Starity

Dakota Fanning is kiáll Kristen Stewart mellett

2012. november 08. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a lányok már hosszú ideje barátnők, amelynek újabb bizonyítéka, hogy Fanning nem ítéli el Kristent hibái ellenére sem.

hirdetés
Dakota Fanning is kiáll Kristen Stewart mellett

Dakota Fanning és Kristen Stewart az évek során már nem egyszer készített közös filmet. A két színésznő több esztendeje remek viszonyt ápol, így nem meglepő, hogy a szőke híresség legutóbbi interjújában kiállt a hűtlen sztár mellett.

„Azt gondolom, hogy a média féktelen... azt hiszik, joguk van, tudod, nyilvánosságra hozni a küzdelmeket, a szomorúságot, a keserűséget és minden ilyesmit. Ez olyan mint, »Miért gondolod, hogy te vagy a hatóság, hogy megítéld az emberek tapasztalatait?«.”

A lány később arról is beszélt, jelenleg miért nincs férfi az életében. „Tudod, nem az a fajta lány vagy személy vagyok, aki igazán barátot akar az életébe – kezdte. – Az érzéseim nagyon feketék és fehérek, és nem akarok valakivel együtt lenni, ha nem látom előre, hogy hosszú ideig vele leszek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek