Starity

Újabb részletek Rihanna új korongjáról

2012. november 07. 18:06   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új album megjelenése előtt kaptunk egy nem hivatalos, 21 perces ízelítőt, így megtudhattuk, milyen is lesz az új lemez.

hirdetés
Újabb részletek Rihanna új korongjáról

Villámcsapásként érte a hír a Rihanna-rajongókat, miszerint idén novemberben újabb albumot tarhatnak kezükben, immár a hetedik alkalommal. Egyre több információ jelenik meg az CD-vel kapcsolatban: az Unapologetic címre keresztelt lemez november 19-én jelenik meg világszerte, a tegnapi naptól kezdve pedig már elő is rendelhető az iTuneson.

Az album borítója mellett a dallistáját is publikálták már, így biztosan tudjuk, hogy Eminem, Chris Brown és David Guetta is közreműködőként szerepel az új lemezen. A korong munkálataiból Ne-Yo is nagyban kivette a részét, valamint hallhatunk egy Emeli Sandé által írt dalt is, amely a Half of me címet kapta.

Azonban mostanra nemcsak a dallistát és a fotót tették közzé, hiszen néhány órája a felvételek kiszivárgott részleteit is meghallgathatjuk. Kiderült, hogy ezúttal is egy igen színes albumra számíthatunk, hiszen a CD-n helyet kapott reggae-dal is, de dance, pop dalokra is számíthatunk., sőt ez alkalommal dupstep stílusú dal is hallható lesz a korongon, ami Rihannától eddig igen távol állt.

Az új album bizonyára óriási sikereket ér majd el, hiszen az első kislemez, a Diamonds lett Rihanna 16. dala, amely bekerült a top 5-be az Egyesült Királyság dallistáin. A korong megjelenése előtt, november 8-án pedig láthatjuk a Diamonds kisfilmjét is. Úgy tűnik, Rihanna ismét gőzerővel dolgozik, és egy új fejezetet nyithat az életében, egy teljesen új hangzású lemezzel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek