Starity

Folytatást terveznek az Óz, a hatalmasnak

2013. március 08. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Európában még csak tegnaptól, Amerikában pedig mától vetítik az Óz, a hatalmast a mozikban, a Disney elárulta, hogy gondolkodnak a folytatáson.

hirdetés
Folytatást terveznek az Óz, a hatalmasnak

Valószínűleg az Óz, a hatalmas követni fogja az Alice Csodaországban példáját, ugyanis a Disney bejelentette, hogy folytatást terveznek hozzá.

A Sam Raimi rendezte filmet még csak tegnaptól vetítik a mozik, de a stúdió meg van győződve arról, hogy hatalmast bevételt fog produkálni, és elérheti az egymilliárd dollárt, mint Tim Burton produkciója.

A Disney már felkereste Mitchell Kapner forgatókönyvírót, aki a mostani filmet is jegyzi. Tervek szerint Frank Baum regényét vinnék tovább, de Dorothy karaktere nélkül, ugyanis a 1939-ben készült Óz, a csodák csodája a Warner Bros. tulajdonában van.

A szereplőktől sem szeretnének megválni, így remélhetőleg James Francót, Mila Kunist, Rachel Weiszt és Michelle Williamset láthatjuk a folytatásban, és talán Sam Raimi is visszaülhet a rendezői székbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek