Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Hayley Williams

2013. május 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megannyi listavezető dal, interjú és címlap. Ezúttal a Paramore vörös hajú énekesnőjét, Hayley Williamst vesézzük ki – illetve a címlapok szerkesztőit.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Hayley Williams

Az énekesnő 2004-ben tört be a köztudatba bandájával, a Paramore-ral. Az évek alatt kiadtak négy stúdióalbumot, így nem csoda, hogy a magazinok meg vannak veszve az együttesért. Összeszedtünk nektek pár címlapfotót az alternatív rockot játszó bandáról. Nézzük először a legjobbakat!

Kerrang! – 2009. szeptember

Nem jelenik meg úgy Kerrang!-magazin, hogy ne lenne benne szó a Paramore-ról, akár egy cikk, fénykép vagy poszter formájában. A magazin 2009-es borítóján nem megszokott stílusban láthatjuk az énekesnőt. Nem sokszor láthatjuk elegánsan, mivel a laza cuccokat preferálja. A címlapfotón semmi kivetnivalót nem találunk, ugyanis tökéletes hajához tökéletes smink párosul. A magazinhoz készült poszterek is ütősre sikerültek.

Alternative Press – 2009. október

Nemcsak a Kerrang!, de az AP-magazin is előszeretettel teszi címlapra az énekesnőt és bandáját. A 2009-es szám borítóján bowlingozás közben kapták le az együttest. A magazin címlapján is olvashatjuk, hogy a csapat majdnem felbomlott, ugyanis Hayley Williams és Josh Farro, a banda gitárosának szakítása után nem éppen gördültek simán a dolgok, de ez nem látszik meg a képeken, ugyanis azok tökéletesen sikerültek. Igaz, a Paramore megmaradt, de Josh és Zac Farro 2010-ben kiléptek.

Cosmopolitan – 2011. május

2011 tavaszán az egyik legismertebb női magazin címlapjáról nézett vissza ránk Hayley, akit később megválasztottak az év legdögösebb nőjének, amit nem csodálunk, hiszen a képeket nézve megérdemelte a győzelmet. A magazinban a szerelemről, a karrierről és a nehéz időkről mesélt az énekesnő.

Alternative Press – 2012. január

A tavalyi év januárjában ismét címlapra tette őket az AP. Hayley nem vitte túlzásba se a sminkelést, se az öltözködést, a frizujának vad színétől eltekintve igazi lány-a-szomszédból stílust tükröz. A magazin megjelenése után nem sokkal levágatta a frufruját, melyet mai napig röviden hord.

Alternative Press – 2013. május

Már a megjelenés előtt két borítóterv napvilágot látott. Hayley sminkje leginkább Gagára és arcszarvaira emlékeztet minket, a gothos make-up ugyanis kiemeli erős arccsontjait – ráadásul köztudott, hogy imádja az anyaszörny stílusát.

A legrosszabb címlapfotók:

Rock Sound – 2008. március

Elég érdekes képek születtek a magazinfotózáson, hiszen az, aki nem ismeri Hayley-t, sültbolondnak nézheti őt. Megszokhattuk az énekesnőtől, hogy grimaszol, de azért mégiscsak túlzás, hogy címlapra kerüljön előnytelen fotóival.

Kerrang! – 2009. december
Alig lehet ráismerne Hbombra a képeken. A Kerrang! magazin általában jó fotósorozatokat szokott közölni a bandáról, ám ez szörnyűre sikerült. Ez a japán stílus nem áll jól a dalospacsirtának. Talán ő is nemtetszését próbálja kifejezni a második képen.

Kerrang! – 2010. április

Hihetetlen, de a Kerrang! ismét szörnyű fotósorozatot publikált. Hayley egyszínűnek néz ki a képeken; semmi extra, semmi eredeti nincs a fotókban. Narancssárga hajához narancssárga sminket és pólót választott. Tudjuk, hogy ez a kedvenc színe, ugyanis a MAC-kollekciójában is narancsszínű sminkeket reklámoz, azonban leginkább egy sírjából kikelt kriptaszökevényre emlékeztet minket. A kollekció egyébként egy napon jelent meg az új albummal, így Hayley elég mozgalmas időszak elé néz. A magazinban a rajongók kérdéseire válaszolt a Monster énekesnője.

Rock Sound – 2010. szeptember

Íme, a második Rock Sound-os címlap, ami borzasztóra sikerült. A fénykép túl világos és fakó – persze a pattanások eltüntetéséhez még mindig ez a legnagyszerűbb módszer. A magazinban egyébként egy 10 oldalas cikk szólt róluk.

Rock Sound – 2013. április

Már meg sem lepődünk azon, hogy ismét egy Rock Sound-címlapot mutatunk fel. Valljuk be; Hayley feje elég férfias a borítón. Igaz, a posztereken a bájos mosoly megvillan, de az meglehetősen groteszk inkább, mintsem vonzó, egy vasorrú bábát is faraghattak volna belőle a szerkesztők.
A magazin áprilisi számában az újrakezdésről olvashattak a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek