Starity

Liane Balaban csatlakozik az Odaát stábjához

2012. július 11. 21:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt beválogatták a sorozatba, ő alakítja majd Sam új barátnőjét, Ameliát.

hirdetés
Liane Balaban csatlakozik az Odaát stábjához

Abba már biztosak lehetünk, hogy lesz egy új, állandó szereplő a sorozatban, mégpedig Amelia. Róla annyit kell tudni, hogy egy csinos, fiatal doktornőt fogalakítani, aki Sam új barátnője lesz, az első nő Ruby halála után. A karakterét a bátorság, okosság és szarkasztikusság jellemzi majd és a nyolcadik évad harmadik részében fog feltűnni, mégpedig egy tragikus esemény által.

Egyébként a hírek szerint Jensen Ackles ezt az epizódot rendezi majd, és állítólag már Vancouverben van, hogy készüljön az epizódra. Ha minden igaz, ennek a résznek a címe Heartache lesz, ami magyarul annyit jelent, hogy Szívfájdalom.

Az Ameliát játszó színésznő nem más lesz, mint Liane Balaba. A kanadai színésznőről annyit kell tudni, hogy 1999-től filmezik, és olyan filmekben tűnt már fel, mint a Mindenképpen talán, Last Chance Harvey vagy a The Trotsky.

A sorozat egyik vezető producere, Robert Singer árult el néhány infót az új szezonról. Dean kifog jutni a Purgatóriumból, de csak idővel. Castiel – akit Misha Collins alakít – számos alkalommal visszatér és Kevin karaktere kulcsfontosságú lesz ebben a szezonba.

Habár már ősztől a nyolcadik évadot vetítik Amerikában, Magyarországon a nyár végétől mégcsak a negyediket fogják vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek