Starity

Cheryl újra dolgozni fog?

2010. július 25. 11:11   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő nappalija még mindig tele van pakolva virágokkal, hízókúrára van ítélve - mégis azt csicsergik a madarak, hogy bizony már a jövőhéten újra dolgozni fog.

hirdetés
Cheryl újra dolgozni fog?

Cheryl Tweedy rengeteg dolgon ment keresztül, mindössze néhány hét leforgása alatt. Elvált a férjétől, leszedette a hozzá fűződő tetkóját a nyakáról, elhagyta a Cole vezetéknevet, maláriafertőzést kapott, minden tervét el kellett halasztania (beleértve az új albumának elkészítését és az X-Factor munkálatokat) és mindemellett még soványabb lett, mint volt. A rajongók világszerte még mindig aggódnak a közvetlen és kedves Cherylért, ahogyan a családja és közeli barátai is. Az ironikus a betegségében az, hogy márciusban megmászta a Kilimanjarot egy malária elleni mozgalom miatt, hogy pénzt gyűjthessen.

Chezza hízókúrára van ítélve, és Nicki Waterman sztár táplálkozási tanácsadó ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy minimum 1800-2000 kalóriát kell  megennie naponta, emellett pedig sok szénhidrátot is. Valamint hozzátette azt is, hogy "Cheryl nincs oda a szénhidrátokért, de most nincs más választása. Ez a megoldása annak, hogy a teste felépüljön". Más információk szerint pedig Chez hot-dogokat eszik, hogy könnyebben visszaszerezze leadott kilóit. Állítólag édesanyja házi készítésű sütijeit és főztjeit szintén boldogan habzsolja, ám efelől semmi megerősítés nem érkezett eddig. Azt azonban biztosan tudni, hogy édesanyja és Derek Hough ápolja odahaza az énekesnőt otthonában.

Szintén más forrásból származnak azok az információk, miszerint Cheryl nappalija tele van "Gyógyulj meg!" feliratú ajándékokkal és virágokkal. Egy közeli ismerős szerint "Olyan a nappali, akár egy temetkezés helyszíne, de Chez imádja...".

Az egyik brit online magazin szerint pedig Cheryl megkettőzte a biztonságát a házában, mert ha úgy érzi biztonságban van, akkor hamarabb is gyógyul majd. Hőtérzékelő kamerákat szereltetett  és testőröket fogadott fel. Egy 24 órán át vele lévő nővért is kerestetett a menedzserével, mert biztos akar lenni abban, hogy amit eszik az helyes választás volt és hogy a pihenője használ. Efelől sincs semmilyen hivatalos megerősítés.

Aztán szárnyat kaptak olyan híresztelések is, miszerint az énekesnő már a következő hét  végén, pénteken, újra dolgozni fog. Azonban eddig csak egy interjúkészítésről van szó, nem a teljes visszatérésről... Az még várat magára, hogy újra X Factor zsűritag legyen az énekesnő, de valószínű, hogy ha visszatér, vele lesz egy nővér, aki mindig vigyázni fog rá...

S míg Cheryl otthon gyógyulgat, addig folyik a "vita" arról, hogy a helyettese Nicole Scherzinger jó választás volt e. A másik  Factor bíra, Louis Walsh szerint tökéletes választás volt. Stephen Mulhern szerint azonban a másik Girls Aloud tag, Kimberley Walsh lett volna a legjobb választás: "Ő jobban hasonlít Cherylre, s bár nem ismerem Nicolet, de Kim akkor is sokkal jobb munkát végzett volna".

Mindent összevetve, mindenki döntse el maga mit hisz el és mit nem. Mindenesetre hozzá kell tegyem, ha Chezzanak biztonság érzetre van szüksége és valóban megtette azokat az intézkedéseket, hát ő dolga. A virágban úszó nappali pedig minden bizonnyal igaz, hiszen az interneten is rengetegen írtak neki jókívánságokat. A lényeg, hogy épüljön fel teljesen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek