Starity

Elhunyt dobosuk előtt tiszteleg az Avenged Sevenfold

2012. augusztus 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Avenged Sevenfold hivatalos oldala megerősítette a hírt, miszerint a lassan három éve elhunyt dobos, The Rev előtt fognak tisztelegni egy galériában.

hirdetés
Elhunyt dobosuk előtt tiszteleg az Avenged Sevenfold

The Rev, az Avenged Sevenfold egykori dobosának halála majdnem három éve következett be. A halálát több gyógyszer és alkohol együttes fogyasztása okozta. A 28 éves tehetség számára a drogokat menyasszonya szerezte be.

Nemrég derült ki, hogy a helyére érkezett Arin Illejay már teljes jogú tagja az Avenged Sevenfoldnak, ám a rajongók más hírnek is örülhetnek: a deathbatnews.com közzétette, hogy kaliforniai Burbank városában szeptember 8-án egy expo fog nyílni, ahol a művészek kiállíthatják a festményeiket. Ennek egyik részében elhunyt rockerek képeit mutatják be.

Az egyik alkotó, Cam Rackram – akinek több Avenged Sevenfold rajzot is köszönhetünk – úgy döntött, hogy a kiállított képein The Rev lesz majd látható.

„A The Creep és a Hyanea Gallery Burbankben meghívott, hogy vegyek részt a Rock is Dead: Tribute to Fallen Heros rajzshow-ra, ami szeptemberben lesz. Megdöbbentem. Kötelességemnek éreztem The Revről portékat készíteni. A legtöbb Rev-portré, amiket készítettem az A7x-család tulajdonában van, olyanok, amiket még sosem láthatott senki”

Cam nagy megtiszteltetésnek vette a felkérést, és elmondta, hogy Rev ezt igazán megérdemli, mert rendkívül tehetséges volt, és felnéz rá.

A kiállítás szeptember 8-a és 30-a között lesz nyitva, és a tervek szerint számtalan csodálatos festményt láthatnak a kíváncsiskodók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek