Starity

Avril Lavigne rosszfiús ruhát akar az esküvőjére

2012. szeptember 16. 21:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nemrégiben osztotta meg a sajtóval az esküvővel kapcsolatos terveit. Azt is bevallotta, hogy rosszfiús ruhát szeretne.

hirdetés
Avril Lavigne rosszfiús ruhát akar az esküvőjére

Mindenki döbbenettel fogadta a hírt, miszerint a Nickelback frontembere, Chad Kroeger eljegyezte Avril Lavigne-t. A pár remekül megvan, a napokban is lekapták őket egy francia utcán sétálgatva, mivel Chad európai turnéállomásai között elugrott meglátogatni a nemrég Franciaországba költözött szerelmét.


Avril és Chad Párizs utcáin sétálgatnak

Az énekesnő a közelmúltban mesélt az esküvői terveiről. Ugyan Avril már volt házas egyszer a Sum 41 frontemberével, Deryck Whibley-vel, azonban még egyszer oltár elé szeretne állni. Elmondása szerint már az Abbey Dawn Fashion Show-n megfogalmazódott benne, hogy saját stílusú esküvőt szeretne. „Én fogom tervezni a ruhámat, vagy pedig felveszek egy együttműködő tervezőt – mesélte az énekesnő, aki azt is megígérte, hogy rosszfiús ruhája lesz. – Lehet, hogy veszek néhány különböző ruhát, összetépem és összerakom őket, majd befestem.”

Lavigne egyébként a 2006-ban lezajlott esküvőjére is rockos ruhát szeretett volna. „Kislány korom óta álmodoztam az esküvőm napjáról. Fehér ruhát viseltem, az emberek viszont azt hitték, hogy feketét fogok, és én azt is szerettem volna. De abban az időben gondolkodtam, nézegettem az esküvői képeket, végül azt választottam. Nem akartam, hogy húsz év múlva azt gondoljam, miért hordtam így a hajam...”


Avril a 2006-os esküvőjén

Kroeger a napokban mesélt az énekesnő ötödik albumáról, aminek munkálataiban ő is segédkezett. Állítása szerint hard rock, indie stílusú lesz, de egy-két partizene is megtalálható majd rajta. A rajongók már nagyon izgatottak az új hangzás miatt, bár csak nemrég fejeződtek be a korong munkálatai, máris Avril legjobb lemezének kiáltották ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek