Starity

Kristen Stewart nagy mosollyal pózol

2012. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta állandó támadásoknak van kitéve a Twilight Bellája, ám mégis mosolyogva vett részt az Marie Claire-fotózáson.

hirdetés
Kristen Stewart nagy mosollyal pózol
Fotó: Marie Claire

Rengeteg hírt olvashatunk már miszerint Kristen Stewart depresszióba esett és elhanyagolja magát a szerelme miatt, akit megcsalt. Rajongói megutálták, és a legújabb pletykák szerint kirugták Nick Cassavetes drámájából is melyben főszerepet játszott volna. Kris szinte mindent elvesztett egy pillanat alatt, most mégis fájdalmából semmit sem mutatva pózol a Marie Claire fotózásán Franciaországban, Cannes-ban.

A fotók, a Hófehér és a vadész sztárjáról a MAG magazin szeptemberi számában lesznek megtalálhatók. Kristen egy fekete feles nadrágot, Blondie pólót és egy piros steppelt moto zakóval, egy medence közepén állva vigyorog a kameráknak. A második fotón, Stewart a On the Road costars két további sztárjával mutatkozik, Garrett Hedlunddal és Sam Riley-al.

Kristen és Robert kerülik egymást a hírek kiszivárgása óta. Pattisont, a Vizet az elefántnak köszönhetően megismert kollegája, Reese Witherspoon vigasztalja, míg Kristen, a Welcome to the Riley film produceréhez, Giovanni Agnellihez költözött, hogy elrejtőzőn a nyilvánosság elől. A Twilight rendezői rettegnek, hogy Kristen félrelépése ki fog hatni a Breaking Dawn: 2. részének ősszeli bemutatásnak sikereire is.

„Még mindig nem tudom elhinni hogy Kristen mit tett” – egy forrás nyilatkozta a Us Weekly magazinnak. „Ezzel mindent elrontott.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek