fotóik

Mindannyiunknak van egy példaképe, akire fel tudunk nézni vagy akire hasonlítani akarunk. Csillognak a vörös szőnyegen, de a hétköznapokban már ugyanolyanok, mint mi. Mostanában nagy divat, hogy a sztárok saját maguk posztolnak ki smink nélküli képet, de ezeket a fotókat is érdemes fenntartásokkal fogadni, hiszen nehéz elhinni, hogy valaki előnytelen képekkel akarná teleaggatni az adatlapját. Így a sztárok valódi, hétköznapi arcának felfedése a hírességek legnagyobb ellenségeinek, a paparazzóknak a feladata marad.

Mit gondolsz, felismernéd a kedvencedet, ha smink nélkül, teljesen hétköznapi ruhában elmenne melletted az utcán? Nem biztos! Ebben a cikkben összeszedünk néhány énekesnőt, akikről már készült smink nélküli kép.


Miley Cyrus

Miley Cyrusnak kissé zsíros az arcbőre alapozó nélkül. Sokkal fiatalabbnak tűnik, és sokkal átlagosabb. Azóta persze az arca nem olyan pufi, mint a jobb oldali képen, hisz a pilates edzések meghozták az eredményt.


Britney Spears

Azért kissé ijesztő, ahogy Britney Spears kinéz a jobb oldali képen, hiszen nagyon csapzottnak látszik. Tény, hogy az utóbbi évek megviselték, és bebizonyította, hogy az ő élete sem csupa csillogás, amit még a kinézete is megszenvedett. Mára viszont Britney ismét a régi, és most már sokkal jobban törődik magával, nem kell már attól sem félnie, hogy megint leborotválja a fejét.


Adele

Adele igen csak sápadt alapozó nélkül, de még ez is jól áll neki. Igaz az aranytorkú brit énekesnőnek nem számít annyit a külsőség, mint más hírességeknek, hiszen ő leginkább a hangjával hódít, és kimondottan büszke telt alakjára is.


Beyoncé

Beyonce azon ritka sztárok és nők közé tartozik, akiknek jól áll, ha nincsenek agyonsminkelve. Sokat dob az ő arcán is a smink, de a természetesség még jobban is áll neki, nem hiába választották a világ legszebb nőjének. Január óta pedig meg még többet változott, hisz a szülés óta mintha kivirult volna.


Demi Lovato

Demi Lovato szeret smink nélküli képet posztolni. Tény, hogy nem teljesen fedi fel az igaz arcát, de így is sokkal természetesebb képet fest. De természetesen ő sem volt, olyan szerencsés, hogy megúszta volna a paparazzókat, akik megörökítették, milyen nyúzottan és fáradtan.


Jennifer Lopez

A latin díva a férfiak nagy kedvence, de ő is csak egy hétköznapi anyuka, ha a stylist nem veszi kezelésbe. Ezen a képen látszik, hogy nem volt jó passzban, hisz nemcsak a zsíros bőre látszik jól, hanem ápolatlan haja is feltűnő. Jenniferről ráadásul nem egy ilyen smink nélküli kép készült, többször lekapták már a paparazzók így az utcán.


Katy Perry

Szokatlan így látni a máskor erős, rikító színekkel kimázolt Katy Perryt. Ezt a képet az énekesnő volt férje töltötte fel Twitter-profiljára még ébredésük után. A kép nem csak a rajongókat döbbentette meg, ezért a feltöltése után nem sokkal leszedték, de így is hamar elterjedt. Szegény Katyt pedig azóta is üldözi ez az előnytelen kép.


Kelly Clarkson

Nem ez a legelőnyösebb kép az aranytorkú énekesnőről, hisz a képen nemcsak ducibb, de még a haja is slampos. Kelly Clarkson nem mindig törődik magával, és már a rajongók is üzentek neki, hogy figyeljen jobban magára.


Lady Gaga

Lady Gaga is olyan sztár, aki posztolt a Twitterre smink nélküli képet, de még olyan fotózáson is részt vett, ahol természetesebb arcát mutatja. Ez azért meglepő, mert Gagát ritkán látni természetesnek vagy legalábbis természetesebbnek, mint ahogy általában megjelenik a nyilvánosság előtt. Hisz ő az a híresség, aki magát elváltoztatva lép a kamerák elé. Parókát hord vagy épp kopaszon koncertezik, de volt már arra is példa, hogy az arcára különféle effektusokat csináltatott. Viszont kiposztolhat akármennyi smink nélküli képet magáról, a paparazzók a nyomában lesznek, így olyan képek is készülhetnek róla, mint a fent látható középső kép, ahol inkább néz ki férfinak, mint nőnek.


Avril Lavigne

Avril Lavigne az egyik olyan sztár, aki nem teszi ki lábát smink nélkül manapság. A jobb oldali és a középső kép is pár évvel ezelőtt készült, és ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy ő sem kivétel: neki is zsíros és pattanásos az arca. Érdekes így látni a máskor erős sminkkel fedett arcot, főleg ha jobb oldali képet nézzük, hisz ott inkább tűnik szürke kisegérnek, mint világsztárnak.


Pink

Pink alapjában véve is fiús alkat, de ahogy megvannak az előnyei, úgy a hátrányai is, hisz smink nélkül még inkább fiús a kinézete. A képen is elégé morcosnak tűnik, meglehet azért, mert lekapták, olyan arccal, amit nem biztos, hogy szívesen mutogatott volna.


Rihanna

A barbadosi szépség sem tud mindig jó formában lenni, és róla is készültek már előnytelen képek. Ilyen a fenti jobb oldali kép is. Karikás szemek és morgós arc. Az is igaz, hogy Rihanna nem mindig takarja természetes szépségét, hisz ő maga is posztolt már olyan képet ki, ahol nincs rajta máz.


Marilyn Manson

Végül egy énekest is előveszünk. Marilyn Manson rémisztő és erős sminkjéről híres. Ritkán látni smink nélkül annak ellenére, hogy férfi. A fenti kép azon ritka képek egyike, ahol nem visel sminket vagy nem túlzottan sokat, hisz egy kis szemceruza-maradékot felfedezhetünk rajta. Ő minden bizonnyal az a sztár, aki ha így elmenne melletted, nem ismernéd fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek