Starity

Hilary Duff beszólt az őt kritizálóknak

2012. július 15. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő szülése után nem nagyon fáradozik azon, hogy visszanyerje régi alakját és bikinis képei is nagy port kavartak az internetezők körében, de Hilary nem hagyta szó nélkül a névtelen kommentelőket.

hirdetés
Hilary Duff beszólt az őt kritizálóknak

Hilary Duff lassan egy éve, 2011. augusztusában jelentette be a nagy hírt, miszerint első gyermekével várandós. A pár kisfia idén márciusban jött világra makkegészségesen és a Luca Cruz Comrie nevet kapta. A színész-énekesnő azonban nem törődik a szülés alatt felszaladt pluszkilókkal, ami lássuk be nem is baj, mivel gyerekkorában sokáig nem evett egészségesen és túl sovány is volt.

A legtöbb sztár szülés utáni első és legnagyobb célja, hogy minél hamarabb visszanyerje régi alakját és ezt sokszor kemény edzések árán sikerül elérniük. Hilary azonban nem sieti el és kizárólag egészséges módon hajlandó fogyni.

Nem vagyok tökéletes, de fantasztikusan érzem magam. A legtöbb nőnél ugyanez a helyzet, mivel a súlyfelesleg nem tűnik el egyik napról a másikra. Mindenképpen egészséges módon szeretném visszanyerni a szülés előtti alakomat mivel szoptatok, tehát semmiféle drasztikus módszert sem alkalmazhatok – árulta el a 24 éves anyuka az In Touchnak.

Az egykori Disney-csillagról nemrég jelentek meg bikinis képek, amik miatt az internetezők rögtön kritizálni kezdték. Azt állították, hogy nem is akar fogyni, hogy egyáltalán nem érdekli már az alakja és édesanyjához hasonlítgatták.

„Mondják a szemembe ha valami problémájuk van, de nem érdekel, amit az emberek mondanak. Nem leszek már olyan, mint amilyen voltam és nem fogom stresszelni magam emiatt” – vágott vissza Hilary az arcukat fel nem vállaló kommentelőknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek