Starity

Zámbó Krisztián barátnője a Facebookon ekézi a versenyzőket

2012. november 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zámbó Krisztián barátnője, Zsuzsi megelégelte a barátja tehetségét megkérdőjelező hozzászólásokat, és úgy döntött, visszavág.

hirdetés
Zámbó Krisztián barátnője a Facebookon ekézi a versenyzőket
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Az idei X-Faktor mezőnyében egyértelműen Zámbó Krisztián produkcióit éri a legtöbb kritika. Annak ellenére, hogy már a mentorok is úgy érzik, hogy Krisztián csak apja rajongótáborának köszönhetően van még mindig versenyben, és emiatt a nála szakmailag jóval előrébb járó versenyzők esnek ki, a 32 éves énekesnek eddig még egyszer sem kellett párbajoznia.

Krisztián szerelme, Zsuzsi viszont nagyon nehezen viseli, hogy állandóan negatív kritikákkal illetik kedvesét- írja a Bors. A lány nem rejtette véka alá véleményét, amit saját Facebook oldalának üzenőfalán tett közzé:

„Úgy gondolom, teljesen őszintén, hogy van, aki jobban produkál a színpadon, de az nem azt jelenti, hogy jobb Krisznél, de az biztos, halál unalmas! Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának, meg a repedtfazék hangú Dávidnak, meg még mondhatnám! Tudod, az az érdekes, ha nem irigyek Kriszre, akkor miért foglalkoznak mindig csak vele? Aki meg azt mondja, hogy nem tud énekelni, azoknak ajánlanám kedves figyelmükbe a Youtube-ot, ott azért meg lehet hallgatni a repertoárját! De azt tudom, hogy akármi akárhogy lesz, ő fogja a legjobb koncerteket nyomni, és ő lesz az, aki ugyanilyen közvetlen marad, és veletek együtt fog bulizni! Ennyi!” – írta a dühös lány.

Még a sokak által a legnagyobb esélyesnek kikiáltott Oláh Gergőről is írt néhány szót: „Imádom, szeretem a Gergőt, de kíváncsi lennék, ha nem funkyt énekelne, akkor milyen lenne, főleg ennyi nyomás után, mert ő is egy érzelemdús ember, mint a Krisz”.

A műsor kreatív igazgatója szerint ugyan nincs megtiltva, hogy a versenyzők hozzátartozói véleményt nyilvánítsanak a műsorról és a benne résztvevőkről, barátnője kirohanása sokba kerülhet Krisztiánnak. A bejegyzésben név szerint megemlített versenyzők nem reagáltak a kommentárra.

Az X-Faktor szombaton folytatódik a megmaradt 6 versenyzővel, a nyomás tehát egyre nagyobb Krisztiánon is, akinek saját mentorán, Keresztes Ildikón kívül még mindig nem sikerült maradéktalanul meggyőznie az ítészeket, hogy érdemes a továbbjutásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek