Starity

Tarolnak a korhatáros filmek az amerikai mozikban

2012. július 01. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem fordul elő túl sűrűn, hogy két korhatáros filmre legyenek a legkíváncsibbak a nézők egy hétvégén, de úgy tűnik, a Ted és a Magic Mike sok nézőt vonz.

hirdetés
Tarolnak a korhatáros filmek az amerikai mozikban

Két korhatáros film keltette fel leginkább az érdeklődést ezen a hétvégén az amerikai mozikban, előzetes számtások szerint a Ted 52,5 millió dolláros, a Magic Mike pedig 38 millió dolláros nyitó hétvégére számíthat.

Az életrekelt plüssmackóról szóló Ted és a Chippendale-fiúk életét bemutató Magic Mike témájuk és nyelvezetük miatt kapták az R besorolást, ami azért is érdekes, mert az utóbbi alkotás főleg a matiné előadásokon örvendett nagy látogatottságnak, ebben a sávban pedig általában a családi filmek szoktak dominálni.

Ennek ellenére a két film jobban teljesített, mint a múlt héten debütált, és jóval több vásznon játszott Merida, a bátor, amely a hétvégén elcsípte a dobogó harmadik fokát a 35,5 millióra kalkulált bevételével. A két felnőtt témájú film jelentősen felülmúlja a stúdiók elvárásait, a Ted például a Másnaposoknál is jobb mutatókkal rendelkezik, és könnyen meglehet, hogy minden idők legjobban nyitó R besorolású vígjátékaként emlegethetjük majd, ha beérkeznek a hétvége tényleges adatai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek