Starity

Újabb pletykák Shakira és Gerard Piqué állítólagos babájáról

2012. augusztus 16. 11:11   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint egy éve jelentették be kapcsolatukat a rajongóknak, nem sokkal később már a közös babájukról szóló hírek röpködtek, amit az álompár megcáfolt. Ám most egy kolumbiai lap biztosra veszi a baba érkezését.

hirdetés
Újabb pletykák Shakira és Gerard Piqué állítólagos babájáról

Régóta pletykálnak már Shakira és párja, a sztárfocista Gerard Piqué babájáról, ám a pár és közeli hozzátartozóik tagadták a várandósságot. Most viszont olyan részletek láttak napvilágot, amik bizonyíthatják, hogy a baba létezik. A kolumbiai Gente magazin információi szerint a fiatal énekesnő valóban kisbabát vár, és ha az értesülések nem tévesek, Piqué és Shakira babája fiú lesz és már a neve is megvan: Ulicito.

A lap forrása szerint Shakira az elmúlt napokban Dr. Victor H. Gonzalez-Quintero nevű nőgyógyásznál járt Miamiban, ahol ultrahangfelvétel készült a piciről. A gólya előreláthatólag 2013 januárjában látogatja majd meg a párost, csőrében a kis jövevénnyel. A leendő anyuka állítólag jól van, csak fejfájásra és száraz bőrre panaszkodik. Ezen kívül folyamatosan kívánja a lime üdítőt és a mogyorófagyit csokival.

A spanyol focistával való kapcsolatát egyébként 2011 márciusában hozta nyilvánosságra, mikor Shakira egy fotót osztott meg kettejükről, az alábbi szöveggel: „Bemutatom nektek a napsugaram.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek