Starity

Taylor Swift újabb kislemezzel rukkolt elő

2012. szeptember 26. 12:12   |   Szerző: kocdori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is kellett sokat várakozni a második kislemezre, Taylor Swift ugyanis egy új dallal, a Begin Againnel lepte meg a rajongóit a minap.

hirdetés
Taylor Swift újabb kislemezzel rukkolt elő

Taylor Swift zenekarából körülbelül egy hónapja lépett ki az egyik háttérénekes, Elizabeth Huett, hogy szólóénekesnek álljon. A hírek szerint igencsak nehéz szívvel engedték el őt, ennek ellenére azóta is igen jól megy a szekere Tayloréknak.

A We Are Never Ever Getting Back Together című felvétel bő egy hónapja jelent meg, és hatalmas sikereket aratott, sőt rekordot is döntött, de máris megjelent Taylor Swift második kislemeze, a Begin Again.

Az új zeneszám témája az újrakezdés. Nem egy szakításról szól, hanem egy új kapcsolat kezdetéről. Taylor előző kislemeze popos hangzásával igazán megosztotta a rajongókat, de a Begin Again inkább akusztikus, és a country-énekesnő megszokott stílusára hasonlít. Úgy látszik, az aranytorkú éneksnő továbbra is ragaszkodik az optimista hangvételű szerzeményekhez.

A Swift-rajongók igazán örülhetnek, hiszen nemcsak, hogy két kislemezt dobott piacra rövid időn belül, de Red című albuma is hamarosan megjelenik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek