Starity

Vége a szerelemnek: Radics Gigi újra szingli

2012. július 04. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Máris szakított Radics Gigi és Burgess Benji. A Megasztár fiatal sztárjai nem sokáig bírták egymás mellett, szerelmük hamar véget ért. Bár, Gigi szerint el sem kezdődött.

hirdetés
Vége a szerelemnek: Radics Gigi újra szingli

A megasztár álompárját már jóval azelőtt összeboronálta a sajtó, hogy a két fiatal bevallotta volna, hogy tényleg járnak. Amilyen lassan bontakozott ki a szerelmük, olyan gyorsan véget is ért.

Benji kicsit haragszik Gigire, amiért egyáltalán belevágott ebbe a kapcsolatba, valamint úgy érzi, hogy a szakítást a családi befolyás miatt mondta ki.

„Nekem az fáj leginkább, hogy Gigi ebbe belement, de elfogadtam. Az a legfontosabb, hogy ő boldog legyen, akkor én is az vagyok. Az esik csak nagyon rosszul, hogy napok óta nem is beszéltünk, pedig előtte minden nap hívtuk egymást” – mondta a Blikknek Benji, aki nagyon sokat küzdött a lány kegyeiért a Megasztár alatt.

Radics Gigi a világhírnév kapujában most minden erejével a karrierjére koncentrál, így ideje sem lenne egy kapcsolatot fenntartani, főleg úgy, hogy hamarosan külföldre utazik.

„Rengeteg dolgom van, a jövőm építésével vagyok elfoglalva. Benjivel az igazából el sem kezdődött szerelem megmaradt egy szép barátság szintjén” – zárta rövidre a témát Gigi, aki korábban is úgy nyilatkozott, hogy első a karrier, aztán a pasik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek